Mirna rezidencija Radoša Bajića idealno je utočište za sve članove njegove obitelji. Svestrani talent, Radoš Bajić ostvario je značajna ostvarenja kao glumac, redatelj i scenarist. Njegova brojna priznanja odražavaju njegov utjecaj na industriju, a on je spreman unaprijediti svoju iznimnu karijeru. Bajiću je obitelj ispred svih profesionalnih postignuća. Svoj skladni obiteljski život često prikazuju na različitim platformama društvenih medija.

  • Iako ga mnogi smatraju najbogatijim glumcem, taj status nije definiran materijalnim bogatstvom. Njegovo pravo bogatstvo nalazi se u njegovoj sposobnosti da stvori dom sa svom svojom djecom. Stanujući u veseloj trokatnici u mirnom dijelu Beograda, Bajić uživa u ispunjenom obiteljskom životu. S njim žive njegova supruga Milena, kći Jelena, sin Nedeljko i njegova partnerica, te voljeni Bajićevi unuci – Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip – koji doprinose živoj sredini punoj radosti i smijeha.

Ovaj veseli ambijent pojačavaju obiteljski psi koji uživaju u svojim svakodnevnim aktivnostima unutar prostranog dvorišta. Susjedi obitelji Bajić dosljedno hvale Radoša za izuzetno gostoprimstvo, često hvaleći njegovu ljubaznost i toplinu. Primjećuju da glumac utjelovljuje isto pristupačno i veselo ponašanje izvan ekrana kao iu svojim nastupima. Unatoč pohvalama koje mu se upućuju, Radoš uvijek ističe kako je njegova supruga Milena kamen temeljac njihovog kućanstva i obitelji.

  • Obitelj Bajić zbog njezine je bolesti imala značajne poteškoće; međutim, Radoš je postojano ostao uz nju, crpeći iz svoje vjere snagu da izdrži. Kao rezultat toga, izašli su iz tog iskustva još ujedinjeniji i otporniji. Trenutačno se u kinima prikazuje Radošev najnoviji film “Heroji Haliarda” u kojem je istaknuta glumačka postava među kojima je i Žarko Laušević.

DODATNI TEKST

Jetra je ključna za naše tijelo jer provodi detoksikaciju, skladištenje energije, sintezu proteina i niz drugih vitalnih funkcija. Nažalost, često je osjetljiv na razne bolesti koje mogu uvelike utjecati na njegovo zdravlje. Povećanje jetre, poznato kao hepatomegalija, može značiti da ovaj organ ne funkcionira optimalno.

  • Niz čimbenika može dovesti do ovog stanja, uključujući virusne infekcije poput hepatitisa, nakupljanje masnoće u jetri (što se naziva steatoza ili masna jetra), toksično oštećenje od alkohola ili droga (ciroza) i bolesti srca koje rezultiraju krvnim skupljanje unutar jetre. Ključno je uvijek zatražiti savjet od svog liječnika prije korištenja bilo koje biljke u medicinske svrhe. Lovorov list nudi značajne prednosti za zdravlje jetre jer pomaže u eliminaciji toksina iz tijela, čime se poboljšava njezina funkcionalnost.

Osim toga, lovor djeluje na ublažavanje upale, što je ključno u stanjima poput hepatitisa ili steatoze, a antioksidansi prisutni u ovom začinu štite jetru od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Za liječenje oticanja jetre, biljni čaj može biti koristan. Recept uključuje 100 do 150 listova lovora, 5 žlica meda i pola litre vode. Za pripremu namočite 100-150 listova lovora u 500 mililitara vode.

  • Pomiješajte pet žlica meda i zagrijavajte smjesu dok više od polovice tekućine ne ispari. Nakon što procijedite, konzumirajte i ostavite da odstoji preko noći. S obzirom na njegovu moć, ponovite ovaj postupak tek nakon dva do tri tjedna. Ovo pomaže u eliminaciji toksina. Po želji možete odabrati jednostavniju, svakodnevnu verziju za blaži doživljaj čaja. Sastojci uključuju šalicu vode, dva lista lovora i jednu žličicu meda.

Priprema uključuje dovođenje vode do vrenja prije stavljanja lovorovih listova, ostavljajući da se kuha na laganoj vatri 10 minuta. Nakon što to vrijeme istekne, skinite s vatre, poklopite i ostavite da se kuha još 10 minuta. Na kraju procijedite mješavinu, dodajte zaslađivač i uživajte u njoj dok je topla. Iako se ovaj čaj može piti svakodnevno, preporučljivo je ograničiti unos na dva do tri tjedna, nakon čega slijedi pauza.