Plava Nivea krema jedan je od najprepoznatljivijih i najdugovečnijih kozmetičkih proizvoda na svetu. Krema je formulisana da bude prikladna za sve tipove kože, pružajući intenzivnu hidrataciju i zaštitu, što je čini idealnom za upotrebu na licu, rukama, telu i čak kao zaštita od vetra i hladnoće.

Ako tražite način da postignete blistavu i zdravu kožu, ali vam skupi kozmetički tretmani nisu dostupni, imamo sjajne vijesti za vas! Postoji jednostavno, pristupačno rješenje koje možete primijeniti kod kuće – kombinacija klasične NIVEA kreme i vitamina E. Ova nevjerojatna kombinacija pruža vašu koži sve potrebne hranjive tvari kako bi izgledala zdravije i blistavije. Spoj ove dvije komponente djeluje dubinski, hidratizira kožu, smanjuje sitne bore, i vraća mladenački sjaj licu. Ako dosljedno primjenjujete ovu metodu, vaša koža će izgledati besprijekorno, hidratizirano, i sjajno.

  • Prema savjetima s YouTube kanala “Tips de belleza Y más,” kombinacija NIVEA kreme i vitamina E može se koristiti kao revitalizirajuća maska za lice. Ova maska ne samo da umanjuje vidljive bore i linije na licu, već i uspješno naglašava nedostatke kože, što rezultira svježim i blistavim izgledom. Posebno je korisna za osobe sa suhom kožom, jer pruža optimalnu hidrataciju i obnavlja kožu. Postupak izrade ove maske je nevjerojatno jednostavan i isplativ. Sve što vam treba je jedna žlica NIVEA kreme i tri kapsule vitamina E.

Priprema ove maske je vrlo jednostavna: dodajte vitamin E u svježe očišćenu staklenku NIVEA kreme i dobro ih izmiješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Nakon toga, nježno utrljajte masku na čistu kožu kružnim pokretima dok se potpuno ne upije. Obratite posebnu pažnju na područje oko očiju, jer je ovo područje osjetljivo i sklono stvaranju bora. Ovaj jednostavan tretman pruža izvanredne rezultate, vraćajući koži mladenački sjaj.

Osim NIVEA kreme s vitaminom E, postoji još jedna fantastična kombinacija koju možete koristiti za njegu kože, a to je mješavina NIVEA kreme s maslinovim uljem. Ovaj tretman je osobito dobar za smanjenje bora i hidrataciju kože. Za pripremu vam trebaju dvije žličice NIVEA kreme i dvije žličice ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Smjesu dobro promiješajte dok ne postane glatka, a zatim je nanesite na čisto i suho lice. Ostavite da djeluje pet minuta prije nego što je isperete mlakom vodom.

Ova kombinacija pruža iznimne rezultate u borbi protiv bora i suhe kože. Za najbolje rezultate, preporučuje se korištenje ove maske navečer prije spavanja, jer će koža tijekom noći upiti sve hranjive tvari. Nakon nekoliko tjedana redovite upotrebe, primijetit ćete značajno smanjenje bora, ali i poboljšanu teksturu kože.

I ne samo to! NIVEA krema je nevjerojatno svestran proizvod. Ako dodate mljevenu kavu u NIVEA kremu, možete stvoriti izvanredan piling za kožu. Ova kombinacija kave i NIVEA kreme ne samo da uklanja mrtve stanice kože, već i potiče cirkulaciju, smanjuje celulit i revitalizira kožu. Piling možete pripremiti tako da pomiješate dvije žličice mljevene kave s dvije žličice NIVEA kreme, a po želji možete dodati i malo kokosovog ulja. Ostavite smjesu na koži 15-20 minuta, zatim isperite i uživajte u mekoj, glatkoj i blistavoj koži. Preporučuje se primjena ovog tretmana dva puta tjedno za optimalne rezultate.

Osim lica, NIVEA krema je izvrsna i za njegu suhih područja poput laktova i koljena. Od svog lansiranja 1911. godine, ova krema je postala neizostavni dio njege kože za mnoge generacije žena. Njena nevjerojatna učinkovitost u hidrataciji kože i smanjenju bora čini je omiljenim izborom za svakodnevnu njegu. Kada napunite 40 godina, zaboravite na skupe kreme – NIVEA krema, zajedno s ovim jednostavnim dodacima poput vitamina E, maslinovog ulja ili kave, bit će vaš najbolji saveznik u očuvanju mladenačkog izgleda kože!