Poznati ruski psiholog Mikhail Labkovsky tvrdi da će svaki muškarac “izgubiti razum” za ženom koja posjeduje samo jednu bitnu osobinu: samopoštovanje. Dr. Labkovski tvrdi da su neke djevojke čvrsto uvjerene da je besprijekorno dotjerana, našminkana i obučena u kratke suknje danonoćno ključno za pridobijanje muške naklonosti.

  • Muškarca koji cijeni sebe neće privući žena kojoj nedostaje samopoštovanja. Najprivlačnije žene su one koje iskreno cijene same sebe. Psihologinja smatra da žene koje jure za društvenim trendovima i intenzivno žude za pažnjom muškaraca na kraju neće uspjeti zaokupiti interes pravog partnera. One djevojke koje kompromitiraju vlastite potrebe kako bi zadovoljile druge vjerojatno neće pronaći pravu sreću.

“Ona se iscrpljuje strogim dijetama, žuri u salon, podvrgava se raznim injekcijama, popravlja kosu, pa čak pribjegava i operaciji – sve u pokušaju da pridobije naklonost muškarca”, primjećuje. Prema “Steelu”, Labkovski smatra da te djevojke ne mogu privući pravog muškarca zbog negativnog dojma koji ostavljaju.

  • U konačnici će se naći same, jer će ih taj muškarac vjerojatno napustiti kada se pojavi mlađa i privlačnija žena. Mihail Labkovski zaključuje da je za postati ženom koju muškarci traže bitno prvo njegovati samodivljenje, a zatim strpljivo čekati divljenje drugih. Kada istinski volite sebe, naklonost drugih postaje nebitna.

BONUS TEKST

Ova tvar je vrlo učinkovita za pranje posuđa, bijelih cipela, zglobova, a izvrsno se uklanja i mrlje. Iako ga neki ljudi koriste kod uboda insekata, ova je metoda sporna jer može iritirati kožu i pogoršati upalu. Zanimljiv patent odnosi se na korištenje smrznute paste za zube. Koje su potencijalne namjene zamrznute paste za zube?

  • Iako u ovom trenutku svakako nije primjeren za oralnu njegu, pokazao se kao izvanredan lijek za otklanjanje neugodnih mirisa s daske za rezanje. Ako često pripremate ribu ili uživate u jelima s češnjakom, ovo vam je pitanje vjerojatno poznato. Temeljito čišćenje ploče predstavlja značajan izazov, a uklanjanje jakih mirisa s nje čini se gotovo nemogućim.

Nakon višestrukog korištenja, miris kuhane hrane postaje ukorijenjen. Definitivno ga ne biste željeli koristiti za rezanje bilo čega drugog. Srećom, postoji rješenje: smrznuta pasta za zube. Ovo ne samo da učinkovito uklanja neugodne mirise, već također rješava ozbiljan problem bakterija na daskama za rezanje. Iako je izvedivo zamrznuti pastu unutar tube, rezanje nakon toga može biti prilično teško.

  • Učinkovitiji pristup uključuje cijeđenje paste u posude za led prije nego ih stavite u zamrzivač. Nakon što se smjesa stvrdne i postane tvrda kao kamen, vaše kocke za čišćenje bit će pripremljene za upotrebu. Ove kocke učinkovito uklanjaju neželjene mirise s vaše daske za rezanje.

Nadalje, mogu se koristiti i za čišćenje niza površina, kao što su potplati bijelih cipela, kupaonska fuga, umivaonici, armatura, pločice i brojni drugi predmeti. Naravno, kada se smrznuta pasta drži u toplim rukama, ona se brzo otopi, zbog čega je preporučljivo koristiti gumene rukavice ili je staviti preko krpe. Ova metoda osigurava da vaši prsti ostanu čisti.