Na parkiralištu sam blokirao auto i na vjetrobranskom staklu ostavio poruku sa svojim brojem telefona i porukom da se vraćam za pet minuta. Dok sam prilazio vozilu, primijetio sam natpis na brisaču “Super, sada imam vaš broj!

Tko će prvi zvati na kavu?” popraćeno srcem nacrtanim na kraju. Rukopis je očito bio ženski. Bacim pogled na poruku i pošaljem poruku: “Evo me. Nađimo se za 20 minuta (mjesto nije važno).” Zatim se odmaknem od auta, uđem u hodnik obližnje zgrade i pazim hoće li netko doći prema vozilu.

Dok izlazi iz zgrade i približava se, ujak odlazi nakon što je ostavio poruku. Zbunjenost i malo razočaranje obuzimaju me dok uzimam bilješku i čitam: “Kako možeš kad nemaš čak ni broj telefona? Naći ćemo se tu i tamo u 20:30. P.S.

Nadam se da razumiješ da sam tražio svoj susjed da ostavi poruku za mene! Prije godinu dana oženio sam se s tom djevojkom. Nedavno sam joj, nakon što sam parkirao automobile, predložio da ostavim poruku, na što je ona ravnodušno odgovorila: “Ne mogu! Tko zna kakvog si luđaka mogao zatvoriti u auto!

BONUS TEKST

Žena tvrdi da je pravilo 7-7-7 ključno za sretan brak, osobito kada se odgaja djeca. Isječak na Instagramu stekao je široku popularnost, prikazuje ženu koja raspravlja o pravilu 7-7-7. Ovaj je video prikupio stotine tisuća pogleda i komentara, fokusirajući se na sustav osmišljen za poboljšanje braka i poticanje snažnog odnosa među partnerima.

U središtu svega leži broj 7, koji predstavlja tri tjedna koja mogu pomoći u održavanju sretnog braka. Što znači pravilo 7-7-7? Smjernica 7-7-7 sastoji se od jednostavnog niza načela. Točnije, par bi trebao planirati spoj svaki tjedan, što ne mora biti isključivo; to može biti šetnja, obrok, kino, kazališna predstava, posjet parku ili bilo kojem mjestu koje uživaju.

Nakon toga svakih sedam tjedana odvojite puna 24 sata samo za svog partnera, posvećujući mu se u potpunosti. Ovo bi vrijeme trebalo biti avantura – možda bijeg ili izlet. Ključno je da to iskustvo ne bude uobičajena ili svakodnevna pojava, poput kupovine ili kućanskih poslova. Svakih sedam mjeseci preporučljivo je otići na odmor bez djece, planirajući kako se opustiti u spa centru ili usred planina.

Povezivanje kao par, a ne samo kao roditelji, bitno je za iskustvo bez stresa. Ipak, ima i onih koji negativno gledaju na ovo pravilo, o čemu svjedoče i komentari. Neke od zabavnih primjedbi uključuju: “Moja žena ima pravilo 5-5-5; svakih 5 minuta spomene 5 stvari koje sam pogriješio u proteklih 5 godina”, “Samo ako ćeš paziti na našu djecu” i „Jesmo li mi milijunaši u ovoj fantaziji?