Kako biste poboljšali svoju financijsku situaciju, uzmite u obzir ovih deset preporuka: 1. U kojem trenutku trebate zatražiti zajam i tražiti povećanje plaće? Kako biste postigli najbolje rezultate, zatražite povišicu srijedom tijekom dana. Izbjegavajte utorkom posuđivati ​​novac prijateljima i poznanicima. Uvriježeno je mišljenje da zajmove treba izdavati ujutro, jer financijski poslovi koji se vode navečer ili noću mogu dovesti do loše sreće.

  • Smanjite broj traženja zajmova i češće se usredotočite na pomoć onima kojima je potrebna. Ovakav pristup potaknut će ih da vam se oduže na razne načine. 2. Plaće trebaju biti osigurane bez odlaganja. Kako bi zarađeni novac mogao “zavoljeti” vašu kuću, izbjegavajte trošenje dinara na dan kada primite plaću. Smatra se da puna količina treba ostati u vašem domu preko noći. 3. Što ostaje neposuđeno od susjeda?

Ne nudite susjedu kruh ili sol jer se smatra da bi to moglo prebaciti vašu financijsku sigurnost u njihov dom. 4. Potpune smjernice za upravljanje proračunom Izbjegavajte zviždati iznutra i rukom brisati mrvice sa stola, jer se smatra da bi te radnje mogle otjerati blagostanje iz vašeg ukućana. 5. U kojem trenutku džepovi stvaraju bogatstvo? Stavite male novčanice u džepove odjeće koja visi u ormaru.

  • Valuta se ne želi stavljati u pohabane džepove ili na otrcane gumbe. 6. Konvencionalna vjerovanja u vezi s metlama Da bi se u kući stvarala para, metlu treba postaviti tako da drška bude okrenuta prema dolje. 7. Napravite trokut od 10 dinara. Napravite trokut tako da presavijete novčanicu od 10 dinara i stavite je u najmanji pretinac novčanika.

Nadalje, ključno je držati novčić za sreću u svom novčaniku—idealno, prvi novac koji ste ikada zaradili ili onaj koji vam je darovao ljubazni pojedinac. Ova novčanica bi trebala ostati netaknuta, jer djeluje kao talisman za financijsku stabilnost. Trošenje može uzrokovati da novac postane “ljut”, što dovodi do zaustavljanja njegovog toka prema vama. 8. Zadržite novčiće Provjerite ima li u novčaniku uvijek barem jedan novčić; nikada ne bi trebao biti potpuno lišen valute. Sva sredstva trebaju biti usmjerena prema “glavi” vlasnika. 9.

  • Suzdržite se od izvlačenja sreće na račun drugih. Zarada od kockanja, nezarađeno bogatstvo ili sredstva koja su pronađena ili izgubljena ne rezultiraju istinskom srećom. Poželjno je dati ga onima kojima je potrebno ili ga brzo potrošiti. 10. Držite prostranu torbicu Razmislite o pohranjivanju novčanice velikog apoena u svojoj kući na godinu dana, jer će upiti vašu energiju i početi privlačiti bogatstvo prema vama. Pridržavanje ovih jasnih načela može poboljšati vaše financijske prilike i privući veći prosperitet u vaš dom.