Budite oprezni kada posuđujete predmete od kuće ili osobne stvari. Postoje određene stvari za koje možda niste svjesni da ih nikada ne biste trebali posuđivati! Smatra se da to može izazvati negativnu energiju i nesreću.

  • Posuđivanje papuča drugima općenito se smatra nerazboritim jer se smatra da izaziva probleme na radnom mjestu i sprječava napredak u karijeri. Ako više volite da vaši gosti ne nose cipele u vašem domu, razmislite o tome da im pri dolasku ponudite nekoliko pari najtanjih papuča, nalik onima u hotelima.

U konačnici, feng shui savjetuje da nikome ne posuđujete svoj sat. Kad ga ponovno nosite, riskirate apsorbirati svu negativnu energiju koja bi mogla utjecati na pojedinca, osobito ako proživljava teško razdoblje.

BONUS TEKST

Kako prenose hrvatski mediji, Ivana Banfić prekinula je zajednički život s muškarcem u kojem je provela 16 godina dijeleći i vesele i izazovne trenutke. Hrvatska poznata pjevačica Ivana Banfić (54) navodno već neko vrijeme živi odvojeno od supruga Krune Ladišića, prenose hrvatski mediji, doznaje Net.hr iz izvora bliskog pjevačici. par. Vjenčali su se 2008., što je bilo prije 16 godina, što je označilo njihov drugi brak.

  • Naime, Ivana Banfić provela je 12 godina u braku sa svojim menadžerom Robertom Magićem, potpuno nesvjesna da je samo tri godine nakon razvoda čeka novo romantično poglavlje u životu. Osjećala je povezanost s Krunom, nekim iz svojih mlađih dana, ali tek kad su postali punoljetni, prepoznali su ljubav jedno prema drugome.

— Uvijek je bio prisutan u nekom svojstvu, budući da je bio prijatelj mog brata; dolazio bi kod nas doma, igrali bismo badminton kao ekipa, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da može biti nešto više od toga. Pretpostavljam da je trebala biti barem tračka kemije, ali nije je bilo. Naš susret na obiteljskom okupljanju promijenio je sve. Stigla sam kasno, a jedino slobodno mjesto bilo je pokraj njega.

  • Nakon što sam sjela, servirao mi je juhu na tanjur i u tom sam trenutku osjetila ogromnu ljubav koju je teško artikulirati. To je bilo toliko očito da je kasnije moj nećak svima rekao kako vjeruje da su se Kruno i Ivana zaljubili jedno u drugo. Od tada smo Kruno i ja postali nerazdvojni – ispričala je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. U Taj Mahalu u Indiji Kruno je zaprosio Ivanu, a zbog njezine trudnoće odlučili su se za skromnu ceremoniju.

Nažalost, nedugo nakon toga primili su potresnu vijest da je doživjela gubitak u 11. tjednu trudnoće. — Prihvatiti sve to bio je tužan i bolan proces, ali ja sam borac i prihvatio sam sve što se dogodilo. Prolili smo suze i krenuli na hodočašće u Mariju Bistricu, hodajući 64 kilometra, gdje sam zapalio svijeću za to drago dijete. U molitvi sam otkrila mir – ispričala je jednom Ivana za ‘Hello’. Pjevačici se na kraju ispunila najveća želja kada je dobila sina Jana.

— Hvala Bogu da je tu, živ, zdrav, veseo i sretan. Osjećam se zahvalno i radosno zbog ovog divnog dara, izjavila je jednom Ivana. Tročlana obitelj prije nekoliko godina preselila se u Staru Drenčinu, mjesto u blizini Petrinje, tražeći bijeg od urbanog načina života.

Suprug i ja duboko cijenimo prirodu i ona nas je neočekivano privukla. Krenuli smo na novo putovanje: život na selu. Trenutno obnavljamo staru seosku kuću u kojoj sada živimo. Možda i nije tako jednostavno i čarobno kao što se činilo na prvi pogled – napomenula je kako im ni najteži zadaci na farmi nisu predstavljali izazov, prenosi Story.hr.