Brojni astrolozi predviđaju događaje za jesen, a jasno je da je pred nama još jedno izuzetno i za mnoge posebno uzbudljivo vrijeme. Utjecaj astroloških promjena je snažan, s povećanom energijom za nove početke, zatvaranje prošlih poglavlja i davanje prioriteta osobnoj dobrobiti.

Poznata astrologinja Vasilisa Volodina istaknula je tri horoskopska znaka koji mogu očekivati ​​posebno radosnu i isplativu jesensku sezonu. Upravo je to pojedinac o kojem govorimo.

Ovan

Ovnove očekuje snažna energija koja ih nadahnjuje na nove početke. Ovo je savršeno vrijeme za preuzimanje inicijative i donošenje značajnih odluka koje će utjecati na njihovu budućnost. Prema astrologu, Ovan će doživjeti poticaj u motivaciji i samopouzdanju tijekom ove faze, otvarajući put uspjehu i osobnom razvoju.

Škorpion

Škorpioni će uskoro krenuti u vrlo intenzivnu i transformativnu fazu. Ova jesen označava završetak prethodnih ciklusa, a istodobno nudi šanse za emocionalnu obnovu i značajne unutarnje pomake. Predviđanja sugeriraju da će Škorpioni imati priliku za osobni rast i oslobađanje od prošlih emocionalnih opterećenja, što će im omogućiti da prihvate dublji novi početak.

Riba

Prekrasno radosno i zadovoljavajuće vrijeme je pred Ribama. Vasilisa Volodina ukazuje da se osobe ovog znaka mogu radovati emocionalnoj stabilnosti i duhovnom razvoju. Energija jeseni vodit će Ribe prema osobnom blagostanju i unutarnjem miru, omogućujući im da iskoriste svoju kreativnost i intuitivnu mudrost. Sada je savršen trenutak da slijedite svoje težnje i ciljeve s vjerom u vlastite sposobnosti.

BONUS TEKST

Dosljedna tjelesna aktivnost izvrsna je metoda za umirenje vašeg tijela. U današnjem svijetu, gdje stres stalno prati naše svakodnevne živote, kvalitetan san je ključan, a ne samo želja. Redovita tjelovježba služi kao izvrsna metoda ne samo za opuštanje tijela, već i za pripremu temelja za duboki, oporavljajući san. Ovdje su četiri jednostavne joga poze prikladne za pojedince svih dobi, razina kondicije i skupova vještina. Započnite s 1-2 minute za svaku pozu kako biste odmah osjetili dobrobiti.

  • Bavljenje ovim vježbama prije spavanja može ublažiti stres i tjeskobu, što često pridonosi nesanici i raznim poremećajima spavanja. Dosljedna tjelesna aktivnost pomaže u smanjenju napetosti mišića, pospješuje cirkulaciju krvi i regulira disanje, a sve to omogućuje mirniji san. Predloženi položaji za poboljšanje kvalitete sna: 1. Poza djeteta Dječja poza, poznata kao “Balasana,” ublažava napetost u vratu, ramenima i leđima dok potiče osjećaj smirenosti uma.

Opis poze: Započnite klečeći, zatim dohvatite nožne prste i raširite koljena kako bi odgovarala širini prostirke. Zatim spustite torzo između bedara dok se ne osloni na pod. Možete ispružiti ruke prema naprijed ili ih postaviti uz tijelo s dlanovima okrenutim prema gore. Pazite da vam čelo bude u kontaktu s podom. Upute kako to postići: Duboko udahnite i polako izdahnite, primjećujući kako vam leđa postaju opuštenija i izduženija sa svakim izdahom.

  • Nastojte zadržati ovaj položaj u trajanju od 1 do 3 minute, dopuštajući napetosti da nestane iz vašeg tijela. 2. Pregib u stojećem položaju Nagib prema naprijed, poznat kao “Utanasana”, pomaže u ublažavanju napetosti u leđima i poboljšava protok krvi u glavu, čime se potiče bolji san. Za početak poze, postavite se uspravno sa stopalima u širini ramena.

Dok izdišete, lagano se nagnite prema naprijed u kukovima umjesto da se savijate u donjem dijelu leđa. Možete staviti ruke na pod, osloniti ih na potkoljenice ili ih čak omotati oko gležnjeva. Da biste to učinili, osigurajte da su i glava i vrat opušteni dok kralježnica ostaje ravna. Duboko udahnite, dopuštajući svakom izdahu da dodatno opustite svoje tijelo. Ostanite u položaju od 30 sekundi do 1 minute.