Ovog vikenda za vas smo pripremili uzbudljivu temu koja se fokusira na dinamiku između muškaraca i žena. Konkretno, razgovarat ćemo o astrološkim znakovima koji su posebno pogodni za brak, ističući određene žene koje su izvrsne bračne partnerice. One nisu samo njegovateljice nego i divne supruge… Sadržaj će se nastaviti nakon oglasa. Žene koje su rođene u horoskopskom znaku Rak daju prednost svojoj obitelji iznad svega, često zanemarujući vlastite potrebe u tom procesu.

  • Njihova urođena želja da njeguju ugodno okruženje, u kombinaciji s njihovom nepokolebljivom odanošću, navodi ih da brzo nakon vjenčanja stvore sigurno i njegujuće utočište za svoje voljene. U prvim susretima, menadžeri Djevice pokazuju snažnu želju za kontrolom, ukorijenjenu u njihovoj perfekcionističkoj prirodi, što može predstavljati značajan izazov. Ipak, kad si dopuste da budu ranjivi, svim srcem se posvete partneru. Djevice visoko cijene iskrenost i jednakost, jer su te osobine ključne za njihovu duboku sreću u vezi, koja se ogleda u njihovom partneru.

Lav

Ima reputaciju iznimno odanog prijatelja koji uvijek podržava svog partnera. Ova nepokolebljiva odanost prenosi se i na njihove veze, gdje je ključno održavati strast živom i obasipati ljubavlju drugu osobu. Bez obzira na izazove koji se mogu pojaviti, Lav je spreman uložiti znatne napore kako bi zaštitio i pomogao svojim voljenima.S dolaskom proljeća brojni horoskopski znakovi doživljavaju zapaženu transformaciju.

OVAN

Život se odvija kroz događaje koji se preklapaju. Očekujte značajan napredak i za sebe i za one koji su vam dragi. Dok se transformirate brzim tempom, potpuno prihvaćanje ovih promjena unutar vašeg fizičkog bića može se pokazati izazovnim. Nedavna pomrčina Mjeseca u Vagi rezultirala je prosidbom ili raskidom, ne ostavljajući prostora za kompromis. Bez obzira na rezultat, vaša pozornost na odnose se pomiče, a ovaj mjesec predstavlja priliku da poboljšate svoju sposobnost jasnog izražavanja svojih želja. Konjunkcija Jupitera i Urana 20. trebala bi pokrenuti značajnu “kulturnu promjenu”, utječući na to kako upravljate svojim vremenom i financijama.

Za BIKA

se u travnju očekuje niz aktivnosti koje će se odvijati na prigušen način. Kako vaša sezona počinje, osobito nakon što Venera uđe u vaš znak 29. travnja, osjećat ćete se pomlađeno, dobro hidrirano i potpuno opremljeno da se uhvatite u koštac sa sljedećim velikim izazovom koji život predstavlja. Pun Mjesec u Škorpionu 23. označava vrhunac vaših intimnih odnosa. Bez obzira na vaš trenutni status veze, ovo će razdoblje poboljšati vašu svijest o ravnoteži između davanja i primanja u vašem životu. Budite oprezni sa svojim financijama ovog mjeseca, jer retrogradni Merkur u vašoj podsvijesti može dovesti do impulzivnog trošenja.

BLIZANCI

Pripremite se za travanj ispunjen mnoštvom sastanaka. Istodobno usklađivanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pružit će vam priliku da otkrijete pravu bit vaše zajednice i sustava podrške koji vas obavija. Prošla je godina bila izvor frustracije u vašim romantičnim nastojanjima, ali svibanj vam donosi priliku za novi početak i oživljeni optimizam. Samo izdrži do tada. Pomrčina Sunca 8. predstavlja izvrsnu priliku za pokretanje novog pothvata ili povećanje prihoda kroz vaše strasti.

RAK

Travanj će naglasiti značajan napredak u vašoj karijeri. Pomrčina Sunca u Ovnu 8. će ispuniti želju vezanu uz vaše profesionalne težnje, dok će prvi dani mjeseca biti posvećeni obilježavanju ovog značajnog postignuća. Doživljaj ograničenja unutar veze može dovesti do pojačane napetosti, što potencijalno može rezultirati značajnim pomakom ili konačnom odlukom o prekidu veze. Nakon postizanja značajnih prekretnica u karijeri, vjerojatno će uslijediti financijske koristi. Iako je uzbudljivo dobiti priznanje za svoju vrijednost, snalaženje u priljevu resursa koji dolazi s vašim postignućima može se činiti neodoljivim.

LAV

U posljednje vrijeme čini se da se osobni prostor koji zauzimate značajno smanjio. Prijatelji su krenuli novim putevima u svojim životima, poput braka, odseljenja, promjene karijere ili osnivanja obitelji. Bitno je priznati da je praznina koju osjećate zapravo čišćenje puta za vašu nadolazeću avanturu. Ako ste oklijevali govoriti o granicama u svojoj vezi, odgađali odluku o otvaranju zajedničkog bankovnog računa ili ste se osjećali nesigurno oko definiranja prirode veze, ključno je izravno se suočiti s tim stvarima. Faza retrogradnog Merkura nudi priliku da procijenite svoju financijsku situaciju, posebno u smislu planiranja budžeta za nadolazeće putovanje ili obrazovni pothvat koji donosi osjećaj uzbuđenja.

DJEVICE

Svakako zabilježite 20. ovog mjeseca u svom kalendaru, jer najavljuje uzbudljiv razvoj događaja u vašem romantičnom životu, vođen kozmičkom vezom između Jupitera i Urana. Pripremite se za značajnu promjenu u vašim bliskim odnosima i obiteljskoj dinamici. Mogli biste naizgled slučajno susresti izuzetno značajnu osobu i po njenom dolasku se oprostiti od svog prijašnjeg načina života. Tijekom mjeseca susrećete se s obavezama i financijskim teretima koje donosi pomrčina i retrogradni Merkur. Iako bi istovremeno rješavanje svih vaših dugova u početku moglo djelovati zastrašujuće, preplavit će vas osjećaj olakšanja kada hrabro odlijepite metaforički flaster.

VAGA

S ovim prostranim nebom iznad, svi oblici intimnosti spremni su za poboljšanje i rast. U posvećenom partnerstvu, ovog mjeseca možete doživjeti oživljavanje uzbuđenja, podsjećajući na rane dane kada se žudnja za fizičkom intimnošću činila neutoljivom. Tko kaže da ta radost ne može potrajati? Značajan “kulturni pomak” koji se tiče vaših dugova, zajedničke imovine i nezarađenog prihoda signalizira poravnanje Jupitera i Urana 20. travnja. Ovaj nebeski događaj otvara novo poglavlje u vašem odnosu s prosperitetom i brigom.

STRIJELAC

Ovaj mjesec ljubav je u atmosferi. Na društvenim okupljanjima samci mogu sresti nekoga koga prepoznaju, što može povećati privlačnost. S druge strane, za pojedince u predanim partnerstvima, razdoblje retrogradnog Merkura nudi idealnu priliku za ponovno rasplamsavanje strasti i istraživanje novih načina da cijene međusobnu prisutnost. Znatan dio vaših financijskih sredstava često je usmjeren na kupnju kuće, posjet obitelji ili brzu potragu za novim stanom, osobito kada je u pitanju poboljšanje ili izgradnja vašeg životnog okruženja. Sredinom mjeseca javlja se ključni trenutak u kojem morate procijeniti isplati li se nastaviti s prekomjernim trošenjem izvan vaših financijskih mogućnosti radi udobnosti.

JARAC

Početak velikih promjena u vašoj osobnoj i poslovnoj sferi rezultirao je osjećajem nelagode. Kao rezultat toga, rješavanje svakodnevnih obaveza postalo je prilično izazovno. Iako sami po sebi prihvaćate izazove, oni u vašoj blizini teško se prilagođavaju novim okolnostima. Rješavanje potreba drugih zahtijeva oprez; u protivnom može izazvati osjećaj umora. Izuzetno društvena večer očekuje se 23. travnja, kada se podudara s Punim Mjesecom u Škorpionu. Ovo osebujno doba godine daje samcima izvrsnu priliku za stvaranje novih veza. Ipak, ključno je izbjeći prihvaćanje nekoga tko ne uspijeva istinski zaokupiti vaš interes.