Odlučila sam se da moj dečko i ja sklopimo predbračni ugovor zbog znatne količine novca koju sam uštedjela i činjenice da živimo u stanu koji sam kupila. Nadalje, planiram podijeliti očev posao sa svojim sestrama kako bih izbjegao bilo kakve probleme u budućnosti. On je to bez oklijevanja prihvatio i motivirao me da čuvam ono što mi pripada.

  • Jučer je, nakon dvije godine braka, neočekivano otkrila da on posjeduje količinu novca koja se činila gotovo greškom. Vodi vrlo skroman način života, nema čak ni pristojan automobil, a tako velika svota mu stoji na računu. Raspitivao sam se o njegovim razlozima skrivanja tog novca i zašto je odlučio ne pomoći mom ocu u tvrtki, pogotovo kada smo svi uskočili u pomoć zbog poteškoća izazvanih COVID-om.

Susreo je moj pogled dok je objašnjavao da je potpisao ugovor kojim se razilazi iz naše tvrtke i da nema namjeru ulagati u nešto što je već odbio. Bio je dosljedna podrška mužu i pridonio je svemu, ali nakon ovoga, moja percepcija o njemu se promijenila, i sada se pitam za koga sam se doista udala na početku!

BONUS TEKST

Otkriće mlade djevojke koja je otkrila srceparajuću stvarnost svoje majke. Nakon što je shvatila tu srceparajuću stvarnost, izdana žena se povukla od svih na mjesec dana, nastojeći se pomiriti s izdajom onoga koga je najviše voljela. Prema pisanju “Mirrora”, jedna je žena otkrila svoj bijes kada je saznala da je njezina majka bila u vezi s njezinim dečkom već godinu dana, no još više ju je iznenadio savjet njezine terapeutkinje.

  • Nakon što je otkrila da je njezin dečko u tajnosti s njezinom majkom, ostala je potpuno zatečena. Situacija je dodatno eskalirala kada joj je terapeut predložio da produži oprost, tvrdeći da je njezin odgovor ‘previše ekstreman’. “Dva mjeseca prije otkrila sam da je moj dečko bio u vezi s mojom majkom gotovo godinu dana tijekom pandemije. Iako neću ulaziti u sve pojedinosti, da rezimiram – u početku sam za to saznala od nekog drugog i bilo mi je teško

Lagano sam se raspitala kod svoje majke o tome, a ona je odmah zaplakala i na kraju sve priznala”, podijelila je u objavi na Redditu. Nakon što je otkrila ovu srceparajuću stvarnost, izdana žena se povukla od svih na mjesec dana, boreći se da se pomiri s izdajom onoga do koga je bila najdraža. Ubrzo joj je prijatelj preporučio da isproba online terapiju, a na kraju je prešla na individualne terapije kako bi učinkovitije prebrodila ovo izazovno vrijeme.

  • “Dijelila sam svoje emocije i istraživala načine za napredak. Iako sam oduvijek sumnjala u terapiju, moj mi je terapeut pružio značajnu podršku, navodeći me da odaberem pojedinačne seanse”, primijetila je. Ipak, na nedavnoj seansi terapeut ju je uhvatio potpuno nespremnu. “Nakon dvadesetak minuta terapije pitao me razmišljam li o tome da im oprostim. Ostala sam zatečena i odgovorila sam da to uopće ne dolazi u obzir.

Moj je odgovor opisao kao ‘prestrog’ i preporučio mi da još jednom razmislim kad se bol smanji”, napisala je. “Osjetila sam još jednu izdaju. Preplavila me zbunjenost, ostavljajući me još više uznemirenom”, nastavila je. Smjernice je tražila na društvenim mrežama, postavljajući pitanja: ‘Što da radim? Jesam li ja problem ili je njegova reakcija potpuno neuobičajena? Trebam li uopće nastaviti sa sljedećim tretmanom? Kako mogu oprostiti nešto što tako duboko boli?’

– izjavila je. Kao odgovor na njezinu objavu jedan korisnik komentirao je: ‘Trebala bi pronaći novog terapeuta; njegov je odgovor bio i neprofesionalan i neprimjeren.’ Drugi je korisnik primijetio: “Ne mogu zamisliti dublju izdaju od one kada se vaša vlastita majka upusti u aferu s vašim partnerom. Oprost se čini nemogućim u takvoj situaciji. Očito je da vaš terapeut nije u potpunosti svjestan traume koju proživljavate. Ili je potpuno nesposoban ili je i sam prevarant. Bez obzira na to, preporuča joj da potraži novog terapeuta.