Pet znakova koji žive bit će zauvijek promijenjeni tijekom pomrčine 18. rujna 2024 Započinje nova era — os karmičkih čvorova počet će se postupno kretati od Ovna/Vage prema Ribama/Djevici, iako će se tehnički tamo pomaknuti tek u siječnju 2024. Međutim, 18. rujna 2024., pomrčina Mjeseca u Ribama nije samo polusjena, već i fantastično snažna.

  • To čini tako što ima Neptuna i Saturna na brodu, stoga privlači veliki fokus na odnose, iskustva i duboke emocionalne veze. Čini se da se prošlost i budućnost spajaju, ali biti u znaku Riba Mjesec je prilično pasivan. U scenariju u kojem se događaji slažu jedni protiv drugih-  sve što će se zahtijevati od svakog pojedinca je snaga kroz nereaktivnost prema njihovim osjećajima.

Pomrčina u Ribama je univerzalni ispit: povezan sa sposobnošću razumijevanja i kontrole vašeg nesvjesnog. Na površinu mogu isplivati ​​stare veze ili karmičke obveze koje nas prate gotovo cijeli život. Očekujte mistična otkrića i snove koji jeze kosti.

Blizanci

Značajan događaj dogodit će se u sektoru vaše karijere i statusa – ili će se promijeniti vaš menadžer ili će se promijeniti vaša pozicija. Promjena se može odnositi na vaš odjel ili organizaciju — neke netipične, specijalizirane dužnosti mogu se nagomilati. Sve u svemu, ova pomrčina u Ribama uvodi potpuno novi dvogodišnji ciklus koji se tiče promjene ritma u vašem profesionalnom životu; i morat će se neizbježno početi mijenjati od siječnja 2025., a do 18. rujna bit ćete prilično emotivni. Za one Ribe koje su u braku ili vezi, nastupio je period kada možete pokrenuti formalni brakorazvodni postupak.

Djevica

Djevojka koja nikada nije imala seks s muškarcem Pomrčina Sunca je u vašem sektoru partnerstva, označavajući kulminaciju ciklusa odnosa za vas u nadolazećim tjednima. npr., vaš bi se partner mogao odlučiti razvesti ili se možda oboje preselite i tražite potpuno nove mogućnosti rasta. Pomrčina će se osjetljivo osjetiti, utječući na one duševne strune koje su u pozadini pitanja vlastite vrijednosti za osobne planete. U svom partneru morate vidjeti ono što je prije neko vrijeme bilo nevidljivo zahvaljujući ružičastim naočalama. Ovo bi moglo biti nečije otkriće izdaje – stoga pripazite! ili najbolji scenarij: vaš partner prolazi kroz krizu, odmiče se miljama od vas i totalno se baci na posao.

Strijelac

18. rujna dolazi do pomrčine u vašem sektoru nekretnina i obitelji. Možda se odlučite preseliti, kupiti ili prodati kuću. Također, za mnoge Strijelce vrlo važan događaj na polju ljubavi može proći – na primjer, vi i vaš partner odlučite živjeti zajedno. Prijelaz može trajati dugo jer pomrčina spada u razdoblje retrogradnog kretanja i Saturna i Neptuna – ne žurite. Do studenog će sve biti puno jasnije, dobro ili ne samo staviti potpise na preostale dokumente.

Jarac

Pomrčina nastupa kada vaš vladar Saturn ulazi u sferu rodbine i putovanja zbog kojih se možete odlučiti na promjenu mjesta stanovanja ili važan događaj u krugu obitelji. Na sam dan pomrčine, u pravilu, dolazi im važna pošta koja donosi neka dugovanja ili pitanja – oko papirologije. Što se tiče pitanja, ono je aktualno od 10. ožujka i obrazaca za dobivanje dokumenata za sebe.

Riba

U vašem je znaku pomrčina: zatvarate vrata važnog ciklusa svog života, ali to će vas staviti u središte pozornosti i mogli biste se osjećati vrlo emotivno. Na primjer, problem vezan uz obitelj može vam se baciti ravno na vas, možda ćete morati preuzeti značajne i ogromne odgovornosti s tim.

Saturn uvijek nosi određeni teret sa sobom, ali to često može biti povezano s nekom važnom pozicijom ili ultra velikom odgovornošću. Liječnički pregled također će vjerojatno otkriti probleme sa zubima, kostima, imunitetom ili krvlju. Budite oprezni i prođite sve zdravstvene pretrage u redu s liječnikom – za njih su odgovorni Saturn i Neptun u trenutku pomrčine u vašem znaku, javlja wday.ru