“Moja biološka obitelj, to je točno, pusti me da odem; moj otac, majka, djed i baka, braća i sestre i svi ostali rođaci – osim jedne sestre – na kraju su i nju napustili. Objašnjenje leži u činjenici da sam sudu pružio dokaze o seksualnoj vezi mog brata s djevojkom koju je povremeno viđao; to nije bila samo njezina riječ protiv njegove.

Da je tako, možda bih mu lakše povjerovala, jer razumijem da ima zlonamjernih žena koje su spremne izmišljati brojne priče. Bio je odličan student i stekao sportsku stipendiju na renomiranom svjetskom sveučilištu, a sada mu prijeti potencijalna zatvorska kazna do 10 godina.

Nemam suosjećanja za njega; on je moj brat, ali ja sam tako odabrao. Nikada mi nije palo na pamet povrijediti ženu na takav način, i iskreno, neugodno mi je zbog svih njih, osim moje sestre.

BONUS TEKST

Pojedinci često zanemaruju početne znakove sve dok rak ne metastazira u druge dijelove tijela. Dugačka samo 15 centimetara i smještena iza želuca, gušterača prvenstveno pomaže u probavi hrane i regulira razinu šećera u krvi. Nažalost, rak gušterače vrlo je smrtonosan i vrlo ga je teško prepoznati. Pojedinci često previde početne simptome sve dok rak ne uznapreduje na druge organe.

  • Ako primijetite bilo koji od sljedećih simptoma, važno je da se obratite svom liječniku i date pregledati gušteraču. Ova opaka bolest se manifestira na sljedeći način: Žutilo očiju i kože Pojava žutila na koži i bjeloočnici uvijek je razlog za zabrinutost. Ova promjena boje može značiti nekoliko zdravstvenih problema, kao što su zatajenje jetre, alkoholizam i rak gušterače.

Bez obzira na temeljni razlog, ovo je simptom koji se nikada ne smije zanemariti. nadutost Osjećaj nadutosti nakon obilnog obroka tipična je pojava; međutim, ako ovo stanje potraje nekoliko dana, trebalo bi izazvati zabrinutost. Rast tumora gušterače može dovesti do nadutosti želuca. Često su žene među prvima koje uoče ovaj simptom, ali ga često odbacuju, vjerujući da nadutost nije značajan problem.

  • Smanjenje tjelesne težine Rak gušterače može rezultirati smanjenim apetitom, što može dovesti do brzog gubitka težine. Trebali biste se zabrinuti ako vaš gubitak težine prijeđe 5% vaše tjelesne težine u roku od šest mjeseci do godinu dana. Ako svoj gubitak težine ne možete pripisati nijednom drugom uzroku, savjetuje se da se obratite svom liječniku.

Neudobnost u donjem dijelu leđa Kako se tumor u gušterači širi, vrši pritisak na unutarnje organe, kao i na donji dio kralježnice i leđne mišiće, što rezultira dugotrajnom, tupom nelagodom. Urin s dubokom nijansom Kako se tumor u gušterači povećava, vrši pritisak na unutarnje organe. Tamno obojen urin može ukazivati ​​na dehidraciju, ali često služi kao početni znak žutice koji pojedinci opažaju.

  • Smanjenje izlučivanja žuči i porast razine bilirubina u krvi zbog tumora rezultira smeđim urinom. Ako pijenje više vode ne vrati boju urina na uobičajeno stanje, savjetuje se potražiti liječničku pomoć. Neudobnost u trbuhu Iako se može činiti da nema razloga za zabrinutost u vezi s nelagodom u trbuhu, važno je napomenuti da ona ponekad može biti rani pokazatelj raka gušterače.