Romantični život Nenada Kneževića Kneza bogat je intrigantnim aspektima. Nenad Knežević Knez, poznati pjevač s brojnim hitovima, tijekom cijele karijere imao je značajnu podršku supruge Nine Vukmanović. Nažalost, njihov brak se naposljetku pogoršao, a princ je kasnije otkrio razloge ovog raspada. Princ i Nina imaju dvije kćeri, Xeniu i Andreu, a svoj 17-godišnji brak okončali su razvodom.

– Puno prije našeg rastanka moja tadašnja supruga i ja nailazili smo na nesuglasice. Jedan od glavnih problema bio je njezin nedostatak interesa; njezin jedini fokus bio je na našoj djeci. Htio sam je zaposliti, ne iz financijskih razloga, već da joj dam osjećaj svrhe, no ona nije htjela. Čak sam joj otvorio i butik, ali njezina je životna filozofija bila usmjerena oko uvjerenja da ne bi trebala raditi.

  • Čak se i opirala kuhanju kod kuće, što je značilo da sam ja preuzeo i tu odgovornost, napomenuo je Knez i dodao: – Moja avanturistička priroda navela me da prihvatim poziv da sudjelujem u trećoj sezoni “Survivora” uz poznate osobe. Mir i ljepota otoka omogućili su mi resetiranje, dopuštajući mi da razmišljam o svom životu.

Osjećao sam se kao da mi se um vratio u prvobitno stanje. To je bio trenutak kad sam donijela čvrstu odluku o razvodu. Možda se čini nevjerojatno, ali nakon 32 dana borbe za preživljavanje u džungli, shvatio sam da je razdvojenost jedini odgovor za mene – izjavio je u jednom trenutku. Nakon razvoda, započeo je novu vezu. Godine 2012. raskinuo je brak s Ninom, a potom je započeo vezu s Tatjanom Tot.

  • Knez je tada primijetio: “Odlučili smo se ne vjenčati jer taj dokument za nas nema nikakvog značaja. I u sadašnjem dogovoru uspijevamo. Dok sam u Parizu, gdje je Tatjana živjela i radila dugi niz godina, izvodio ‘Tinu bambinu’ , Upoznao sam je. Kad sam saznao da joj je nadimak Tina, odmah sam shvatio da je pjesma namijenjena njoj. Prošlo je 25 godina otkako smo se upoznali, a prije 11 godina smo postali par i od tada živimo zajedno.

BONUS TEKST

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisača Novaka Đokovića, privukla je pažnju izvanrednim izborom satova – „Audemars Piguet Royal Oak Offshore. Ovaj model za žene iz kolekcije Offshore prikazuje bijeli gumeni remen s bijelim detaljima, kao što su krono-pushers, krunica i okvir ukrašen s 32 dijamanta. S cijenom od 47.000 eura, svrstava se među raskošnije dostupne satove, još više ističući sofisticiranost i prestiž svog vlasnika.

  • Na Instagram nalogu “Sat na ruci” ističe se da je Novak Đoković predstavljao brend “Audemars Piguet”, čime je ovaj luksuzni sat povezao sa svetom sportske izvrsnosti. Valja napomenuti da su Jelenu i Novaka 2005. godine upoznali zajednički poznanici, u vrijeme kada Nole još nije bio stekao svjetsku slavu. Njihovu vezu prvi put je javno priznao tijekom turnira u Amersfoortu u srpnju 2006. Ona je često putovala u Monte Carlo, sadašnje prebivalište obitelji Đoković.

“Bili smo klinci kad smo se prvi put susreli na teniskom turniru koji se održavao u klubu na Banovom Brdu. Trenirao sam tenis mnogo godina, sve do svoje 15. godine, što nam je dalo zajednički interes. Dok je on radio na nekim križaljke, sjedio sam pokraj njega, a on je tako počeo rješavati zagonetke zajedno, povremeno bismo se sreli i uvijek smo uživali u zajedničkom vremenu, iako nikad nije bilo znakova da bismo mogli izlaziti Tek nakon tri godine smo zapravo počeli hodati – ispričala je Jelena, dok je Novak ispričao kako je u nju bio potpuno zaluđen tijekom srednjoškolskih godina.

  • Sada se preziva Đoković, jer je moja žena. Naš prvi susret dogodio se na lokalnom turniru u Beogradu… Prije vjenčanja bila je moja djevojka. I prije toga bila mi je prijateljica. A prije svega toga bila je jedna djevojka iz srednje škole u koju sam bio zaljubljen, jednom je spomenuo. Proslavljeni tenisač otkrio je američkim medijima kako prvi prijem ponude nije bio naklonjen.