Određene online ispovijesti mogu biti toliko zapanjujuće da nas potaknu da preispitamo svoje živote i veze koje imamo s drugima. Danas donosimo viralnu ispovijest s naših prostora. Ljubavnica mog muža mi se obratila. Nakratko sam bio zatečen, ali onda sam se pribrao i rekao joj da bi ga mogla imati.

Posjeduje značajno bogatstvo, ima rezidencije na moru iu planinama, a bavi se i privatnim poduzetništvom. Međutim, to bogatstvo nije namijenjeno njemu. Tijekom posjeta tazbini podijelila sam fotografije (budući da je moj suprug u to vrijeme bio na “poslovnom putu”) i izjavila da namjeravam podnijeti zahtjev za razvod.

Ponudili su podršku, a čak me i njegova majka nagovarala da nastavim sa svojom odlukom. Sva imovina je dodijeljena našoj djeci i meni, s tim da će to biti korisnici do navršenih 18 godina života. Po povratku sa “službenog puta” čekalo ga je nepredviđeno iznenađenje… “Tada ga je napustila voljena.

DODATNI TEKST

Apiterapija, bitan aspekt prirodne medicine, uključuje korištenje pčelinjih proizvoda za rješavanje određenih zdravstvenih problema, dok ih također uključuje u svakodnevnu prehranu kako bi se poboljšalo dobrobit i spriječile bolesti kod ljudi i životinja.

Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi puko oralno uzimanje; uključuje lokalizirane terapije kao što je lokalna primjena meda za pomoć u zacjeljivanju rana koje se sporo oporavljaju, korištenje otopina propolisa za borbu protiv gljivičnih infekcija stopala i herpesa, korištenje pčelinjeg otrova u terapiji reumatskih stanja i dodavanje matične mliječi kremama protiv starenja , između raznih drugih aplikacija.

Bitno je naglasiti da se, za razliku od sintetskih proizvoda, organizam ne može oduprijeti pčelinjim proizvodima. Zamršen sastav i sinergijska svojstva ovih pčelinjih proizvoda čine ih ključnima za održavanje zdravlja i liječenje raznih bolesti. Zbog njihovog pozitivnog djelovanja na organizam sve je veća potražnja za pripravcima koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ.

Kvaliteta meda i određeni biljni izvor iz kojeg potječe određuju njegovu učinkovitost kao ljekovitog sredstva. Med posjeduje jedinstvena svojstva koja nude značajne antimikrobne i antioksidativne prednosti. Osim toga, djeluje kao lako probavljiva namirnica koja brzo vraća izgubljenu energiju, a redovita konzumacija može poboljšati fizičku izdržljivost i mentalnu ravnotežu.

Propolis i sirovi med bogati su fitonutrijentima koji mogu spriječiti razvoj raka. Dodatno, sinergistički učinak flavonoida koji se nalaze u medu, propolisu i peludi, posebno u kombinaciji s drugim lijekovima, igra ključnu ulogu u prevenciji i liječenju tumora. Istraživanja su pokazala da stalna konzumacija meda podiže razinu korisnih antioksidansa u krvi, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalna medicina već stoljećima priznaje terapeutske prednosti meda u ublažavanju simptoma prehlade i gripe. Opsežne studije jasno su pokazale da je med idealan prirodni zaslađivač za osobe s dijabetesom tipa 2 i visokim razinama kolesterola. Med posjeduje mnoštvo ljekovitih svojstava, poboljšava i apsorpciju i učinkovitost lijekova, a istovremeno čisti tijelo uklanjanjem štetnih tvari.

Njegove terapeutske primjene pokrivaju niz bolesti, poput gastritisa, čira na želucu i crijevnih infekcija, uz pomoć u regulaciji proizvodnje želučane kiseline i olakšavanju detoksikacije jetre.

Osim toga, med se koristi u liječenju ginekoloških problema, ublažavanju jutarnjih mučnina i liječenju respiratornih bolesti, uključujući kronični bronhitis, bronhijalnu astmu, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Štoviše, pomaže u borbi protiv anoreksije ili gubitka apetita, normalizira rad crijeva, ublažava zatvor i pruža olakšanje kod hemoroida.