Kako prenosi Index.hr, otkrila je da se jednostavna mirisna kupka može napraviti pomoću obične plastične boce napunjene vodom. Da biste to učinili, dodajte jednu mjeru omekšivača u vodu u boci. Zatim napravite male rupe u čepu, a zatim čvrsto postavite začepljenu bocu u vodokotlić.

  • Prema riječima žene, ovom metodom njezina kupaonica održava lijep miris, a brojni korisnici na internetu prihvatili su njezin prijedlog izrazivši zadovoljstvo rezultatima. Osim toga, neki su pojedinci otišli toliko daleko da su sipali omekšivač ravno u spremnik. Saznavši za ovu metodu, britanska tvrtka za čišćenje “Sadie’s Professional Cleaning Services” napomenula je da se ne radi o novosti jer njihov tim već neko vrijeme koristi ovu tehniku ​​prilikom dezinfekcije WC školjki.

Tvrtka navodi da će “dodavanje šalice omekšivača u vodokotlić jamčiti nakupljanje deterdženta na dnu sa svakim ispiranjem, što će rezultirati ugodnim mirisom u WC školjci.” Međutim, vodoinstalateri upozoravaju na moguće rizike povezane s ovom metodom. Izvješća pokazuju da korištenje ove tehnike može oštetiti i vodokotlić i cijevi. Unatoč tome, brojni su pojedinci odlučili isprobati ovu tehniku, jer se navodi da daje impresivne rezultate.

DODATNI TEKST

Nekoliko dana osjećao sam da me preplavljuje želučana kiselina sve dok mi prijatelj nije predstavio ovo piće. Pojava žgaravice često ukazuje na postojanje refluksa kiseline. Uz žgaravicu, ljudi se mogu susresti s dodatnim simptomima kao što su povraćanje hrane ili kiselih tekućina, poteškoće s gutanjem, epizode kašlja, otežano disanje i bol u prsima, osobito kada leže noću.

Kako biste spriječili žgaravicu, preporučljivo je konzumirati manje porcije i kloniti se hrane koja može izazvati ovaj problem, uključujući čokoladu, pepermint i pržene ili masne namirnice. Dodatno, izbjegavanje alkohola i nikotina može doprinijeti prevenciji ove tegobe. Evo recepta za domaći napitak koji učinkovito ublažava probleme povezane sa žgaravicama.

POTREBNI OSNOVNI ELEMENTI:

To ukupno iznosi jedan krumpir i jednu jabuku. KOJI JE NAČIN PRIPREME OVOG NAPITKA?

Počnite s uklanjanjem kože s krumpira i pomoću gaze iscijedite sok. Sakupljeni sok od krumpira pretočite u čašu. Primijenite istu tehniku ​​za dobivanje soka od jabuke. Pomiješajte oba soka i konzumirajte ovu mješavinu dva puta dnevno. Za optimalne rezultate savjetuje se piti ovaj domaći sok otprilike sat vremena prije jela. Prednosti ove navike bit će vam vidljive u nevjerojatno kratkom roku!

Kako biste učinkovitije ublažili simptome žgaravice, bitno je prihvatiti hranjivu prehranu, koja uključuje unos manjih obroka tijekom dana i izbjegavanje ležanja odmah nakon jela. Uz to, podizanje uzglavlja kreveta za nekoliko centimetara može pomoći u sprječavanju refluksa kiseline tijekom noći.

Štoviše, upravljanje pretjeranim stresom je ključno, a integracija tehnika opuštanja može učinkovito ublažiti simptome žgaravice. Usvajanjem pravih strategija i prilagodbom načina života, brojni pojedinci mogu značajno poboljšati svoje blagostanje i smanjiti učestalost i ozbiljnost žgaravice. Ako simptomi žgaravice eskaliraju ili postanu postojani, od vitalnog je značaja konzultirati se sa zdravstvenim radnikom kako biste uklonili sve potencijalne temeljne zdravstvene probleme i dobili odgovarajuće liječenje.