– U nastavku našeg današnjega članka, prenosimo vam jednu ljubavnu ispovijest, a koja će vas definitivno ostaviti bez teksta. Jednostavno, koliko god da ste sigurni u svoga partnera, nikada ne možete biti sigurni da je to to. 

Priče o prijevarama i izdajama u braku često su složene i raznolike, a neke zaslužuju da budu scenarij za holivudski film. Neki se parovi, nažalost, moraju suočiti s bolnom spoznajom da je njihova ljubavna priča prekinuta jer postoji druga osoba ili zbog “nepomirljivih” razlika među partnerima. U ovim je pričama jedna dovoljno vrijedna pažnje jer predstavlja poučnu lekciju kada je riječ o ženama koje se moraju nositi s problemima vjernosti svojih muževa. Ana i Dimitrije bili su u braku pet godina i u tom periodu dobili su blizance.

Djeca su bila divlja i zahtjevna za održavanjem, ali Ana je dobro podnosila majčinstvo i dobro se brinula o njima, smatrajući da ima idealan život sa suprugom punim ljubavi i njihovu djecu kao krunu njihove ljubavi. No, svijet joj se srušio kada joj je Dimitrije rekao da je zaljubljen u drugu ženu i da želi s njom započeti novi život. Ana je jedna od onih koja to nije ni primjećivala, sve to vrijeme zabrinuta za svoje sinove, pa je saznanje za ovo otkriće bio šok.

Život je odjednom postao noćna mora. Cijeli život držala se stava da nikada ne bi voljela biti razvedena žena s malom djecom. Ana je učinila nešto nečuveno kao odgovor na aferu – umjesto da izbaci svog muža iz njihove kuće, čak mu je rekla da povede svoju ljubavnicu! Dimitrije je prvo mislio da je Ana poludjela, ali kada je počela da pakira kofere, uslijedio je pravi šok. Ana je napuštala kuću, djecu i nevjernog muža. Pristala je plaćati alimentaciju za njihove sinove i potom otišla. Svaki vikend dolazila je po djecu, brinula se o njima i kad Dimitrije nije mogao. Nažalost, ljubavnica nije bila spremna biti majka djeci.

Nije htjela biti odgovorna za brigu o maloj djeci u kući. Željela je Dimitrija, ali ne i odgovornost za njegovu djecu. Nekoliko tjedana kasnije, nakon zajedničkog života, Dimitrije ostaje bez samo ljubavnice. I to bez žene. Budući da nije mogao zamisliti život samohranog oca, zamolio je Anu da se vrati kući. Pristala je, ali pod jednim uvjetom: da on vrati vlasništvo nad kućom na nju i djecu te da joj svaki mjesec plaća alimentaciju.

Povratak na staro nije dolazio u obzir! Nakon svega što je proživjela, Ana je postala inspiracija mnogim ženama koje prolaze kroz isto, pokazavši hrabrost i odlučnost da se izbore za njegovu sreću i dostojanstvo.

BONUS TEKST:

Bol u leđima je sveprisutna i može biti vrlo loša u ograničavanju svakodnevnih životnih aktivnosti i kvalitete života. Kralježnica: komplicirana struktura koja drži gornji dio tijela podržava kretanje i podržava rad živčanog sustava. Nekoliko čimbenika može se kombinirati kako bi izazvali bol u leđima: pogrešno držanje, lezije, degenerativne promjene, nepotreban stres ili prenaprezanje mišića i ligamenata.

Postoje različite klasifikacije bolova u leđima, kao što su: Akutna bol u leđima: najčešće nastupa iznenada i posljedica je naprezanja struktura kralježnice ili ozljede kao što je puknuće mišića. Doživljavaju se kao da su rezultat oštrog ili probadajućeg incidenta, au mnogim će slučajevima odmor, led i toplina riješiti simptom. Kronična bol u leđima: Ovo su vrste boli koje traju dugo, čak i tjednima, mjesecima ili godinama.

Mogući uzroci mogu uključivati ​​degenerativne promjene poput osteoartritisa ili hernije diska, ili mogu biti posljedica lošeg držanja tijekom dugog razdoblja ili opetovanih ozljeda. Radikularni bolovi: nastaju iritacijom ili lezijom korijena živaca dok napuštaju kralježnični kanal i mogu se karakterizirati oštrom boli koja prodire kroz ruku ili nogu, praćena osjećajem bockanja, bockanja ili obamrlosti. Bolovi uzrokovani degenerativnim promjenama: Starenje kralježnice može dovesti do degenerativnih promjena kao što su sužavanje prostora između kralježaka, sužavanje kralježničnog kanala koštanim izraslinama ili sužavanje prostora za izlazak korijena živaca.

Oni mogu uzrokovati bolove u leđima koji se povećavaju tijekom aktivnosti i smanjuju tijekom odmora. Loše držanje i bol: Kada mišići bole, a uzrok nije očit, to je najvjerojatnije zbog lošeg držanja tijekom dugog razdoblja, možda zbog sjedenja, možda zbog nepravilnog podizanja teških predmeta, možda jednostavno zbog loših posturalnih navika. Liječenje bolova u leđima može uključivati ​​različite strategije, ovisno o tome što je uzrokovalo simptome i koliko su jaki.

To može varirati od lijekova protiv bolova, fizikalne terapije i akupunkture do kiropraktike ili kirurškog liječenja za ekstremna stanja poput hernije diska ili spinalne stenoze. Potrebno je angažirati kvalificiranog zdravstvenog djelatnika koji će omogućiti točnu dijagnozu i odgovarajuće liječenje ovisno o individualnim potrebama. Prevencija bolova u leđima može se osigurati zdravim životom, pravilnim držanjem tijela, redovitim tjelesnim vježbama, suzdržavanjem od prevelike mase i pravilnim metodama dizanja utega.