Nina Badrić, poznata pjevačica, smršavila je kilograme prateći plan prehrane Novaka Đokovića. Kako se bliži 60-ima, mnoge zanima kako održava tako besprijekoran stas. Umjetnikova povijest promjena tjelesne težine nadaleko je poznata, a ona je već govorila o svojoj metodi za kontrolu tih dodatnih kilograma.

  • Naime, njezina prehrana nije samo pomogla u gubitku težine, već je i povećala njezinu ukupnu snagu. Nina je jednom izjavila: “Otkako sam prihvatila ovaj pristup prehrani, moje je tijelo pronašlo ravnotežu; kosa i koža su mi blistavi, a posjedujem znatno više snage i energije u odnosu na prijašnje godine kada sam bio donekle oprezan s odabirom prehrane.

Dugo sam se pridržavao dijete Novaka Đokovića, a mnogi moji prijatelji koji su godinama vodili takav način života vjeruju da se sve to zbraja.” “Moja se mentalna i fizička snaga udvostručila. Osjećam se nevjerojatno, živahno, energično i snažno te pozivam sve da ojačaju svoj imunitet zdravom prehranom, što rezultira gubitkom kilograma bez napora. Ova promjena je izbor načina života, a ne kratkotrajna dijeta, a prednosti takvih prehrambenih praksi za naše zdravlje i dobrobit su uistinu nemjerljive.

  • Nakon što je izbacila meso iz svoje prehrane, primijetila je izvanredna poboljšanja u svojoj razini energije i fizičkom izgledu. Naime, pjevačica, koja je nekada imala 83 kilograma, uspješno je skinula 20 kilograma, pa sada ima 63 kilograma. “Nakon što sam izbacila meso iz prehrane, moje tijelo je doživjelo nevjerojatne promjene.

Sada sam zadovoljna svojom kilažom i osjećam se puno Ranije bi me konzumiranje mesa ostavljalo toliko umornim da sam morala spavati dva sata. Međutim, sada se osjećam živahno i radosno; čak je i maserka primijetila poboljšanje tonusa moje kože,” podijelila je pjevačica.

  • Kako kaže Nina, iz prehrane je izbacila slatkiše i znatno smanjila tijesto, a izbjegla je i gazirana pića. “Potpuno sam izbacila gazirana pića i smanjila konzumaciju tijesta. Ponekad si priuštim malo pite ili tjestenine. No, kad mi se jako zaželi čokolade, dopustim si dva-tri kocke”, objašnjava.

DODATNI TEKST

Urinarna inkontinencija, koju karakterizira nemogućnost kontroliranja mokrenja, može se pojaviti u različitim oblicima, od povremenog “curenja” urina do potpunog gubitka kontrole nad mjehurom. Glavni uzrok inkontinencije je slabost mišića dna zdjelice, koja se može pojaviti zbog trudnoće i poroda kod mlađih žena, zajedno sa smanjenom razinom estrogena kod žena u menopauzi.

  • Dodatni elementi koje treba uzeti u obzir su dijabetes, pretilost i operacija zdjelice. Iako je ključno potražiti liječnički savjet, postoje prirodni pristupi koje biste mogli istražiti kako biste ublažili simptome. Napomena: Uvijek razgovarajte sa svojim liječnikom prije korištenja bilo kojeg bilja u medicinske svrhe. Za salatu sitno naribajte korijen celera i pomiješajte ga s nasjeckanim lišćem celera, peršinom i maslinovim uljem.

Dodajte prstohvat soli, ostavite da odstoji trideset minuta i uživajte u dnevnoj porciji između obroka. Popratite to salatom od celera, jabuke i oraha, uz čaj od koprive i stolisnika. Uz navedenu salatu savjetuje se piti čaj od jednakih dijelova koprive i gospine trave.

  • Za pripremu jednu čajnu žličicu ove biljne mješavine potopite u 200 ml vruće vode 10-15 minuta, zatim procijedite i pijte 2-3 šalice tijekom dana. Snaga mišića mokraćnog mjehura značajno se pojačava celerom u kombinaciji s ranije spomenutim biljkama, a vidljivi rezultati obično se pojavljuju nakon otprilike šest tjedana korištenja ovog biljnog tretmana.