Ljubavne zavrzlame Ivane Žigon već dulje vrijeme izazivaju mnoštvo nagađanja, nerijetko okarakteriziranih i burnim i intrigantnim. Sakrila je svoju vezu s drugom osobom, što je dovelo do toga da redovnik napusti svoj redovnički poziv, postane otac djeteta i nakon toga ostavi dijete. Motivacija iza njezina izbora da ovu aferu drži u tajnosti i dalje je enigma.

  • Ivana Žigon, kći redatelja Stevea Žigona i glumice Jelene Žigon, odlučila se povući iz javnosti, otkrivši minimalne detalje o svojoj sadašnjosti. No, ono što i dalje intrigira je romantični život Ivane Žigon koji podsjeća na zanosni film ili možda čak dramatičnu latinoameričku telenovelu.

Godine 2006., na Vidovdan, napravila je značajan životni izbor udavši se za monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio svoj sveti poziv. Iako je postojala značajna razlika u godinama od više od deset godina, njihova ljubav ostala je nepromijenjena. Ipak, nakon pet godina braka konačno su se razišli. Ivana je pokazala nevjerojatan talent u skrivanju razvoda, uspjevši začuditi javnost nevjerojatne tri godine.

  • Godine 2016. romantično putovanje Ivane Žigon naišlo je na nepredviđeni obrat, čest u dubokim ljubavnim pričama. Ponovno se povezala s mlađim poznanikom koji je nekoć bio samostan. Nažalost, ovo ponovno okupljanje brzo je zasjenio veliki skandal koji je potresao glumičin život. Mediji su objavili da je dvije godine bila u vezi s Ninoslavom Ninom Ademovićem, koji je otac Alena Ademovića, pjevača grupe Miligram.

Pojavila su se i nagađanja da je Ivana supruga Grigorija Brkovića, nekadašnja novakinja u samostanu Prohor Pčinjski, ostavila zbog poznatog glazbenika Gorana Bregovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Romansa između glumice i Ademovića o kojoj se pričalo završila je kada je ona odlučila da ga ne predstavlja javnosti. Kako prenosi Story.rs, svađa je nastala kada je Ninoslav tvrdio da ga Ivana nije navela kao skladatelja svoje glazbe, što je glumica odmah opovrgla.

  • Nedavno je Ivana značajno donirala obiteljsku kuću, odajući počast svojoj majci, poznatoj glumici Jeleni Jovanović Žigon, ali i svom pradjedu Mitru Martinoviću. Tek sam nedavno dobila duboki uvid u vlastito biće, suočavajući se sa svojim manama. Izazovi majčinstva, koji u suvremenom društvu postaju sve teži, zasjenjuju sve napore koje sam ulagala tijekom svog života.

U današnjem svijetu prenošenje vještina preživljavanja djetetu nalikuje zastrašujućem zadatku lavice koja podiže svoje mladunce u divljini. Nadalje, bitno je napomenuti da se ja identificiram kao Vodenjak, dok je Stevo kategoriziran u astrološki znak Lava. Tvrdi da ima zdrav odnos i s bivšim suprugom i s redovnikom te da i dalje komuniciraju kao ujedinjena obitelj. Unatoč činjenici da smo se Grigorije i ja rastali prije nekoliko godina, naš sin brine da ostanemo povezana obitelj.

  • Griša je istinski napredovao u svojoj ulozi oca, a njegova predanost očituje se kroz njegovo vođenje uspješnog teniskog kluba u Vinči, gdje Stevo uživa u druženju s brojnim mladim ljudima. Stevo pokazuje izniman talent u svakoj vještini koju mu je otac prenio, bilo da se radi o nogometu ili šahu.

Dok se polako privikavam na svoju poziciju majke njegovateljice, shvaćam da u ovom trenutku tata igra središnju ulogu u Steveovom životu. Jeste li otkrili novu romansu u svom životu? Pojava ljubavi je nepredvidiv i nekontroliran događaj, zato njen dolazak očekujemo s tolikom nestrpljenjem. Kad bi bilo izvedivo, poželjela bih da ljubav stigne nekoliko godina kasnije, nakon što Steve uđe u pubertet, što bi mi omogućilo da se potpuno posvetim.