Kako se listopad bližio kraju, zvijezde su se ponovno posložile, donoseći val transformacije i ushićenja. U emisiji Prva “150 minuta” astrolog Vladimir Vlajić otkrio je što nas sve čeka za to vrijeme. balakannews Nervoza je vjerojatna za Ovna i slične znakove, osobito u vezi s varijacijama krvnog tlaka. Pun Mjesec može dovesti do razmirica među partnerima, ali također ima učinak iznošenja temeljnih problema na vidjelo, olakšavajući njihovo rješavanje.

  • Osobe u znaku Bika mogu osjetiti osjetljivost na zdravlje grla, ali su skloni stvaranju jakih emocionalnih veza s kreativnim duhovima ili onima koji dijele jedinstvene strasti. Blizanci mogu odahnuti jer je njihov vladajući planet, Merkur, završio svoju retrogradnu fazu. Nadalje, ovo je vrijeme povoljno za organizaciju putovanja i događanja. Čak i ako se osjećaju umorno, Rakovi će ostati aktivni.

Lavovi bi trebali obratiti pažnju na svoja stopala, ali će na ljubavnom planu naići na žar. Djevice bi se trebale uključiti u otvoreni dijalog sa svojim partnerom kako bi spriječile bilo kakve potencijalne pritužbe. Vagama je prioritet njihovo zdravlje, osobito u odnosu na virusne infekcije, te bi se trebale usredotočiti na poboljšanje komunikacije sa svojim partnerima. Škorpioni su strastveni, a oni u vezama vjerojatno će se susresti s neočekivanim iznenađenjima.

  • U međuvremenu, Strijelci će biti društveni, ali bi trebali poboljšati organizaciju svog profesionalnog života. Jarcima bi komunikacija mogla biti izazovna, no ipak će ostati optimistični u pogledu potencijalnih financijskih nagrada. Pojedinci rođeni u znaku Vodenjaka prioritet bi trebali dati zdravlju želuca i odmoru, dok će oni u znaku Riba vjerojatno ponuditi utjehu nekome tko je upravo prošao kroz prekid.

Tijekom ovog tjedna svaka će se osoba susresti s raznim izazovima i prilikama, ali uz pravilan način razmišljanja i koncentraciju, potencijal je značajan. Ovaj tjedan predstavlja različite izazove i prilike za svaki horoskopski znak. Kako biste u potpunosti prihvatili ono što zvijezde nude, važno je ostati prijemčiv za nove mogućnosti i promišljeno upravljati svojim emocijama.

  • Održavanjem fokusa, strpljenjem i otvorenošću za nove mogućnosti, možemo se veseliti tjednu koji je i inspirativan i obilježen napretkom u svakom aspektu našeg života. Od ključne je važnosti da svi obrate veliku pozornost na svoje zdravlje i emocionalno blagostanje, prateći sve znakove i simptome koji se mogu pojaviti.

Sada je trenutak da poslušate signale iz svog tijela i srca, odgovarajući na njihove zahtjeve. Nadalje, otvorenost za dijalog s partnerima i kolegama može odigrati ključnu ulogu u sprječavanju nesporazuma i postizanju uspjeha na osobnom i profesionalnom planu.

BONUS TEKST

Mnogi su smatrali da je Tanja Jovančević prirodna manekenka, a da je odlučila potpisati ugovor s talijanskim brendom, život bi joj se možda odvijao na sasvim drugačiji način. Tatjana Jovančević stekla je prepoznatljivost u srpskoj javnosti angažmanom u vrlo popularnom reality showu Big Brother, jednom od pionirskih formata na Balkanu.

  • Sa samo 16 godina okitila se titulom najljepše, a iako su mnogi očekivali uspješnu manekensku karijeru, njezin život krenuo je sasvim neočekivanim preokretom. Ono što većini ostaje nepoznato jest da se ispod njezine zadivljujuće pojave i blistavog osmijeha krije potresna priča kakva se rijetko prikazuje na velikom platnu. Naime, u trenutku kada je vjerovala da je pobjedom na izboru osigurala titulu najljepše žene u Jugoslaviji, osjećala se kao da joj cijeli svijet pripada, da bi joj se snovi na grub način srušili.

“Osjećam se kao ratnik gotovo od trenutka kad sam se rodio, posebno od razvoda roditelja kad sam imao oko tri godine, pa sve do sada, u pedesetoj. Kao da sam neprestano u borbi, boreći se za svaku sitnicu ; nema ničeg opuštenog u vezi mene, zamišljala sam sebe kao stjuardesu ili šepurenje po velikim pistama, sanjajući o svjetskoj slavi, od samog sam početka osjećala da sam predodređena za nešto izvanredno dionice. Kao i svaka djevojka,

  • Tatjana je zamišljala svoju buduću karijeru, ali njena zapanjujuća ljepota izdvojila ju je od ostalih jer je napravila značajne korake prema postizanju velikog uspjeha. Sa samo 16 godina započela je karijeru modela i sklopila milijunski ugovor s renomiranom talijanskom etiketom koja joj je obećavala uspjeh i priznanje, no sudbina je prema njoj imala drugačije namjere. – Bilo je to duboko iznenađenje, ali i lijepo.

Ne znajući da su se događaji odvijali tako što su mi stavili traku, a svi su se okupili okolo. Nakon tog trenutka trebao sam predstavljati Jugoslaviju. Stigla je ponuda, milijunski ugovor od najrenomiranijeg talijanskog brenda… Dobio sam stipendiju za pet godina školovanja, a sa mnom je mogao ići tko god želi jer sam još bio maloljetan. Sjećam se da mi je brat pokazao figuru, ali bio sam izgubljen u mislima.

  • Rekao sam: “Moram uzeti malo vremena da razmislim.” Gledajući unatrag, vjerujem da sam u tom trenutku napravila značajnu pogrešku – otkrila je. Nije ni slutila da će je njezini poznanici odvesti u noćnu moru koja će zauvijek utjecati na njezin duh. Na jednom vjenčanju, gdje me je pratila majka, upoznala sam ga, a njegova obitelj je izrazila oduševljenje mnome, pohvalivši moju ljepotu i nježnost.

Kasnije sam ga ponovno srela na izboru za Miss, na kojem sam na kraju i pobijedila. Iznenađen, raspitivao sam se o njihovoj prisutnosti, ali sam im izrazio zahvalnost na podršci. Taj momak je 10. kolovoza posjetio moju baku i molio je da me pusti van kako bi me upoznao sa svojim prijateljima koji su mi htjeli dati neke darove.

  • Također se želio pohvaliti da poznaje najljepšu djevojku koja je predstavljala Jugoslaviju. Moja baka je nevoljko pristala, uvjetujući da se vratim prije noći. Nisam imala razloga da očekujem da će se nešto negativno desiti – započela je Tatjana svoje prvo značajnije otkriće za Kurir. U početku se činilo da će se sve odvijati onako kako je mladić predviđao.