U sljedećem odlomku opisat ćemo različite tehnike za korištenje NIVEA kreme za održavanje zdravlja i dobrobiti kože, kose i drugih dijelova tijela. Pisac ističe praktičnost i isplativost uključivanja NIVEA kreme u nečiju rutinu ljepote, nudeći je kao održivu alternativu skupim kozmetičkim proizvodima. Za izradu hranjive maske za lice savjetuje se pomiješati NIVEA kremu s vitaminom E.

  • Ova moćna mješavina učinkovito vlaži kožu, umanjuje vidljivost bora i povećava njezinu elastičnost. Masku treba nanijeti na svježe očišćenu kožu, pazeći da prekrije cijelo lice, uključujući i osjetljivo područje oko očiju. Nježno umasirajte masku u kožu dok se potpuno ne upije za optimalne rezultate. Za rješenje bora i bora predlaže se kombinacija NIVEA kreme i ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Ova mješavina ne samo da pruža hidrataciju i umirujuće učinke, već također pomaže u borbi protiv znakova starenja. Nanesite smjesu na lice i vrat, ostavite da odstoji pet minuta prije nego što je isperete. Isplativa alternativa skupim kozmetičkim proizvodima za smanjenje vidljivosti bora i podočnjaka je korištenje mješavine NIVEA kreme i fino mljevene kave.

  • Za provođenje ovog tretmana, maska ​​se nanosi na kožu, ostavlja da odstoji određeno vrijeme, a zatim se ispere toplom vodom. Važno je napomenuti da autor ističe jednostavnost i pristupačnost ove metode. Za one koji traže brz i učinkovit lijek za suhe vrhove kose, NIVEA krema se toplo preporučuje kao hidratantni tretman. Nakon šamponiranja jednostavno nanesite kremu na vrhove i duljinu kose kako biste dodatno hidratizirali kosu i zaštitili je od oštećenja.

Za potrebe skidanja šminke NIVEA krema može poslužiti kao nježna i učinkovita opcija. Predložena metoda uključuje nanošenje kreme na blazinicu i nježno uklanjanje šminke s lica, čime se postiže brzo i temeljito čišćenje kože. Osim prethodno spomenutih upotreba, tekst također naglašava dodatne namjene NIVEA kreme, uključujući njezinu učinkovitost kao tretman za nokte, ovlaživač usana i lijek za umirivanje iritacija kože.

  • Također je vrlo učinkovit u njezi suhih područja poput laktova i stopala. Autor nadalje priznaje njegovu praktičnu primjenu, kao što je zaštita cipela od vlage i produljenje vijeka trajanja parfema. Tekst u cjelini ističe svestranost i brojne prednosti NIVEA kreme, prikazujući je kao višenamjenski proizvod koji učinkovito zadovoljava potrebe kože, kose i ostalih dijelova tijela. Naglašava jednostavnost i pristupačnost proizvoda.

U nastavku su prikazane različite primjene Nivea kreme:

BONUS TEKST

Kako bi se životni put očistio od prepreka, bitno je ukloniti sve nepotrebno. Odvojite trenutak i pregledajte sadržaj svoje torbe. Koja se blaga kriju unutra? Vrijedno je napomenuti, prema stručnjacima za feng shui, da postoje određeni predmeti koji se nikada ne bi trebali naći u vašoj torbi.

Energija se crpi, a nered izazivaju suvišni predmeti. Uklonite sve nepotrebno iz svoje torbe i uspostavite red organiziranjem stvari u zasebne odjeljke. Opće je prihvaćeno da osjećaj za red olakšava donošenje odluka bez napora. Prema načelima feng shuija savjetuje se suzdržati se od spremanja razbacanog novca u vrećicu, već ga držati isključivo u novčaniku. To je zato što se vjeruje da čin raspršivanja novca u vreći privlači siromaštvo, koči financijski rast i stvara energetske prepreke na putu prema prosperitetu.

Osim toga, brojni pojedinci prevoze zastarjelu valutu u svojim torbicama ili novčanicima. Ova radnja ih mentalno prenosi u prethodno vrijeme, privlačeći težinu financijskih tereta i oskudice. Simbolično, ovo označava zadržavanje problema iz prošlosti i nepotrebne tjeskobe, što rezultira ustajalom egzistencijom. Čvrsta torba je bitna, jer označava i dobru sreću i pouzdanu zaštitu.

Dobro organizirana torba potiče sklad i čuva ga, zbog čega je imperativ da profesionalna torba bude besprijekorna, izvrsne izrade i dugotrajna. Ova torba simbolično predstavlja vašu vreću bogatstva i služi kao prikaz financijskog prosperiteta. Stručnjaci za praksu feng shuija također naglašavaju važnost osiguravanja da torba nije pretjerano teška, jer to može predstavljati zabrinutost i opterećenje.

Prema ovom sustavu vjerovanja, ne savjetuje se stavljati torbu na pod jer se smatra da privlači financijske poteškoće. Održavanje osjećaja reda, mira, sklada i čistoće u svim aspektima života je ključno, stoga je ključno da vaša torba bude uredna i dobro posložena.