Postoje određene ljubavne veze iz prošlosti koje ostavljaju neizbrisiv trag na nas, bez obzira na to koliko je vremena prošlo od rastanka. Važno je priznati i steći mudrost iz ovih prošlih susreta. U današnjoj epizodi estrade susrećemo se s vrhunskom ilustracijom ovog fenomena. Ne prestajući osvajati publiku svojim iznimnim sposobnostima na terenu, naš proslavljeni košarkaš Bogdan Bogdanović ne prestaje impresionirati.

  • Ne samo da posjeduje nevjerojatnu sportsku snagu, već također zrači iznimnim osjećajem viteštva u svom privatnom životu, privlačeći obožavatelje iz svih krajeva svijeta. Ipak, njegova početna značajna ljubavna veza ostavila je trajan trag na cijenjenom sportašu… Anja Škuletić njeguje jedinstvenu vezu s početnom romansom. Značajno poglavlje njegove osobne povijesti otvorilo se s Anjom Skuletić, koja je danas prepoznata kao Šušnjara.

Možda vam je poznata njezina online prisutnost na Instagramu pod nadimkom “Vergarova”. Iako je u početku započela karijeru modela, od tada se transformirala u poznatu influencericu koja se može pohvaliti velikim brojem sljedbenika. Sa svojim besprijekornim smislom za modu, ona služi kao izvanredna muza za one koji traže stilsku inspiraciju, vješto spajajući luksuzne odjevne predmete s jeftinijim opcijama.

  • Internetska zajednica je visoko cijeni, priznajući je kao istaknutu osobu. Njihovo romantično putovanje započelo je 2014., a njihova duboka ljubav jedno prema drugome opipljiva je u svakom okruženju koje krase. Košarkaš ju je neprestano obasipao nježnošću, snimao i dijelio njihove drage uspomene sa svojim odanim pratiteljima. U fazi ratnih priprema shvatio je da je simpatična Anya stalno uz njega.

Tijekom tog vremena kružile su glasine koje sugerirale da je Anja, vješta košarkašica, pružala nepokolebljivo ohrabrenje i podršku dok je slijedila svoje težnje u NBA ligi, naposljetku postigavši ​​uspjeh. Na opće iznenađenje, godinu i pol kasnije mediji su prenijeli vijest o njihovoj rastavi. Primarni uzrok njihovog razlaza bilo je Bogdanovo preseljenje u Istanbul 2015. kako bi nastavio svoju karijeru.

  • Bogdan je doživio ogromnu bol jer je raskinuo vezu sa zanosnom brinetom. Njegova razaranje bila je očita. Tijekom tog razdoblja, očaravajuća manekenka nastavila je svoje akademske napore i na kraju se vjenčala, poželjevši kćer po imenu Dunja. U potpunosti se posvetila obitelji, a ispunjenje je pronašla u ulozi supruge i majke.

Srce joj je zarobio poznati beogradski kuhar Dušan Šušnjar, zanosna i karizmatična osoba čije je džentlmensko ponašanje izazvalo divljenje brojnih žena. Mnoge poznate žene privukle su njegova izuzetna prisutnost i vibrantna vitalnost, a važno je napomenuti da je on već otac kćeri iz prethodnog partnerstva. Tijekom svog boravka u Italiji, Angie je neustrašivo prigrlila svoju romantičnu prirodu bez oklijevanja.

  • Venecija je uvijek prisutna sila koja vas svakodnevno prati. Intenzivna i tragična ljubav košarkaških velikana Bogdana Bogdanovića i Anye Škuletić završila je nakon godinu dana kobno. Ime Jovane Stojiljković isprepleteno je sa izrazitom osobom. Nakon veze s Milošem Teodosićem, košarkaš je naišao na Jovanu i Jelisavetu Orašanin.

Kako navode mediji, uspjela je nagovoriti Bogdanovicha da prisustvuje predstavi u kojoj je glumila Giovannu. Bez Bogdanovog znanja, čekalo ga je lijepo iznenađenje kada ju je ugledao na pozornici. Tijekom njihovog gledanja filma Panama postao je očaran njezinim iznimnim glumačkim vještinama, zapalivši novootkrivenu fascinaciju.

  • No, njegova intriga s Jovanom daleko je veća od provokativnih scena koje dijeli s kolegom Slavenom Došlom. U intervjuu za magazin Gloria, zajednički poznanik otkrio je ovu intrigantnu poslasticu. Unatoč golemoj slavi koja je proizašla iz njezinih postignuća, zadržala je skroman i skroman stav, kojem se on jako divio. Čini se da je ovo zaključak njihove ljubavne priče, barem za sada.