Rujan označava vrijeme kada značajan broj nas nakon ljetne stanke nastavlja svoje profesionalne rutine. Ovaj mjesec nosi potencijal za financijski prosperitet za one koji su vješti u prepoznavanju prilika, s novim projektima, šansama za rast karijere i povećanje zarade.

  • Bilo kroz povoljne poslovne pothvate, ulaganja ili mudre izbore, rujan predstavlja mogućnosti za pojedince koji su ih spremni iskoristiti. Četiri horoskopska znaka ističu se među njima jer će doživjeti posebno povoljne okolnosti za postizanje financijskog uspjeha. Ispod su znakovi i što rujan nosi za njih.

Ovan

Prepoznati po svojoj odlučnosti i energiji, Ovan će zbog ovih osobina u rujnu doživjeti značajan financijski uspjeh. Njihova hrabrost i ambicija osnažit će ih da prihvate rizike koji će vjerojatno donijeti nagrade. Najunosnije prilike bit će vezane uz napredak i tehnologije u nastajanju.

Lav

U rujnu će poslovna arena lavovima predstavljati priliku za briljiranje. Njihov prirodni šarm i vještine vođenja pomoći će im tijekom pregovora, što će dovesti do povećanja zarade. Među Lavovima će najveći uspjeh pronaći oni u kreativnom sektoru.

Vaga

U rujnu će diplomatski talenti Vage igrati ključnu ulogu u postizanju financijskog prosperiteta. Naići će na prilike za suradnju koje obećavaju značajne novčane dobitke. Njihovo umijeće u usklađivanju različitih interesa bit će bitno za ostvarivanje profita.

Jarac

Kako prenosi Index.hr, Jarci će se u rujnu koncentrirati na strategije i dugoročne ciljeve koji vode financijskom napretku i stabilnosti. Njihove organizacijske sposobnosti i upornost omogućit će im da kapitaliziraju svaku priliku koja im se ukaže, a najviše uspjeha imaju oni koji se bave obrtom ili bankarstvom.

BONUS TEKST

Neda Ukraden cijelo je ljeto posvetila Boktorskom zaljevu, gdje ima obiteljsku vilu. Tijekom ljeta Neda je objavljivala slike s plaže na kojima je dočarala svoje veselje za sezonu, a često je svoje pratitelje ostavljala u čudu snimkama u kupaćim kostimima. U 74. godini života pjevačica dobiva brojne komplimente na račun svog impresivnog izgleda.

  • Nakon gotovo dva mjeseca provedena na crnogorskoj obali, pjevačica se oprostila od mora do idućeg ljeta, podijelivši fotografiju u kupaćem kostimu. Život je čudo, poručila je Neda na svom Instagram profilu opraštajući se od mora i odvaživši se u planine. Unatoč tome, njezina slika u ljubičastom kupaćem kostimu izazvala je veliki bijes na društvenim mrežama, a jedna opaska koja sugerira da je montirana razbjesnila je pjevačicu.

“Budimo iskreni, vaše oštećenje vida sprječava vas da shvatite što Photoshop uistinu jest, a što nije. Ne voliš me, ali me odlučuješ slijediti i izražavati ljutnju, što je sasvim u redu jer je teško očekivati ​​ljubav od nekoga poput tebe. Međutim, pitam se zašto se osjećate prisiljenim svoju ljubomoru i neznanje maskirati šovinizmom, samo da biste to javno objavili bez imalo srama.

  • Iskreno te žalim; Mogu zamisliti koliko ste potreseni – kako krajnje jadni. I ne mogu biti sretniji!” rekla je pjevačica. Raskošna rezidencija u Boki Kotorskoj Neda je nedavno ispričala kako je došla do vlasnice vile u Crnoj Gori, gdje se odmara tijekom ljetnih mjeseci. “Hodao sam s Jeleninim ocem, koji ima lokalne korijene s majčine strane. Znate kako zbog ljubavi sve izgleda lijepo.

Meni je Boca fascinantna i puna lijepih stvari; bila je poput Saint Tropeza. Pretvorila se u ljetno utočište za naša obitelj i uživamo u zajedničkom posjetu. Unuci se posebno vole zabavljati ovdje”, ispričala je Neda tijekom “Premier Weekend Speciala” i nastavila: – Naša zajednica cvjeta na individualnosti, dopuštajući svakom članu da slijedi svoj vlastiti ritam bez nametanja jedni drugima. Obiteljski ručak dosljedno poštujemo oko dva sata, iako ja radije jedem malo kasnije, što utječe na raspored ručka i večere.