“Čekajući danas zeleno svjetlo na pješačkom prijelazu, neočekivano sam naišla na supruga s drugom djevojkom. Dok su prolazili pored mene sporim korakom, zaokupljeni smijehom i razgovorom, čekala sam deset minuta prije nego što sam ga pozvala da se raspitam gdje se nalazi. Spomenuo je da se nalazi u sasvim drugom dijelu grada. Sjeo sam u restoran kako bih ublažio šok, jer nisam bio siguran u svoje emocije.

Tada me je pogodila spoznaja. Pozvao sam atraktivnog konobara i zamolio da ga fotografira. Tada mu je ta slika poslana. Skupila je tek nekoliko sitnica i zaputila se u dom svoje prijateljice. Moji osjećaji ostaju mi ​​nejasni. Vjerojatno će me udariti tek sutra. Upućuje poziv, ali odlučujem se ne javiti. On šalje poruke koje ja ne želim čitati.

BONUS TEKST

Hrvatski glumac, koji je u braku imao aferu s prijateljicom, sada živi daleko od kontroverzi. Poznati hrvatski glumac Goran Višnjić izgradio je impresivnu glumačku karijeru u Hollywoodu, debitirajući u nizu američkih filmova i televizijskih serija. Ipak, više pozornosti od uspješne karijere izazvao je njegov romantični život, zbog čega se Goran često pojavljivao na medijskim naslovnicama.

  • Od 1999. godine Goran je u braku s Evom Vrdoljak, kćeri poznatog hrvatskog filmaša Antuna Vrdoljaka, s kojom zajedno žive u inozemstvu. U ljeto 2007., kada se doznalo da je Goran Višnjić dobio dijete s bivšom školskom kolegicom koju je viđao tijekom odmora u rodnom Šibeniku u lipnju 2006., glumac je isprva opovrgavao sve tvrdnje. Princeza se udaje za šamana i izjavljuje – Nikad više: jedinstvena pojava u analima europskih dvorova.

Napomenuo je da nema želju biti nevjeran svojoj supruzi i izrazio osjećaj krivnje jer je povrijedio najznačajniju osobu u svom životu. Mirela Rupić ustvrdila je da je Goran otac njezine novorođene kćeri kojoj je dala ime Lana Lourdes. Ipak, Goran je brzo priznao svoju vezu s Mirelom te je za Story.hr ispričao detalje.

  • “Kad sam prošlo ljeto iz Amerike putovala u Šibenik, namjera mi je bila opustiti se s prijateljima u gradu. Tu večer je u kafiću bila i Mirela Rupić koja me došla pozvati jer se nismo okupile od osnovne škole. Osjećam se grozno u Americi, nedostaje mi druženje s drugima, a zbog velike količine posla nedostaje mi vremena za druženja kao što je to slučaj u Hrvatskoj.

Alkohol me jako pogodio, vjerojatno zbog umora od vremenske razlike u to doba. “Naravno, to nije nešto čime se ponosim, ali sam spreman suočiti se s posljedicama svojih postupaka. Što se tiče konkretnih stvari, vjerujte mi, ne mogu se sjetiti detalja. Sve što mogu reći je da nikada ne bih tako postupio način kad sam pri zdravoj pameti ‘Mirela Rupić me ne privlači’, ustvrdio je u tom trenutku Višnjić prije nego što je otkrio razne aspekte oko početka sukoba između njegove supruge i ljubavnice.

  • Napomenuo je da je za postojanje Lane Lourdes doznao kada ga je kontaktirala Mirela, otkrivši da je u petom mjesecu trudnoće i da je on otac djeteta. U početku je često zvala i pokušavala me zastrašiti.

Obavijestio sam Ivanu o optužbama protiv mene i ostavio joj poruku u kojoj sam detaljno opisao prijetnje Mirele Rupić da će mi uništiti brak i procijenio cijenu njezine šutnje, koja je ili dvjesto tisuća eura ili dva milijuna eura. Nakon što sam ispričao što se dogodilo, Ivana se odlučila suočiti s Mirelom. Kad je Ivana izjavila da je njezin brak izgrađen na čvrstim temeljima koje netko poput Mirele ne može narušiti, vezi je došao kraj.