U novoj funkciji Snežana Savić nakratko je postala plavuša, a svi su oduševljeni njezinim svježim izgledom te je pozivaju da razmisli o trajnom zadržavanju boje! Snežana Savić ističe se kao prava dama među ženama i važi za jednu od najotmjenijih glumica na našim prostorima. Od svog debija na pozornici nosi titulu najfatalnije.

  • Dok skromno umanjuje vlastitu ljepotu, inzistirajući na tome da unutarnje kvalitete žene imaju veći značaj, njezina nevjerojatna seksipilnost nastavlja sjati kroz godine! – Nedavno je Snežana Savić izrazila strah koji je proganja: najstrašnije je kada atraktivna žena ne prepoznaje protok vremena, neprestano koketira i zavodi. Razmišljala je o vlastitim brigama, pitajući se može li i sama završiti u sličnoj situaciji…

Čini se da su je uvijek doživljavali kroz objektiv njezine ljepote. Iako je nekome ugodno posjedovati ljepotu, to nije glavni fokus. Možete uživati ​​u ljepoti nekoliko dana, ali ako nemate što drugo ponuditi, ta privlačnost nestaje. Ljepota je danas uzdignuta na pijedestal, a pojam ljepote varira. Pune usne, zaobljene figure i povećane grudi su cijenjeni, ali unutarnja ljepota također ima značaj.

  • Standardi su se s vremenom promijenili i shvatio sam da su djevojke koje prigrle te ideale doista lijepe. Moramo to priznati, pa čak i razumijem zašto muškarce to privlači; cijene izgled žene i spremni su uložiti u ono što im se sviđa – bile to grudi ili obline. Ova evolucija zahtijeva vrijeme i prihvaćam je bez želje da me se smatra zastarjelom figurom. Njegujem prirodno, ali prihvaćam različite standarde ljepote.

Ljepota je, kako su rekle ugledna Malina iz “Sretnih ljudi” ili Nina Andrejević iz “Boljeg života”, uistinu u oku promatrača. Sinoć je scenu pozorišta „Atelje 212“ krasila kao plavuša, prvi put posle više od decenije! Za ovu transformaciju zaslužna je uloga u tek premijerno izvedenoj predstavi “Nitko nije zaboravljen i ništa ne pamtimo”, za koju je navukla periku koja ju je lijepo upotpunila.

  • Društvene mreže vrve od komplimenata na račun njezinog izgleda, a mnogi sugeriraju da bi trebala zadržati ovakav izgled jer vjeruju da povećava njezinu privlačnost, a plava nijansa učinkovito smanjuje godine s njezina lica. I nakon što je u ožujku obilježila svoj 71. rođendan, nastavlja ulagati puno truda, dokazujući da su godine samo brojka.

BONUS TEKST

Započinjanje dana mlakom vodom jednostavna je, ali vrlo korisna praksa koja nudi trajne zdravstvene dobrobiti. Iako se čini trivijalnim, ispijanje čaše mlake vode odmah nakon buđenja može ponuditi mnoštvo prednosti i za tijelo i za um, kaže savjetnik za zdrave navike Đorđe Gligorić na Instagramu.

  • U nastavku je nekoliko važnih razloga zašto bi ova jednostavna jutarnja rutina mogla postati vaša omiljena metoda za početak dana. Nakon buđenja osjetit ćete smanjenje pospanosti — mlaka voda može poslužiti kao brža alternativa kavi, pomažući vam da se osjećate revitalizirano i umanjuje taj osjećaj omamljenosti.

Hidratizirajući svoje tijelo, također pospješujete metabolizam i podržavate detoksikaciju. Nakon noći dehidracije, vaše tijelo žudi za tekućinom, a topla voda ih učinkovito nadoknađuje dok pokreće proces detoksikacije, izbacujući toksine iz vašeg sustava. Pokrećući probavu i pomažući u uklanjanju toksina iz tijela, mlaka voda pozitivno utječe na probavni sustav.

  • Potiče rad crijeva i pomaže eliminirati otpad, što dovodi do poboljšane probave. Doživjet ćete prirodno povećanje energije bez oslanjanja na kofein; za razliku od kofeinskog privremenog povećanja energije, mlaka voda postupno i održivo povećava razinu energije, sprječavajući tremu ili naknadne padove energije. Osim toga, vaša će koža izgledati zdravije i blistavije; pravilna hidratacija odmah nakon buđenja ne koristi samo vama iznutra, već također poboljšava svježinu, hidrataciju i ukupni sjaj vaše kože.