Prema zapadnoj astrologiji, indijski horoskop je često smatran jednim od najpreciznijih sistema za predviđanje i analiziranje životnih tokova i događaja. Zbog toga je važno pažljivo proučiti smernice koje vaš znak donosi i maksimalno ih iskoristiti. Evo detaljnih prognoza za svaki znak u drugoj polovini 2024. godine:

OVAN
Druga polovina 2024. godine biće izuzetno povoljna za vas, Ovnove! Očekuje vas period ispunjenja želja, posebno ako ste na njima radili tokom prethodnog perioda. Indijski horoskop vam savetuje da nastavite sa svojim naporima, jer će poslednjih šest meseci ove godine biti idealni za ostvarenje vaših planova. Ovo je vreme kada ćete imati zeleno svetlo za sve što započnete. Međutim, budite oprezni ako ste u inostranstvu ili razmišljate o promeni mesta stanovanja. Strpljenje će biti ključ uspeha u ovom periodu.

BIK
Bikovi, očekuje vas izuzetna sreća, slično kao kod Ovna! Od juna nadalje, započeće period koji će vam doneti značajne pozitivne promene u karijeri, proširenje društvenog kruga i važne kontakte. Vaši finansijski ciljevi će se ostvariti, ali savetuje se oprez kod novih ulaganja. Stari projekti mogu propasti do juna, što će otvoriti vrata novim prilikama. Važno je da ne gubite samopouzdanje i nastavite sa radom na svojim ciljevima.

BLIZANCI
Vaša želja za napredovanjem u karijeri može uticati na harmoniju u porodičnom životu. Potrebno je da obratite pažnju na ton komunikacije sa članovima porodice kako biste izbegli nesuglasice. Indijski horoskop predviđa promene u drugoj polovini godine, uključujući selidbu, kupovinu nekretnine ili renoviranje doma. Iako možda nećete videti značajan finansijski priliv, troškovi mogu porasti, pa je važno pažljivo upravljati budžetom.

RAK
Druga polovina 2024. biće ključna za vas, Raci. Ovaj period je pogodan za suočavanje sa poslovnim izazovima. Ako želite da zadržite trenutnu poziciju, morate se potruditi i biti iskreni. Krizne situacije treba da gledate kao prilike za poboljšanje svog života. Strpljenje i istrajnost će biti nagrađeni, pa se pripremite za rad i posvećenost.

LAV
Ova godina je prekretnica za vas, Lavovi! Poslednjih šest meseci godine biće vreme kada ćete preispitivati svoje odluke i odnose s ljudima. Ako vam je obećano napredovanje u karijeri, to će se desiti do kraja godine. Možda ćete osećati da ste prerasli svoju trenutnu poziciju, ali budite strpljivi. Privatni život takođe donosi radost, a mnogim Lavovima se može desiti proširenje porodice.

DEVICA
Ako ste Devica, bićete usmereni na brigu o drugima, ponekad čak i na sopstvenu štetu. Možete se truditi da impresionirate druge i rešavate njihove probleme, što može umanjiti vaše vlastite želje i potrebe. Postoji mogućnost pomirenja sa osobama s kojima ste u svađi. Ipak, nađite vreme za sebe. Druga polovina 2024. je idealna za putovanja ili promene u karijeri.

VAGA
Nadolazeći problemi zahtevaju vašu pažnju, Vage. Nedostatak novih ideja može uzrokovati probleme na poslu i u svakodnevnom životu. Odnosi sa ukućanima mogu biti napeti. Sada ćete jasnije videti svoj put i načine kako da rešite nezadovoljstvo. Biće sukoba, ali i ishoda koji idu u vašu korist, pa budite spremni za prilagodbu i promene.

ŠKORPIJA
Škorpije će uživati u ljubavi! Bez obzira da li je reč o porodičnom životu ili novoj romansi, sve će teći glatko. Druga polovina godine je idealna za brak. Ako planirate privatni biznis, najbolje je da započnete u junu 2024. godine. Planirajte unapred jer će mnoge Škorpije rešiti pitanja vezana za imovinu.

STRELAC
U narednim mesecima, moraćete da birate između posla i porodice. Posao će vam biti prioritet, što vaša porodica može videti kao pretnju. Ne prepuštajte ništa slučaju i budite oprezni sa važnim odlukama. Oslonite se na svoje iskustvo i intuiciju. Kraj godine donosi uspeh, pa budite spremni na promene i izazove.

JARAC
Vi ste u fazi stvaranja, Jarčevi! Spremni ste za velike promene, naročito u drugoj polovini 2024. godine. Neki od vas će započeti nove projekte, dok će drugi proširiti porodicu. Novac će dolaziti kroz investicije, a nova poznanstva će igrati ključnu ulogu u oblikovanju vaše budućnosti.

VODOLIJA
Pronalazak ljubavi neće biti lak zadatak za vas, Vodolije. Moraćete stalno dokazivati svoja osećanja i stavove kako biste izbegli pogrešna tumačenja. Druga polovina 2024. donosi izazove na ljubavnom planu, ali nećete odustati. Velika je šansa za kupovinu stana, selidbu i podršku porodici, pa budite spremni na promene.

RIBE
Ova godina će biti godina transformacije za vas, Ribe! Ono što se desi do juna 2024. duboko će vas promeniti, bilo da je reč o vašem pogledu na svet ili izgledu. Možda ćete menjati mesto stanovanja ili bračni status. Za postizanje finansijske stabilnosti, smanjite troškove. Velike promene dolaze, a 2024. će biti godina ponovnog rođenja za vas.