Ako ste ikad naletjeli na arhivu američkih filmova iz 1980-ih, vjerojatno ste uočili mnoštvo naslova u kojima se pojavljuje iznimno atraktivna djevojka koja na kraju poljubi ugodnog štrebera zbog niza neobičnih događaja. Tijekom tog razdoblja, Keli Lebruk je dosljedno dobivala takve uloge, budući da su njezin šarm i talent jednostavno bili bez premca. Ovu glumicu, danas 61-godišnjakinju, neki pamte po kultnoj ulozi u filmu “Žena u crvenom”, koja ju je vinula u slavu i proglasila filmskom legendom osamdesetih.

  • Tipična holivudska priča, koja je mogla završiti pozitivno, razlog je zašto su je mnogi previdjeli; nakon gotovo trideset godina izbivanja s ekrana, Kelly je ponovno osigurala ulogu u filmu “Tomorrow’s Today. U određeno vrijeme, Keli je posjedovala sve – ljepotu, bogatstvo i slavu – prije nego što je sve krenulo nagore. Nakon njezinog razvoda koji je bio razglašen za javnost, brojni pojedinci tvrde da je posegnula za drogama i pretjerano mijenjala svoj izgled filerima i estetskim operacijama. Ipak, tvrdi da je sama odlučila da se distancira od svega.

– Odgajanje djece u Hollywoodu nije bila moja želja. O mom se razvodu pisalo na pretek, a ja se jednostavno ne identificiram kao holivudska djevojka. Uvijek sam se tako osjećao; Svjetla reflektora nikad me nisu privlačila, izjavila je, a prenosi Večernji list. Bila je udana za Stevena Seagala i s njim je imala djecu, no nakon njihovog rastanka odstupila je od karijere i nastavila dalje.

  • “Preselila sam se u divljinu nakon što sam napustila karijeru, provevši 25 godina bez televizije. Kao samohrana majka, dala sam sve od sebe, podigavši ​​troje nevjerojatne djece. Iako je povratak karijeri uvijek opcija, nikada ne mogu povratiti vrijeme s moja djeca. Neki pojedinci uspijevaju izbalansirati i jedno i drugo, ali ja sam doživjela slavu i završila sam s tim”, izjavila je Keli. Baš kao što Hollywood cvjeta na pričama o iskupljenju i oživljavanju prošlosti, Kelly se vraća.

Trenutno živi na svom ranču u Kaliforniji, a rijetko se pojavljuje u javnosti. Unatoč tome što ima račune na društvenim mrežama, radije skriva svoje lice, za koje obožavatelji vjeruju da je promijenjeno estetskim zahvatima. Samo da znate, Keli je karijeru modela započela sa 16 godina, a do 19 je pozirala za Vogue i preuzela ulogu ambasadorice za Christian Dior.

Njezin pravi uspon do slave došao je s televizijskom reklamom za šampone Pantene, a njezina kultna rečenica iz te reklame i dalje se citira do danas: “Nemojte me mrziti jer sam lijepa. Nakon toga izgubila je kontrolu nad svime. Dobila je ulogu u filmu “Žena u crvenom” koji je režirao Gene Wilder, istaknuta zvijezda tog doba koji je također tumačio glavni muški lik.

  • Nakon toga je glumila u “Weir Science”, gdje je njezin lik digitalna ljepotica koju su dizajnirala dva srednjoškolska štrebera kako bi izbjegli podizanje svog društvenog statusa. U to je vrijeme Kelly bila udana; međutim, tijekom snimanja svog sljedećeg filma susrela je Stevena Seagala s kojim je 1987. dobila svoju prvu kćer. Par se ubrzo vjenčao i dobio još dvoje djece, no njihov je brak završio razvodom 1994.

Keli je opisala njihov odnos kao prilično burna, navodeći da je imala razarajući učinak na nju. Nakon toga se povukla kako bi sebe i svoju djecu zaštitila od medijske pozornosti u vezi s raspadom svog braka. U međuvremenu je sklopila i treći brak, ali se naposljetku razvela i preselila na udaljeni ranč. Prije udaje za Sigala, priznala je da ima značajnih problema s drogama; međutim, tvrdi da se njezina borba s raznim porocima nastavila i nakon toga, što je rezultiralo pogoršanjem njezinih veza, karijere i cjelokupnog života.