Svaka osoba koja gleda istu sliku za test ličnosti primetiće različite detalje. Dok neki obraćaju pažnju na sitne elemente, drugi će se fokusirati na celokupnu sliku i pokušati da razumeju širu perspektivu.

  • Neki se pojedinci usredotočuju na sitnije detalje, dok su drugi skloni sagledati cjelokupnu sliku i shvatiti širi koncept. Nema točnih odgovora; pažljivo proučite sliku i podijelite ono što vam je prvo privuklo pažnju. Vaš će odgovor pokazati što vas čeka u bliskoj budućnosti.

Lice

U vašem životu se približavaju značajne promjene. Oslobodite se svih ograničenja i tereta prošlosti; prekinite veze i namjestite svoja jedra. Odabrali ste ispravan put prema radosnom postojanju.

Drveće

Ako ste na početku primijetili drveće, postoji razlog za radost. To ukazuje na to da je pred vama povoljno vrijeme. To se može manifestirati kao unapređenje na poslu, povećanje plaće, priznanje kroz nagradu ili možda čak dobitak na lutriji.

Staza i vrhovi

Simboli prisutni u ovom testu označavaju nove društvene veze. Na pomolu su značajna nova poznanstva, pa ako dobijete poziv za sastanak s nekim, iskoristite priliku; ova nova veza imat će veliku važnost za vas.

BONUS TEKST

Muhamed Mešić tečno govori preko 70 stranih jezika, a jedan je prvi put naučio na ljetovanju u Grčkoj. Muhamed Mešić, izuzetna osoba porijeklom iz Tuzle, ima samo 39 godina i govori više od 70 jezika. Počeo je ostvarivati ​​svoj utjecaj kao gradski vijećnik kada je imao samo 16 godina. U Beču 2010. dobio je cijenjenu nagradu “Brainswork Make a Difference Award”.

  • Sudjelovao je u inicijativama u preko 20 zemalja na četiri kontinenta i bio je savjetnik predsjednika Makedonije i gradonačelnika Tuzle. Nakon što je živio u Beču, u Austriji, vodi pravne poslove za građevinsku tvrtku. On tvrdi da je ključ njegovog znanja u 70 jezika, kao što su hebrejski, jidiš, japanski i baskijski, neočekivano jasan. Ključ leži u posjedovanju želje, koju sam nedvojbeno imao.

Nevjerojatna snaga ljudske volje često služi kao glavni “krivac” za naše uspjehe. Jedinstvene perspektive svijeta pružaju različiti jezici, budući da omogućuju različitim mislima da stvore potpuno različitu sliku u usporedbi s jednim jezikom. Čin prevođenja riječi na više jezika mijenja gledište. Moje početno istinsko iskustvo sa stranim jezikom dogodilo se tijekom djetinjstva na ljetovanju u Grčkoj s mojim roditeljima i taj je trenutak postao moja inspiracija”, podijelio je s Al Jazeerom.

  • Muhammad se prisjetio: “Dok sam se opuštao u hladu, čuo sam gazdaricu kako razgovara sa svojom kćeri o rutinskim stvarima. Žena je razgovarala sa svojom kćeri na grčkom, što doslovno znači, ‘ovo je perilica rublja.’ Pojam ‘perilica’ bila je prva pomisao koja mi je pala na pamet. Lingvist tvrdi da je razumijevanje materijala ključno, tvrdeći, “ako netko ustraje dovoljno dugo, uspjeh će sigurno doći. Muhammadu su obično potrebna dva do tri tjedna da razumije temeljne komunikacijske vještine i osnove jezika. “Razumijete da puka želja nije dovoljna; ono što je uistinu važno je upornost.

Ovaj koncept je relevantan ne samo u području usvajanja jezika, već se proteže na svako područje znanosti. Pronalaženje najjednostavnijeg i najučinkovitijeg pristupa shvaćanju gradiva ključno je, a ako ostanete uporni, uspjeh će nedvojbeno doći”, rekao je. Muhammad je počeo čitati i pisati u ranoj dobi, instinktivno odabravši pisanje s desna na lijevo kao dijete. Roditelji bi njegove sastave čitali obrnuto, a on i danas tijekom sastanaka bilježi bilješke na hebrejskom ili arapskom.