– Lazar Ristovski je glumac, koji je punio apsolutno sve internet portale u posljednje vrijeme, sa svojim razvodom od Danice Ristovski. Ništa tu ne bi bilo čudno, da se nije skrasio pored 39 godina mlađe izabranice….

Cijeli mediji u protekle dvije godine u samo su srce doveli Lazara Ristovskog nakon što se razveo od dugogodišnje supruge Danice Ristovski. Trenutno je s 39 godina mlađom djevojkom. Glumci Lazar Ristovski i mlada Anica Lazić i dalje su pod lupom medija zbog svoje emotivne veze. Iako je razlika između njih čak 39 godina, okolina ih često mrzi. Kružila je vijest da je Lazar svoju bivšu suprugu Danicu izbacio iz šoua “Tim snova” i da ju je u njegovom nastavku zamijenio djevojkom koja se takođe zove Anica.

Sada su prvi put zajedno snimali u seriji “Dream Team”; u nekom trenutku, izgleda kao da se to događa usred šumskog seta kada se Anica pojavljuje vrišteći na Lazara. Potpuno zanesena svojom ulogom, Anica je sa strašću poručila: “Ti divlja dasko navikni se na dom u zelenilu, zato te postavljam da paseš travu i jedeš slatke žireve.” To je izjavila tijekom provokativne glume u kojoj je Anica glumila Bosiljka, a Ristovski Iku.

Anica je na svoj story podijelila urnebesnu rečenicu iz serije “Kada bivšem kažem svoje iskreno mišljenje”, napisala je uz emotikon. Još samo da dodam da je Lazar nakon razvoda od supruge Danice Ristovski otišao na romantično putovanje sa znatno mlađom koleginicom. Brojni negativni komentari prate njihovu vezu, no očito im to ne smeta jer su nedavno napravili još jedan korak u svojoj vezi i započeli zajednički život.

Svaka nova objava, i Anica izlazi u javnost. Posljednji je kratki video isječak u kojem psihoterapeut jako dobro opisuje što ovo današnje vrijeme treba da muškarci otkriju. A se govori kroz osnažene, neovisne žene. Terapeutkinja je pažljivo sugerirala Anici Lazić da pusti Lazara i poželi mu dobrodošlicu u svoj život. Morate paziti na njegov ego i stoga mu ponuditi atraktivnu smetnju kako bi stekao osjećaj nezamjenjivosti Anici je bilo važno ovu informaciju podijeliti sa svojim obožavateljima. Lazar je u vezi sa ženom od 39 godina, Anicom.

Također, lani je javno objavio razvod od supruge Danice Ristovski. Da se o tome raspravlja po tabloidima, to ne bi bilo primjereno jer je to za nas delikatna tema. Mi smo dvoje vrlo finih i uglednih umjetnika koji su došli na kraj naše veze. Pa, naši će se putovi i dalje razilaziti, ali će se sigurno ukrstiti i ponovno spojiti u budućnosti, iako na drugačiji način. Bitno je reći da do našeg rastanka nije došlo zbog treće osobe Jednostavno nam je ponestalo čarolije koja nas je držala zajedno

Suprotno staromodnom običaju mogli smo odlučiti ostati zajedno zbog izgleda, iako je to daleko zdravije za da oboje sada izaberemo ovaj odrasliji izlaz razvodom. Nedavno su naši pogledi izgubili strast, entuzijazam i ljubav koji su poticali našu vezu više od četiri desetljeća. Glumac je te osjećaje izrazio u intervjuu za magazin Gloria, istaknuvši koliko je jebeno teško donijeti takvu odluku.