Uz pomno planiranje i pomoć vještog fotografa, Patti Womer organizirala je savršeno tempiranu i besprijekorno izvedenu komemoraciju. U čast svog pokojnog oca, promišljeno je uključila svoje cijenjene konje u foto snimanje. Pattin otac tragično je preminuo u razornoj prometnoj nesreći kada je ona imala samo osam godina.

  • U dobi od dvadeset i jedne godine, Patti je, okićena u svom vjenčanom ruhu, odisala ljepotom dok je sjedila jašući Cvrčka, jednog od dva konja koje su ona i njezin partner nedavno kupili, a drugi je bio Dutsch. Ovaj slikoviti trenutak zabilježen je fotografijom koja je vrlo brzo stekla ogromnu popularnost na internetu, preko noći postala senzacija i proširila se poput šumskog požara.

Patti je izrazila kako joj je dan bio uljepšan blistavim osmijehom na njezinu konju. Na svoje iznenađenje, sljedećeg je dana naletjela na fotografiju na kojoj je zabilježen neočekivani i zabavni smiješak njezina konja. U intervjuu za Yahoo Lifestyle, Patti je nagađala da je Cvrčak jednostavno pokušavao otjerati muhu, nenamjerno otkrivajući zube.

  • Međutim, fotograf, koji posjeduje prethodnu stručnost u snimanju slika konja, tvrdi da to nije bila nenamjerna pojava. Izjavio je da su konji sposobni pokazivati ​​izraze lica koji podsjećaju na osmijeh. Patti je, kako prenosi Town & Country, izrazila potpuno prihvaćanje da njezin konj dobiva svu pozornost.Prema Town & Country, Patti je spomenula da bi čak mogla podići palac ako ovaj konj i dalje bude u središtu pozornosti.

BONUS TEKST

U samo 5 minuta možete imati palačinku koja je pahuljasta, ukusna i nevjerojatno jednostavna za napraviti! Ove su palačinke lagane, prozračne i bezvremenske privlačnosti. Bez obzira uživate li u njima ujutro ili za ručak, nikada ne razočaraju. Prelijte ih omiljenim slatkim preljevima za izniman kulinarski užitak. Za pripremu ovog recepta prikupite sljedeće sastojke: 1 šalicu višenamjenskog brašna, 2 žlice šećera, 2 žličice praška za pecivo i 1/2 žličice soli.

Dodatno će vam trebati 1 šalica mlijeka, 1 veće jaje i 2 žlice otopljenog maslaca (zajedno s dodatkom za kuhanje). Po želji možete dodati i 1 žličicu ekstrakta vanilije. Za početak pomiješajte 1 šalicu višenamjenskog brašna, 2 žlice šećera, 2 žličice praška za pecivo i 1/2 žličice soli u prostranoj posudi za miješanje. Zatim ostavite smjesu da se ohladi. U posebnu zdjelu stavite suhe sastojke.

U drugoj zdjeli pjenjačom izmiješajte otopljeni maslac, velika jaja, mlijeko i, ako želite, ekstrakt vanilije dok ne dobijete pjenastu smjesu. Na kraju pomiješajte mokre i suhe sastojke. Pomiješajte suhe i mokre komponente postupnim ulijevanjem mokrih sastojaka u suhe, osiguravajući temeljitu integraciju.

Važno je imati na umu da je blago grudasto tijesto prihvatljivo jer pretjerano miješanje može rezultirati palačinkama guste teksture. Pripremite površinu za kuhanje tako da zagrijete rešetku ili tavu koja se ne lijepi na srednje jakoj vatri, nanoseći lagani sloj maslaca kako biste spriječili lijepljenje.

Pripremite seriju palačinki izlijevanjem otprilike četvrtine šalice tijesta na tavu koja je prethodno zagrijana. Pustite palačinke da se peku dok se na površini ne stvore mjehurići i dok se rubovi ne počnu stvrdnjavati, što obično traje oko 2 do 3 minute. Preokrenite palačinke i nastavite peći još 1-2 minute dok ne dobiju prekrasnu zlatnosmeđu boju na suprotnoj strani.

Ponovite ovaj postupak s preostalim tijestom, dodajte još maslaca ako je potrebno da pomognete u procesu kuhanja. Za optimalan užitak u vašoj palačinki preporuča se poslužiti je toplu, a nadjev prilagoditi vlastitom ukusu. Obogatite svoju hrpu dodavanjem malo tradicionalnog javorovog sirupa, naletom okusa sa svježim bobicama, daškom uživanja sa šlagom ili dodatnim slojem bogatstva s maslacem.

Slobodno oslobodite svoju kreativnost i napravite remek-djelo palačinki koje odgovara vašim jedinstvenim preferencijama okusa. Da biste dodali divnu i osvježavajuću varijaciju, razmislite o tome da je popratite tanko narezanim bananama i izdašnom kapljicom meda. Ova slatka poslastica najugodnija je kao obilan doručak, idealno u kombinaciji s hrskavom slaninom ili kobasicom. Za dodatni dašak otkačenosti, u tijesto ubacite komadiće čokolade ili borovnice.