Danas je 9. rujna, a numerolozi ističu važnost ovakvih datuma zbog mističnog niza brojeva, točnije niza 9-9. Predviđaju da ovaj dan nosi potencijal za veliki uspjeh i da postoje brojni načini da privučete sreću u svoj život. Jedan od najupečatljivijih dana u rujnu je današnji dan. Ovo ukazuje na to da besposlica nije opcija na ovaj dan. Nastojte izvršiti što više zadataka koje ste prethodno zacrtali.

  • Brojke su povoljne za sve, tako da su vaši konkretni postupci od male važnosti. Ono što je uistinu važno je vaš pristup zadatku koji imate. Snaga devet potiče povećanje moći, odlučnost za uspjehom i težnju za samopoboljšanjem. Ovaj dan je savršen za stjecanje znanja, brušenje intuicije i bavljenje učenjem.

Brojni će se pojedinci osloboditi specifičnih strahova i nesigurnosti, postat će oslobođeniji, neovisniji i produktivniji. Dan kojim upravlja slijed od 9-9 potiče vas da slušate svoje srce i pažljivo slušate, jer je to jedina metoda da otkrijete svoj pravi put i svrhu. Poduzimanje početnog koraka prema ispunjenju vaših želja ključno je, kao i njegovanje povjerenja u vaše vještine i razumijevanje dok se upuštate u nešto novo.

  • Danas je izvrsna prilika da se oslobodite prošlosti i svih neugodnih sjećanja. Sve negativne misli i sjećanja bit će učinkovito uklonjeni ili smanjeni. Ovo je razdoblje puno nade tijekom kojeg mnogi od nas mogu gledati budućnost s optimističnim pogledom. Usredotočite se na dovršavanje bitnih zadataka.

Dok današnji dan predstavlja priliku da se upustite u nešto novo, preporučljivo je dati prioritet uklanjanju svih projekata i odgovornosti koje se ne mogu odgoditi. Kakav je divan dan za romantične izlete i nova prijateljstva. Vodite računa o znakovima naklonosti. Danas je savršen dan za shopping, pa si priuštite nešto što ste dugo željeli.

BONUS TEKST

Rujan donosi obilje svježeg, nutritivno bogatog povrća iz prirode, idealno za lakši prijelaz iz ljeta u jesen. Nutricionistica Nataša Aleksić na Instagramu je podijelila koje povrće uvrstiti u prehranu ovog mjeseca i ističe njegove nevjerojatne zdravstvene prednosti. Bundeva je izvrstan izvor vlakana koja pospješuju probavu i pomažu u održavanju osjećaja sitosti. Osim toga, obiluje vitaminom A koji potiče zdravlje očiju i kože.

  • Cvjetača obiluje vitaminom C, koji jača imunološki sustav, i sulforafanom, poznatim po svojim antioksidativnim i detoksikacijskim svojstvima. Osim toga, podržava zdravlje kardiovaskularnog sustava. Tikvice su izvrstan izbor za hidrataciju zbog visokog sadržaja vode i niske kalorijske vrijednosti. Dodatno, osigurava vitamin C i mangan, koji pridonose zdravlju kože i kostiju.

Patlidžan služi kao izvrstan izvor vlakana, potičući bolju probavu. Osim toga, bogat je antocijanima, koji su antioksidansi koji pomažu u smanjenju upale i štite stanice od oštećenja. Peršin je izvrstan izvor vitamina K, ključnog za očuvanje zdravlja kostiju i olakšavanje zgrušavanja krvi.

  • Osim toga, pruža antioksidanse i pomaže u detoksikaciji tijela. Kupus je izvrstan izvor vlakana i vitamina C koji pridonosi jačanju imuniteta i promicanju zdravlja crijeva. Osim toga, sadrži znatnu količinu kalija, što je korisno za održavanje zdrave razine krvnog tlaka.