Prošle godine dogodila se situacija koja će promijeniti tijek života naše obitelji na neodređeno vrijeme, a od tog trenutka sve se promijenilo. Naime, u tri navrata sam imao vezu s bratovom ženom. Unatoč godinama pokušaja da zatrudne, nisu uspjeli. Nakon obavljenog pregleda utvrđeno je da je dobrog zdravstvenog stanja, što ukazuje da je riječ o bratu. Okolnosti su bile izazovne na više razina.

  • To što mu je rekla iziskivalo je dosta hrabrosti, jer je bila svjesna koliko je za njega važno postati otac. Nakon toga, tražila je moju pomoć na svaki mogući način kako bi se njihov brak očuvao. Nevjera s bilo kim tko bi to mogao iskoristiti protiv nje nije dolazila u obzir; umjesto toga, željela je nekoga tko će razumjeti njezinu situaciju i biti povezan s njezinom obitelji. Pitala me mogu li imati djecu koja bi nedvojbeno bila dio naše obiteljske loze.

U početku sam osjetio snažnu zbunjenost i šok. Razmišljao sam o implikacijama i načinu na koji bi one utjecale na nas i naš odnos, naposljetku sam odlučio pristati. Bio sam uvjeren da bi to moglo dovesti do sreće mog brata. Nakon tri pokušaja, supruga mog brata ostala je trudna i jučer je dočekala njihovo dijete.

  • Sličnost između bebe i mog brata je nevjerojatna, i to je nešto što su svi isticali, tvrdeći da je ona njegova točna kopija u svakom pogledu. S obzirom da smo on i ja jednojajčani blizanci, ovo zapažanje nije iznenađujuće. Iako beba također dijeli sličnosti sa mnom, taj je detalj manje značajan. Ono što je uistinu važno je da je beba zdrava i da su svi ispunjeni srećom.

BONUS TEKST

Većina pojedinaca barem se jednom u životu susrela s problemom prijevare. Ako se ponašanje vašeg partnera počne činiti neuobičajenim ili ako sumnjate u njegovu predanost, Sarah Woodward, trenerica za razvode, dostupna je da vam pomogne da “jasno vidite”. U intervjuu za The Sun otkrila je deset ponašanja vašeg partnera koja mogu sugerirati da je nevjeran. Sara naglašava važnost prepoznavanja promjena u njegovom ponašanju i, što je najvažnije, povjerenja u svoju intuiciju.

  • Žene često zanemaruju svoje osjećaje koji su često točni. Ne odvaja dovoljno vremena da bude s vama. Nekada ste bili nerazdvojni, sada otkrivate da vaš partner sve više vremena provodi s prijateljima ili sami. Ako je vaših zajedničkih trenutaka sve manje, to bi moglo upućivati ​​na mogućnost nevjere. Pazi kako izgleda. Ako se vaš partner odjednom počne jako fokusirati na svoj izgled kada mu se prije činio nevažnim, to može biti jak pokazatelj da je nevjeran.

3. Važnost početne obuke Kada doživimo ljubav, želja nam je pokazati se drugoj osobi na što privlačniji način. Motivacija za bavljenjem fizičkim aktivnostima i posjećivanjem teretane često je najjača kada je u pitanju nova ljubav. Ako je vaš partner nedavno započeo s treningom, to bi moglo biti zbog prisutnosti nekoga novog u njegovom životu. 4. Provodi više vremena radeći i često je odsutan od kuće. Ako je vaš partner nedavno počeo raditi dodatne sate i putovati na posao, to može značiti da nešto nije u redu, osobito ako nije došlo do promjena u njihovim poslovnim obavezama.