– Mnogo je ispovijesti koje se mogfu pronaći na društvenim mrežama, a koje su povezane sa emotivnim životom pojedinaca. Jednostavno, kada god mislite da je sve u redu, uvijek se dese neke nepredviđene situacije….

Za vas danas imamo dvije miniteme, od kojih je prva nevjerojatno emotivna životna ispovijest. Zatim ulazimo u par horoskopskih znakova i njihovih osobina i završavamo s još jednom zanimljivom životnom pričom…. 5. lipnja 2024. zatekao me na nekom druženju u društvu meni drage osobe. dan Dok sam bila na zabavi sa svojim dečkom, ostala sam sama za stolom dok je on pokušavao izbjeći da bude sa mnom; obilazio je druga mjesta.

Ne želeći da me se primijeti, odlučio sam izaći po cigaretu. Prošuljala sam se pored njega, uzela taksi kući i isključila telefon. Sljedećeg sam jutra uključio telefon, ali nisam našao nikakvu njegovu poruku. I tako je postalo jasno da će uskoro biti bivši…

BONUS PRIČA:

Vaga se smatra jednim od najnegativnijih znakova zodijaka. Njihova neodlučna priroda i negativno razmišljanje mogu dovesti do osjećaja nesretnosti, pa čak i depresije. To ih čini jednim od najmelankoličnijih znakova u horoskopu. Stalno stanje sumnje, karakteristično za one koji su rođeni u znaku Vage, već stvara dosta problema pri donošenju odluka.

To ovaj proces čini toliko zastrašujućim da se nakon toga pojavljuje kompleks neizvjesnosti s popratnim pesimističnim načinom razmišljanja kao rezultatom. Stoga ih njihovo oklijevanje može držati zaključanima u osjećaju plave i nesigurnosti! Utezanje je svojstveno ljudima pod ovim znakom zodijaka; zato su skloni vizualizirati samo tmurne trenutke i oduzeti pesimistične izglede onome što će se dogoditi sutra. Nažalost, njihov negativan stav i stalna preokupacija često stoje na putu ovim pojedincima da pronađu sreću i čine ih njihovim najgorim neprijateljima: ovo pesimistično gledište može spriječiti nečiju sposobnost uživanja u životu u potpunosti i učinkovitog ostvarivanja težnji.

Što se tiče društvenog prihvaćanja, Vage su naširoko cijenjene zbog svoje dobronamjernosti i intelekta čak i dok se bore s osobnim izazovima. Bez napora uspostavljaju skladne odnose s osobama suprotnog spola i često su cijenjeni članovi društvenih skupina. Nakon što Vage odluče o svojim ciljevima, pokazati nepokolebljivu odlučnost Neodlučni po prirodi, odlučni su u postizanju svojih ciljeva.

Međutim, strah i sumnja priječe im put, pa napreduju sporo. Banjalučanin Stevo Selak, sam po sebi multitalentirani politolog, pisac i kipar, koji je i samoprozvani motivacijski govornik, kaže da nije umro jednom nego tri puta. Što je još iznenađujuće, on tvrdi da je svaki put čovjekovo najveće ograničenje – smrtnost – bilo poraženo od strane njega i da se vratio u zemlju živih na trijumfalan način. Subjekt du jour nedvojbeno je klinička smrt; ovo je uobičajeni izraz u medicinskom polju koji se koristi za označavanje privremenog prekida rada srca (obično prikazan kao ravna linija na uređajima za praćenje rada srca).

Nakon toga medicinski stručnjaci započinju proces oživljavanja kako bi pacijenta vratili u život. Ovu su pojavu iskusili brojni ljudi diljem svijeta i mnogi od njih potvrdili su običnost prirode i utjecaja koje je imala na njih. U svojih nekoliko ispovijesti, dostupnih na YouTubeu i drugim internetskim izvorima, Stevo govori o svom nevjerojatnom pothvatu preživljavanja dva tumora.

Iz svoje pripovijesti otvoreno je poručio da se ničega ne boji. Mnoge je oduševio, a posebno kada je ispričao uspomenu iz djetinjstva kako ga je sestra Milka zimi kupala ledenom vodom. Navodno je zbog ovog incidenta pao u komu, prestao je disati i liječnici su ga proglasili mrtvim. Cijela se čudna stvar dogodila u Rijeci, u Hrvatskoj. Odatle je Stevo i proveo svoje prve godine. Stevo je potom medijima u regiji zapanjujuće ispričao priču o vremenu provedenom u mrtvačnici dok su pripremali njegovo tijelo za ukop.

Dvadeset i četiri izvanredna sata kasnije, prkosio je svim izgledima vrativši se čudesno u život, na veliko čuđenje liječnika i roditelja. Za manje od godinu dana već se suočio s još jednim novim problemom. Prisjeća se da je ne tako davno bio u krajnje lošoj situaciji — do ovdje nesigurno, ozlijeđen od glave do pete. Njegov otac Jovan se seća da nije prestao da diše, ni da govori, čudom je ipak bio spasen. Kao dijete, tri godine kasnije, ponovno je pao u nesvijest, ovoga puta više od 20 dana. Jedina uspomena koja ostaje snažno urezana u njemu je buđenje. A iskustvo je bilo doista nevjerojatno. Kad sam se probudio imao sam dojam da sam ušao u kraljevstvo nebesko…

  • Prizor za vidjeti, anđele! i mnoštvo mladih žena okićenih u bijelim haljinama oko mene. Stalno zvonjenje u ušima (činilo mi je neugodu) osciliralo je sa mnom. Liječnici nisu mislili da ću preživjeti, sumnjajući da ću imati i 12 godina. No, nekim sam čudom ne samo prešao taj prag nego sam se našao u vojnoj školi u Sarajevu. U dobi od 23 godine prošla sam kroz kliničku smrt: naglo sam prestala disati, a došla je i duboka koma. U to vrijeme za mene uopće nije bilo boli – samo nevjerojatna količina vrlo jasnih sjećanja koja su sezala u najranije faze života.

Ali onda se pojavila fotografija moje drage supruge Goge, koju volim i s kojom imam tri sina, uhvatila me neizmjerna tuga i prestala razvijati ta sjećanja. Iako sam shvatio da nemam daha, da sam “mrtav”, ogromna me tuga spriječila da priznam svoj odlazak od Goge. Vraški mi je žao. Mislim da me je ta duboka tuga što sam ostavio ženu potaknula da se čudesno vratim u život, kao što je spomenuo Balkanspress. Zbunjivalo ga je zašto nisu smjeli ostvariti fizički kontakt kad su se vratili; želio je dotaknuti tijela i ljude ali izdaleka jer su bili prekriveni maglom.

Potom je ispričao anegdotu iz stvarnog života o liječnici koja je doživjela kliničku smrt i ispričao kako je žudjela zagrliti svoje dijete u zagrobnom životu, samo da bi je spriječila opomena anđela. Nakon svega što je Stevo podijelio u YouTube videu da se više ne bavi novcem, materijalnim dobrima i poslom kojim se više ne bavi. Živeći sada prema Bibliji, on osjeća da će božanska riječ proći kroz njegov govor ljudima Zemlje.

Za sebe smatra da je počinio težak grijeh jer je izazvao pobačaj svoje supruge koji je doveo do rođenja njegova tri sina. No, na tu opciju su ih, kako objašnjava, natjerali rat u BiH, krajnje siromaštvo i budući da već imaju dijete – prvorođenog sina. Također, hipotetski pretpostavlja da bi trenutno njihovo prvorođenče trebalo imati oko 27-28 godina (uzimajući u obzir da je možda njihovo dijete kći) i tvrdi da nema razloga osjećati se krivim.