Pjevačica Tanja Savić se po prvi put predstavila široj publici u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Iako su joj tada svi predviđali blistavu karijeru ona se posvetila porodici ali se njen brak raspao.

Pjevačica je već nekoliko mjeseci u vezi s pilotom Muhamedom Bešićem, uprkos značajnih 11 godina razlike, a izgled Tanje Savić jasno oslikava njeno zadovoljstvo. U ljetnim mjesecima fokus mu se pomiče prema njegovanju vrijednih trenutaka sa sinovima i voljenima. Maloprije je odisala samouvjerenošću ponosno pokazujući svoju besprijekornu figuru u kupaćem kostimu koji je istaknuo njen zanosni izgled.

Pjevačica se ove godine odlučila za popularni ljubičasti bikini, čime je pokazala svoj smisao za modu. Dizajn bikinija postao je istaknuti trend, osobito za pojedince koji žele poboljšati svoju tjelesnu građu. Bikini ima laskavu duboku donjicu, posebno se preporučuje ženama koje žele naglasiti svoje obline i odisati samopouzdanjem, bez obzira na dodatnu težinu koju mogu nositi. Nakon radosnog jubilarnog rođendana, Tanja je najavila da planira ući u bračnu zajednicu.

  • Osvrćući se na svoje putovanje, pjevačica je podijelila svoje težnje prije vjenčanja, izražavajući želju za velikom proslavom svog 40. rođendana. Bude li sve išlo po planu, zamišlja raskošno vjenčanje. Međutim, postoji određena neizvjesnost u pogledu načina prijevoza, jer ovisi o dostupnosti određenog zrakoplova, što kod nje izaziva malu zabrinutost. Put koji je do sada prošla bio je naporan i pun izazova. Susrela se s nedaćama, posrtala na putu i čak se suočavala s trenucima potpunog neuspjeha.

Život je nepredvidiv i svašta se može dogoditi. Na svom putu nije naišla samo na prepreku, već i na kolosalan kamen koji je zahtijevao svaki djelić njezine snage da ga savlada. Čak i dan danas, ona se i dalje trudi gurajući taj kamen. Konačna bitka leži u nama samima, a to je ono što uistinu ostaje. Tanja naglašava važnost okruženja pozitivnim osobama kao načina kompenzacije odsustva ljubavi prema sebi.

 

Dodatni sadržaj:

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Moguće je da ove simptome povezujete s proljetnim umorom. Unatoč tome, ključno je biti oprezan jer ovi znakovi potencijalno mogu ukazivati ​​na značajniji problem u pozadini. Od iznimne je važnosti biti oprezan i priznati da proljetni umor može biti simptom temeljnih zdravstvenih problema koji su značajnije prirode.

Nemilosrdna iscrpljenost može se pripisati različitim potencijalnim čimbenicima, uključujući neadekvatnu prehranu, sjedilački način života, poremećaje rada štitnjače, anemiju i kronične bolesti. Za osobe koje osjećaju umor unatoč dovoljnom odmoru, ključno je uzeti u obzir mogućnost dijabetesa. Ovo je osobito značajno za osobe starije od 45 godina, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom ili osobe koje imaju obiteljsku sklonost dijabetesu.

Depresija se proteže dalje od pukog emocionalnog nemira, obuhvaćajući fizičke manifestacije kao što su uporni umor i neumoljivi osjećaj umora. Ovaj poremećaj mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može pokazivati ​​opipljive znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećene cikluse spavanja i smanjeni apetit. Kako biste poboljšali svoje opće stanje i održali vrhunsku razinu vitalnosti, toplo se preporuča uključiti veću količinu neprerađenih namirnica u svoj režim prehrane, osobito onih koje obiluju vitaminom C.

Štoviše, važno je dati prednost unosu B kompleksa vitamine i vitamin D, budući da imaju ključnu svrhu u jačanju živčanog sustava i održavanju harmonične ravnoteže energije. Savjetuje se ograničiti konzumaciju rafiniranog šećera i prerađenih jestivih namirnica kako bi se izbjegao nagli val snage nakon kojeg slijedi brzi pad i posljedični osjećaj umora.

Razmotrite uključivanje tjelovježbe u svoju rutinu kao alternativnu opciju. Iako možda nije najatraktivniji izbor, uspostavljanje redovitog režima tjelesne aktivnosti ima mogućnost značajno poboljšati vaše emocionalno blagostanje i povećati razinu energije. Predlaže se razvijanje navike svakodnevnih šetnji na otvorenom.