Otkrijte tri horoskopska znaka za koje je Baba Vanga rekla da su nesretnici u životu. Opće je poznato da se Baba Vanga smatra jednom od najznačajnijih proročica prošlog stoljeća. Njezina se predviđanja nastavljaju spominjati i danas, a mnoga od njih su se doista ostvarila kako je predvidjela.

Baba Vanga smatrala je da horoskopi ne nude pozitivne izglede za svakoga, te je ustvrdila da su tri horoskopska znaka predodređena da se tijekom života suočavaju s poteškoćama. Čini se kao da ih svemir izaziva neprestano predstavljajući nove prepreke, a ovo su tri pokazatelja.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage su inteligentne, diplomatske i prirodno sklone mirotvorstvu. Njihove najveće vrijednosti leže u harmoniji i ravnoteži, a uvijek su spremni pomoći drugima, a teško im je odbiti bilo koga. Očekuju da će zauzvrat dobiti sličan tretman. Ipak, Vanga je smatrala da se Vage u životu često susreću s nedostatkom sreće. Predložila je da usvajanjem odlučnijeg stava, razmišljanjem o svojim postupcima i prihvaćanjem odgovornosti za sve što se događa u njihovim životima, mogli bi prevladati ovaj izazov.

Rak

Izazov s kojim se suočavaju oboljeli od raka leži u njihovom pesimizmu; često žale i žale se na različite aspekte života, što može udaljiti čak i njihove najbliže. Ova sklonost služi kao temelj za brojne neuspjehe u njihovim životima, unatoč tome što su ljubazne osobe koje njeguju toplinu doma i obiteljski sklad. Dašak optimizma i pozitivnija perspektiva na svijet sve je što im je potrebno da bi trijumfirali nad nedaćama s kojima se susreću.

Jarac

Jarci su poznati po svojoj snažnoj radnoj etici, no ipak se često suočavaju s izazovima koje stvaraju njihova vlastita ograničenja. Suprotno tome, osobe rođene u ovom znaku posjeduju izvanrednu sposobnost rješavanja najzamršenijih životnih problema. Prirodno otporni, uporni i iznimno motivirani, moraju razvijati ove osobine od malih nogu kako bi im pomogli u teškim vremenima.

BONUS TESKT

Romantična priča o princezi Amiri bogata je zadivljujućim elementima. Priča o princezi Amiri al Tavel nalikuje klasičnoj priči o Pepeljugi: mlada žena skromnog porijekla na kraju se udala za princa. Princeza Amira dosljedno se zalagala za prava žena, kao prva koja je odbacila abaju, tradicionalni ženski odjevni predmet u arapskim zemljama.

Ona utjelovljuje neovisnost i odlučnost dok ostaje skromna, posjeduje neosporan umjetnički senzibilitet i inherentan osjećaj za ravnotežu. Nije ni čudo što se nametnula kao model i prava ikona stila brojnim ženama. Amira često putuje diljem svijeta kako bi se uključila u dobrotvorne akcije, ali uvijek pronalazi radost u povratku kući svojoj obitelji i prijateljima. Rođena u Rijadu 6. studenog 1983. godine, tamo je provela djetinjstvo.

U odrastanju su joj pomogli razvedena majka, ali i baka i djed koji su joj pomagali u svim aspektima života. Nastavila je studirati u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, a potom je pokušala napraviti intervju s princem za školski časopis. Kad se ukazala prilika, organizirala je prijem u palači.

Ona je tada imala 18 godina, dok je on od nje bio 28 godina stariji. Susret s Alwalidom bin Talalom pokazao se neočekivanim, s raspravom koja je prvobitno trebala trajati samo deset minuta, a zatim se produžila na dva sata. Ubrzo se između njih razvila kemija koja je kulminirala njihovim brakom devet mjeseci kasnije. Prema Amirinim kasnijim primjedbama, između njih dvoje je odmah došlo do “klik-a”.

Obojica su bili očarani jedno drugim, unatoč značajnoj razlici u godinama – princ je 28 godina stariji od nje. Iako se udala za jednog od 30 najbogatijih ljudi na svijetu, samo to Amiru nije zadovoljilo. “Nikada nisam željela biti djevojka koja ostaje kod kuće i neaktivna”, primijetila je jednom.

Snažno se zalagala za prava žena, usredotočujući se na jednako nasljeđe, skrbništvo nad djecom nakon razvoda, a posebice pravo žena da upravljaju vozilima u javnosti. Želja joj je bila da bude među pionirima koji su dobili tu privilegiju. Svojim je postupcima rušila predrasude i tabue, a primjer je njezin razvod od princa 2013.

Kružile su i priče da su napetosti između njega i njegova brata nastale upravo zbog njezinog društvenog angažmana. No, sa suprugom se razišla prijateljski, a nastavili su održavati srdačan odnos. Nakon pet godina ponovno je sklopila brak, ovoga puta s milijarderom Khalifom bin Buti Al Muhairijem, na privatnoj ceremoniji održanoj u Parizu. Među biranim gostima bile su Oprah Winfrey i njezina bliska prijateljica Gayle King. Sljedeće godine na svijet je dočekala sina Zajeda.