Vesna Đogani podsjeća na mladu ženu u kupaćim kostimima i ima vitku, izduženu figuru. Vesna Đogani često postavlja fotografije na Instagram, pokupivši brojne pohvale na račun svog mladolikog izgleda. Naime, njezine fotografije u kupaćim kostimima izazvale su veliku pozornost, a mnoge je začudilo kako u 46. godini života održava tako besprijekoran stas i mladolik izgled.

  • Njezin profil otkriva i njezinu strast prema treniranju, a jasno je da fit stas nije slučajan. “Prije dvije godine Vesna je spomenula kako se nosi s velikim stresom zbog kojeg je bila prekrivena kliogramima i nepoznatom tvari po trbuhu, ne znajući je li to masnoća ili nešto drugo. Unatoč tome, istaknula je kako kontinuirano trenira i održavanje tjelesno aktivnog načina života.

Vesna tvrdi da je svoju izvanrednu tjelesnu građu više zahvalila tjelesnoj aktivnosti nego dijeti, napominjući da je trening postupno uvela u svoju svakodnevicu. Na kraju je ovaj trening za nju prerastao u način života. “Počeo sam s dva treninga svaki tjedan budući da prije toga nisam trenirao. Na kraju smo to povećali na tri treninga tjedno, tjerajući se da treniramo intenzivnije. Bitno je naglasiti važnost tjelesne aktivnosti.

  • Održavanje zdravog tijela i dosljedni treninzi su od ključne važnosti da svatko pazi na svoje tijelo i njegove zahtjeve”, kaže Vesna, koja nije mijenjala svoju prehranu. Kalorične namirnice uživam kad god mi se zaželi, a nakon toga često požalim zbog tog izbora, kaže Đoganijeva. “Zbog profesije izbjegavam gazirane napitke da zaštitim glas. Konzumiram girčkalice, sve i svašta. Kad shvatim da sam pretjerala, prilagodim unos određenih namirnica

 

BONUS TEKST

Melanie, 52-godišnja Britanka, uključila se u podcast novinarke Vanse Feltz, gdje je Feltz podijelila vlastitu priču o tome kako ju je ostavio muškarac s kojim je izlazila preko tekstualne poruke. Svladana emocijama, Melanie je počela plakati i odmah se pridružila podcastu kako bi podijelila svoje srceparajuće iskustvo.

Nakon 17 godina braka i zajedničkog podizanja dvoje djece, njezin suprug Martin SMS-om je raskinuo vezu. Hvatala je zrak. Povjerila je Melanie da se njihov brak već neko vrijeme suočavao s problemima, no nije očekivala da će je suprug izdati i tako grubo napustiti. Dok sam čitao poruku na svom telefonu, borio sam se da dođem do daha. Napisao je samo nekoliko riječi: “Više te ne volim. Odlazim.

” Te su mi fraze razbile srce u komadiće. Bilo mi je nemoguće disati ili samo zuriti u poruku dok se sve oko mene rušilo. Iako sam bila svjesna naših problema, nisam ni slutila da će to dovesti do ovoga – bila je iskrena. Još jedan potres dogodio se kada je brzo otkrila razlog odlaska njezina supruga. – Melani je kroz suze ispričala: “Mjesecima se potajno viđao s mojom najboljom prijateljicom iza mojih leđa!

Najbolnije od svega je to što se nije htio upuštati u bilo kakav razgovor sa mnom, čak je i djeci rekao za svoj potez bez mene znanje. Njezin bivši suprug ispraznio je njihove bankovne račune, ostavivši im samo bol u srcu, ne pokazujući nimalo brige za njihovu djecu. – Bez ičega osim praznog bankovnog računa i srca opterećenog bolom, napustio je mene i naše dvoje djece.

Djeca su ostala zbunjena, a ja sam se našao u nedostatku riječi koje bih mogao objasniti. Dok su postupci koje je poduzeo nakon 17 godina braka užasni, utjecaj na našu djecu je odvratan. Ne mogu shvatiti kako nisam vidio da se čovjek s kojim sam 17 godina dijelio i radosne i teške trenutke pretvorio u čudovište. Što se tiče izdaje moje prijateljice, neću gubiti dah raspravljajući o tome; Oba su me djela probosti do srži, a oprost nikada neće doći – iskreno je rekla Melani.