Kuhani kukuruz mnogima je omiljen, a njegova je zdravstvena ispravnost podcijenjena. Na tržištu, svježi klipovi bagatele. Jeste li znali koliko su ovi proizvodi zdravi? Kuhani kukuruz vole svi osim činjenice da je jako zdrav prilikom pripreme nemojte guliti svilu s kukuruza.

  • Sve ovo možete kuhati sa svilom sprječava nastanak bubrežnih kamenaca Djeluje kao prirodni diuretik i potiče. Eliminacija viška tekućine iz tijela Snižava razinu šećera i kolesterola u. Krvi Bogata je kalijem koji pospješuje zgrušavanje krvi Kukuruz, Purani, Kuhani kukuruz “Bezobrazni” kupaći kostim se vraća:

 

Zgodna srpska glumica dodala još jedan pikantan detalj Ana Ivanović kakvu svijet nije vidio: “Okruženje” sve zajebava, nastavite da tečete Ako ne možete zajedno s kukuruzom jesti kukuruznu svilu, uzmite je ovako – izvadite je iz kukuruza i prokuhajte s malo vode. Nakon što se procijedi i ohladi, pije se kao čaj. Važno: Trudnice ne bi smjele piti čaj od kukuruzne svile jer može izazvati kontrakcije prije poroda.

BONUS TEKST: