Monika Beluči, jedna od najpoznatijih i najlepših žena sveta, poznata je po svom stavu prema životu i telu. Ona nikada nije bila zagovornik strogih dijeta, već voli svoje telo onakvo kakvo jeste i pažljivo ga neguje. Uvek je isticala važnost brige o sebi, ali ne na način koji podrazumeva iscrpljujuće dijete ili fizičke napore koje ne voli, poput poseta teretanama. Umesto toga, Monika se oslanja na prirodnu lepotu i samopouzdanje koje zrači, odbacujući sve toksične ljude iz svog okruženja kako bi održala unutrašnji mir.

Visoka je 171 cm, teži oko 65 kilograma i svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu, sve oči su uprte u nju. Njena harizma i elegancija su neosporive, a svaki njen korak pred objektivima fotoaparata postaje nezaboravan trenutak. Iako je javna ličnost, Monika voli da zadrži privatnost kada su u pitanju trenuci opuštanja, te je retko viđena na plaži. Međutim, nekoliko njenih fotografija u kupaćem kostimu sačuvano je i dostupno na internetu, a svaki put kada se pojavi, ona oduševljava svojim izgledom.

  • Monika je oduvek bila slobodna i zadovoljna svojim telom, što je pokazala kroz svoje uloge na filmu. Često je snimala scene u kojima je prikazivala golišavost s prirodnom elegancijom, ne bojeći se da bude ranjiva i istovremeno snažna pred kamerom. Njena opuštenost u sopstvenoj koži doprinosi njenoj vanvremenskoj lepoti i samopouzdanju koje inspiriše mnoge žene širom sveta.

Trenutno, Monika uživa u velikoj ljubavi sa poznatim režiserom Timom Bartonom, a njihova veza je još jedan dokaz njene spremnosti da u životu prati svoj put i nalazi sreću tamo gde je najmanje očekivala.

Monika Beluči (Monica Bellucci) je italijanska glumica i manekenka, koja se ističe svojom vanvremenskom lepotom, harizmom i neosporivim talentom. Rođena 30. septembra 1964. godine u malom italijanskom selu Città di Castello, Monika je započela svoju karijeru kao model, ali je ubrzo prešla u svet filma, gde je postala jedna od najpoznatijih evropskih glumica.

  • Monika je tokom svoje bogate karijere glumila u mnogim značajnim filmskim ostvarenjima, kako evropskim tako i holivudskim, a njen senzualan izgled i prirodna harizma osigurali su joj status seks simbola. Iako je često igrala uloge koje su naglašavale njenu lepotu, Monika je pokazala i svoj talenat za kompleksne i izazovne uloge, kombinujući glamur i dubinu u svojim performansima.

Jedna od njenih najpoznatijih uloga je u filmu “Malèna” (2000), gde je tumačila lik žene koja izaziva divljenje i ljubomoru u malom italijanskom selu tokom Drugog svetskog rata. Pored toga, Monika je igrala u filmovima kao što su “Matrix Reloaded” (2003), “The Passion of the Christ” (2004), “Irreversible” (2002), kao i u Džejms Bond filmu “Spectre” (2015), gde je postala najstarija Bond devojka u istoriji franšize.

Pored njene glumačke karijere, Monika je poznata po tome što nikada nije bila opsednuta dijetama ili fitnes režimima, već voli svoje telo i prihvata ga u svim njegovim fazama. Sa visinom od 171 cm i težinom oko 65 kilograma, Monika zrači samopouzdanjem i prirodnom lepotom, a svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu izaziva oduševljenje.

Monika je takođe majka dve kćerke, Dev i Leonie, iz njenog braka sa francuskim glumcem Vincentom Casselom, s kojim je bila u braku od 1999. do 2013. godine. U poslednje vreme, Monika je u vezi sa poznatim režiserom Timom Bartonom, a njihova ljubav je postala predmet medijske pažnje. Monika Beluči ostaje jedna od najlepših i najuticajnijih žena na svetu, sa stilom, elegancijom i samopouzdanjem koje nadilazi standardne norme lepote.