Rujan 2024. bit će jedan od najkarmičnijih mjeseci u godini, a 18. rujna ističe se kao posebno izazovan dan kada ćete se suočiti sa svojom karmom. Određene astrološke pojave označene su jedinstvenim imenima, a nadolazeća pomrčina Mjeseca naziva se “pomrčina crnog labuda”.

  • Ovaj događaj je posebno nepredvidiv, jer je povezan s valom intenzivnih emocija koje bi vas mogle natjerati da donesete odluku koje ste se prije bojali. Razdoblja intenzivne koncentracije energije javljaju se tijekom pomrčina Mjeseca, koja su često prigušena. Imamo tendenciju potisnuti negativne osjećaje i izbjeći svoje strahove. Ovo izbjegavanje dovodi do sukoba tijekom pomrčine, jer se pojedinci suočavaju s aspektima koje ne žele priznati.

Kaže se da nadolazeća pomrčina Mjeseca nudi priliku za “karmičko iskupljenje”. Zahvaljujući sjevernom Mjesečevom čvoru u Ovnu, pojavit će se prilika za suočavanje i svladavanje svojih strahova.

Konkretno, Lavovi će se naći pred izazovima i pred značajnim životnim izborima; međutim, nakon ove faze čeka ih prekrasno razdoblje. Astrologija, Mjesec, pomrčina Mjeseca Mjesec u Ribama potiče vas da razmislite o svojim slabostima: odvojite vrijeme da pažljivo zabilježite sve snove koji se pojave.

  • Čak i oni koji su obično vrlo logični smatrat će vodstvo da poslušaju svoju intuiciju posebno značajnim. Vodeni znakovi zodijaka imat će značajan utjecaj na Mjesec, poznat po svojoj povezanosti s emocijama, Mars, prepoznat kao planet akcije, Saturn, povezan s ograničenjima, i Neptun, planet iluzija. Čak će i tipično impulzivnom Marsu biti izazovno djelovati na svoj uobičajeni način. Sva astrološka usklađivanja pokazuju da će naše iracionalnije tendencije neko vrijeme imati prednost.

Koje su najbolje strategije za preživljavanje najtežih dana u godini? Preporučljivo je odustati od oštre kritike. Dok strogi moralni kodeks koristi svakom pojedincu, dodavanje dodatne napetosti nema svrhe kada gromovi i munje već prijete! Mjesec, pomrčina Mjeseca. Prigrlite znatiželju. Priroda vodenih znakova izrazito je paradoksalna. Iako posjeduju pronicljivost za razumijevanje svoje okoline i vlastite nutrine, mogu pokazati i donekle nezrelo ponašanje u raznim situacijama.

  • Njihova znatiželja omogućuje vodenim znakovima da istražuju i uče o svijetu. S obzirom na to da će energija vode prevladati tijekom pomrčine Mjeseca u rujnu 2024., pravo je vrijeme za usvajanje njihovih pristupa razumijevanju svemira. Stalni unutarnji razgovor sa samim sobom stalna je prisutnost. Ovaj unutarnji dijalog služi kao ključni alat za održavanje vašeg razuma usred nepredvidivih događaja koji mogu utjecati na bilo koga tijekom pomrčine crnog labuda.

Nadalje, bavljenje samokomunikacijom vodit će vas prema karmičkim lekcijama koje trebate prihvatiti. Poštujte svoje osjećaje i izbjegavajte postupke koji bi se mogli činiti izdajom. Ako vam unutarnji glas sugerira da odustanete od potencijalno plodonosne ideje, mudrije je pustiti je.