Posljednjih godina poznati muškarci prekidaju svoje dugogodišnje veze kako bi ostvarili veze ili brakove sa znatno mlađim ženama. Ovaj trend mnogi doživljavaju kao uznemirujući, otkrivajući da neki aspekti nisu onakvi kakvima su se činili. Danas istražujemo život Danice Ristovski nakon izlaska njenog partnera Lazara. U kupaćem kostimu Danica Ristovski zrači aurom elegancije i sofisticiranosti savršeno dočaravajući duh profinjene žene.

  • Odnedavno poznati glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa partnerica Anica Lazić putuju uživajući u ljubavi i toplini ljetne sezone. Na javnim događanjima nerijetko je prisutna Lazarova bivša supruga Danica Ristovski, zbog koje su brojni promatrači izrazili zabrinutost zbog njezina poboljšanog izgleda.

Gracioznošću, Danica bez napora osvaja posjetitelje na društvenim događanjima svojim odvažnim modnim odabirima. Unatoč tome, na internetu je osvanula fotografija s odmora na kojoj Danica Ristovski samouvjereno pokazuje kupaći kostim. Već po tradiciji, prošle godine su uz cijenjenu Danicu Ristovski u Egiptu ljetovali Milica Milša i Žarko Jokanović. Njih troje provodili su vrijeme opuštajući se uz bazen resorta, gdje je Danica nosila kupaći kostim upotpunjen modernom kapom.

  • Nakon prekida s Lazarom Ristovskim, Danica je doživjela nevjerojatnu transformaciju, osvojivši sve svojim novoprihvaćenim, opuštenijim stilom. Procvjetala je i revitalizirala se; oči joj blistaju, a lice zrači zaraznom radošću. Danica Ristovski, rođena Kotorčević 6. studenoga 1955. u Beogradu, vrlo je cijenjena srpska glumica prepoznata u kazalištu, na filmu i televiziji.

San da postane glumica ostvario je kad je upisala Fakultet dramskih umjetnosti (FDU) u Beogradu. Dok je radila s raznim kazalištima, glavni naglasak joj je bio na Beogradskom dramskom pozorištu (BDP), gdje je postala značajna prisutnost dugi niz godina. Tijekom svoje karijere stručno je oživjela niz poznatih i opskurnih likova na pozornici. Ipak, njezine sposobnosti sežu izvan kazališta, budući da je također izvršila značajan utjecaj na televiziji i filmu.

  • Među njezinim najznačajnijim nastupima su uloge u filmovima Bijelo odijelo, Moja najljepša zemlja, Dnevnik vozača i Igra sudbine, da spomenemo samo neke. Unatoč napornom rasporedu, Danica Ristovski i dalje živi i radi u Beogradu. Majka je dvojice sinova koje dijeli s glumcem Lazarom Ristovskim.

U nedavnom intervjuu Danica Kotorčević, kasnije poznata kao Ristovski, otkrila je da je ljubav prema glumi prenijela od majke, koja je željela biti glumica. Iako je karijera njezine majke bila utemeljena na obrazovanju, Danica nikada nije razmišljala o bavljenju bilo kojom profesijom osim glume. Duboko angažirana u književnosti i opčinjena kazalištem, pokazala je svoju strast prema glumi kroz brojne uloge koje je igrala na pozornici, ekranu i televiziji.

  • Sa 19 godina Danica se prvi put pojavila na televiziji kao kafe kuharica u poznatoj seriji “Kazalište u kući” koja je emitirana 1974. godine. Kasnije je glumila Jelenu u partizanskom filmu “Dvoboj za južne pruge” u režiji Zdravka Velimirovića, četiri godine kasnije. Radeći uz cijenjene kolege poput Voja Mirića i Dragomira Gidre Bojanića, svojom je prisutnošću uljepšala ljepotu pozornice. Godine 1980. vraća se na televiziju, glumeći u serijama “Svetozar Marković” i “Vruć vetar”.

Redatelj Arsa Milošević dodijelio joj je tri uloge u televizijskoj drami “Don Juan se vraća iz rata”. Tijekom svoje karijere tumačila je niz likova, od ležernih djevojaka do prvih kćeri i četvrtih dama. Među njezinim nezaboravnim nastupima je onaj Sare Hercog u televizijskoj drami “Divlje meso” u kojoj su glumili Goran Bukilić, Ljuba Tadić i još nekoliko drugih. Danica je odigrala još jednu značajnu ulogu u dramskoj seriji Save Mrmke “Četrdeset osma – Urota i izdaja”.

  • Godine 1993. pojavila se uz glumca Dimitrija Vojnova u filmu Dragana Marinkovića “Bizantsko plavo”. Šest godina kasnije preuzela je ulogu biciklistkinje u komediji-drami “Bijelo odijelo”, koja je predstavljala Srbiju kao kandidat za Oskara u kategoriji “Najbolji strani film”. Suradnja s redateljem Draganom Marinkovićem nastavlja se 2001. godine komedijom “Bumerang” u kojoj tumači lik Ciganke.