Predstavljamo vam priču o ženi koja je raskinula brak zbog iznenađujućih motiva. Brojni pojedinci u braku doživljavaju pad svakodnevne želje za intimnošću i vođenjem ljubavi, što u konačnici može rezultirati i raspadom veze. Jedna se žena suočila s ovom situacijom iz prve ruke. Njenu ispovijest u cijelosti prenosimo ovdje: Kad sam upoznala svog muža, vidjela sam da je samouvjeren, duhovit i ljubazan.

  • Oboje smo već bili odrasli i napredovali prema uspostavljanju uspješne karijere. Upoznao me s nevjerojatnim destinacijama, zajedno smo istraživali razna mjesta, a usred naših avantura uživali smo u velikoj zabavi, a naši intimni trenuci bili su apsolutno fantastični. Uslijedio je brak, a kako je vrijeme prolazilo, naš intimni život doživio je dramatičnu transformaciju.

Tamo gdje smo nekoć uživali u intimnosti nekoliko puta tjedno, sada se to smanjilo na samo dva puta mjesečno, ako budem imao sreće. Činio se sve udaljenijim, trebalo mu je više vremena da se uzbudi. Iako sam bio svjestan brojnih problema s kojima se suočavao na poslu u tom razdoblju, nikada nije izrazio želju da razgovara o svojim izazovima u spavaćoj sobi.

  • Štoviše, kad bih spomenula liječnika, to bi kod njega izazvalo intenzivan izljev bijesa. Što sam ga jače pokušavao uključiti u razgovor, on se više povlačio u svoj posao, dovodeći nas do toga da svaku noć provodimo spavajući na kauču u dnevnoj sobi. Nježnost je za mene postala nezamisliva, a povrh svega, počeo je dijeliti koje su mu žene privlačne. Unatoč tome što ga nikad nisam izravno pitala, bila sam neobično uvjerena da nije nevjeran.

Istina je da sam, nakon što sam već iskusio propali brak, bio odlučan ne izdržati više tu situaciju. Morao sam paziti na sebe. S obzirom na moju naklonost seksu, ne čudi da mi je jako nedostajao, što me je navelo da shvatim važnost rješavanja vlastitih potreba. Iako nikad nisam skrivala činjenicu da sam masturbirala, skrivala sam to od svog muža, nikada se nisam upuštala u to dok je on bio u blizini.

  • Jedne noći je neočekivano ušao u spavaću sobu dok sam ja koristila vibrator, vjerujući da ona spava na kauču kao i obično. Njegov me dolazak zatekao potpuno nespremnog i stvorio nevjerojatno neugodnu situaciju, koja je podsjećala na sina tinejdžera koji upada majci u privatnom trenutku. Ostao sam zatečen, pogotovo jer smo se prije vidjeli goli.

Iako bi mnogim muškarcima takav prizor mogao biti uzbudljiv, on je reagirao šokirano i povrijeđeno. To je dovelo do svađe u kojoj je izrazio kako smatra da to ukazuje na to da nisam zadovoljan s njim. Unatoč mojim nastojanjima da mu dočaram da imam seksualne potrebe, nije uspio shvatiti da je on glavni problem u vezi s mojom masturbacijom. Odbacio je moj komentar o našem nedostatku seksualne aktivnosti i predložio da se više potrudim da započnem intimnost.

  • Osim toga, spomenuo je da mu je zbog bračnog života izazovno osjetiti uzbuđenje kad me vidi (nakon tog priznanja iskreno sam poželjela imati seks!). Naposljetku je rekao da ga ne zanima ništa što se tiče moje masturbacije i inzistirao je da više nikada ne želi razgovarati o tome. Pitao sam se što je problem s tim što me promatra u ovakvom stanju kad nema želju za ljubavlju sa svojom ženom.

U svom bijesu, pomislila sam u sebi, pusti me da njegov život pretvorim u pakao. Unatoč mojoj želji da brak potraje i mojim dugotrajnim osjećajima prema njemu, uvjerila sam ga da bismo minimalno trebali potražiti pomoć bračnog savjetnika. Nakon nekoliko mjeseci truda došli smo do zaključka da je naš brak došao do kraja. Emocionalno, on je davno otišao, a meni je nedostajalo snage ili odlučnosti da napravim korak unatrag za nas oboje.

  • Doista, bilo je značajnih znakova braka u nevolji, no ipak je ta noć odredila tijek naše ljubavi. Moj muž je imao mogućnost odgovoriti na potpuno drugačiji način prihvaćanjem moje seksualnosti i pokušajem popravljanja našeg odnosa. Umjesto toga, odlučio je kritizirati me i osuđivati ​​me. Zbog toga sam se razvela i nakon opsežnog rada s psihologom dopustila sam muškarcu povratak u život. Međutim, ovaj put otvoreno komuniciram i jasno izražavam svoje želje.