Moj je otac gajio intenzivnu ljubomoru prema mojoj majci, a kad sam se rodila, sumnjao je u moje očinstvo, na kraju je napustio i nju i mene. Kao kćer, nije pokazivao interes za mene i nikad me nije želio upoznati. Bio sam svjestan da imam novu obitelj, uključujući i polubrata. Nakon što mi je majka umrla, prisjetila sam se da sam imala drugog roditelja i da nisam sama.

Nakon poduže potrage, otkrio sam telefonski broj; međutim, nitko od njih nije bio na društvenim mrežama, a ja nisam ni znao bratovo ime. Tada mi je palo na pamet da možda moja majka i maćeha nisu svjesne mog postojanja, što me je navelo na zaključak da radije ne ometam njihove živote. Nakon što sam se predao i nakon tri godine potrage, njegova djevojka i on završili su poubijajući jedno drugo u potjeri za mnom.

Kad me ugledao, postalo mu je jasno da sam mu sestra, jer sam bila vrlo slična našem ocu, i odmah me je prepoznao. Jučer je bio naš prvi susret, tijekom kojeg smo proveli nekoliko sati zajedno. Bilo je to nevjerojatno emotivno iskustvo za mene. Trud koji je netko uložio da me pronađe doista je prekrasan, a ja sam i dalje dobrog raspoloženja. Moj brat je pet godina mlađi od mene.

 

BONUS TEKST

Mnogi ljudi misle da preminuli mogu prenijeti određene znakove svojim voljenima. Mnogi se bore pomiriti sa smrću voljene osobe i teško prihvaćaju njihovu smrt, često se držeći uvjerenja da među njima još uvijek postoji jedinstvena veza. Doživjeti gubitak voljene osobe je izazov, bez obzira na situaciju.

  • Ovo iskustvo stvara prazninu iu srcu iu životu; međutim, mediji sugeriraju da odsutnost pokojnika ne znači da oni ne mogu doprijeti do nas. Jednostavno treba naučiti kako prepoznati znakove koji ukazuju na njihovu prisutnost. “Duše onih koji su umrli svakodnevno se trude doći do nas.

Međutim, da bismo dobili njihovo vodstvo i utjehu, moramo ostati prijemčivi i pažljivi na znakove koje nam pružaju. Prema Prafu, svjetski priznatom mediju, jednom od Najznačajnija i najsmirujuća poruka preminulih je da su oni i dalje prisutni u našim životima i da je smrt samo iluzija. On otkriva sedam pokazatelja da su vam preminuli voljeni bliski i da žele komunicirati s vama.

  • AKO JE POKOJNIK PREMINUO U KUĆI, OD KLJUČNE JE VAŽNOSTI DA SVAKI UKUĆANIN PODUZME ZNAČAJNU RADNJU: Mnogi Srbi često počine potencijalno SMRTONOSNU GREŠKU; pojavljuju se u tvojim snovima. Snovi sadrže značajnu stvarnost, a unutar njih vam prenose važne poruke.

Obratite pozornost na uvide koje nude. Osjećaj da vas netko prati, čak i kada ste sami u nekom prostoru. Promjena u okolini, popraćena osjećajem da ste promatrani ili svjesnošću da je netko pokraj vas. Iako duhovi nemaju fizički oblik, njihova se prisutnost neporecivo osjeća. Možete osjetiti njihov poseban miris.

  • Najdublja veza s njima često je vezana uz miris; na primjer, to može biti miris određenog parfema, aroma određene hrane ili poseban miris duhana koji ostaje u vašem sjećanju. Vaše su ideje prilično jedinstvene. To uključuje misli koje se čine stranim, kao da drugi glas komunicira unutar vašeg uma.

Tijekom takvih slučajeva, odvojite trenutak da razmislite o svojim mislima; možda ćete shvatiti poruku koju prenosi pokojnik. Leptir, ptica ili duga mogu se pojaviti kada to najmanje očekujete. Preminuli posjeduju sposobnost komuniciranja signala koji ukazuju na njihovu prisutnost.

  • Na primjer, možda razmišljate o nekome tko je preminuo kada leptir neočekivano sleti u blizini ili možda primijetite dugu koja se pojavljuje na značajan datum. Čini se da se pojavljuju neke brojke. Datum rođenja ili smrti pokojnika može poslužiti kao značajan broj.

Takve značajne brojke možete sresti na satu, računu, registarskim tablicama automobila i sličnim predmetima. Susrećete pojedince koji nalikuju osobi koja je preminula. To je još jedan pokazatelj da je on prisutan s vama i da nema potrebe za brigom, a javlja se upravo dok ste o njemu razgovarali ili razmišljali.