U posljednjih godinu dana Milena Popović je postala jako interesantna medijima i javnosti a sve je krenulo sa otkrivanjem njene emotivne veze sa Igorom Jurićem. Milena je aktivna i na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca.

Milena Popović brzo je zaokupila pozornost kako medija, tako i šire javnosti, posebice kada je u javnost izašla vijest o njezinoj ljubavnoj vezi s Igorom Jurićem. Nadalje, Igor održava snažnu online prisutnost, privlačeći značajan broj sljedbenika na više platformi društvenih medija, gdje otvoreno otkriva različite aspekte svog osobnog života. S druge strane, Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, zapaženo je prisutna na Instagramu, a može se pohvaliti impresivnom sljedbenošću od preko 130.000 osoba.

  • Ne samo da zasluge za svoju aktivnu prisutnost na platformi smatra svojim angažmanom u lokalnoj politici, već i njegov zadivljujući modni smisao također igra značajnu ulogu u izazivanju interesa. U krugu javnih intriga stalno plijeni pozornost njezina povezanost s Igorom Jurićem, cijenjenim osnivačem Centra za nestalu i zlostavljanu djecu.

U nevjerojatnom preokretu, Milena je ponovno zaokupila pozornost javnosti, ali ovaj put zbog nevjerojatno značajnog otkrića otkrivenog u njezinom najnovijem radu. S velikom radošću Milena je prenijela vijest da ju je Vlada Republike Srbije po drugi put imenovala za državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine. Duboko zahvalna na ukazanom joj nepokolebljivom povjerenju, izrazila je srdačnu zahvalnost predsjedniku Aleksandru Vučiću i premijeru Milošu Vučeviću. Milenino ponovno imenovanje na značajnu poziciju ne samo da učvršćuje njezin značaj u suvremenoj srpskoj politici i društvenom životu, već naglašava i značaj njezine povijesti umjetnosti.

Biografija:

Rođena 1983. godine i odrasla u rodnom gradu Kosovskoj Mitrovici, Milena Popović se tijekom godina formiranja susrela s Oliverom Ivanovićem. U veljači 2011. njihovoj radosti nije bilo kraja dok su prihvaćali dolazak svog sina Bogdana, istoimenog oca Oliverova oca. No, njihova se obitelj nerijetko nalazila na liniji vatre, pod lupom i kritikom javnosti, prvenstveno zbog Ivanovićeva političkog angažmana, društvenog aktivizma i suprotnosti spram prevladavajućih raspoloženja u Beogradu.

Srpska lista, skupina s kojom se Ivanović nije svrstao, dobila je potporu Beograda na Kosovu i Metohiji. Prije izbora za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Ivanović se suočio s medijskim kritikama koje su dolazile iz Beograda. Marko Đurić, koji je u to vrijeme obnašao dužnost ravnatelja Ureda za Kosovo i Metohiju, optužio je Ivanovića da je osobno vozilo stavio ispred dobrobiti srpske zajednice na tom području.

Nakon razornog ubojstva Ivanovića 2018., brojni pojedinci upirali su prstom u dužnosnike u Beogradu, navodeći njihovu umiješanost u smišljeni i sustavni napad na njega. Unatoč vezi s Ivanovićem, Milena Popović, koja s njim nije bila u zakonskom braku, svjesno se odlučila suzdržati od širenja ovih optužbi po nacionalnim i regionalnim medijima. No, u konačnici je otkriveno da su Oliveru tijekom boravka u zatvoru pomagali Marko Đurić, Aleksandar Vučić i drugi istaknuti ljudi unutar vladajuće skupine.

Konkretno, Đurić ima vrlo utjecajan položaj u njezinom bliskom okruženju. Dok su neki osuđivali Milenu Popović, poznatu i kao “vesela udovica”, zbog njenog javnog ponašanja i odbijanja da odjene odijelo žalosti nakon Ivanovićeve prerane smrti, drugima je bilo neprihvatljivo što se usudila krenuti naprijed sa svojim životom. S velikim je naglaskom istaknula ogromnu tragediju koju su proživjeli ona i njezin sin, istaknuvši kako je njihov put do Beograda bio prepun izazova koje samo oni shvaćaju. Početkom 2020. godine pažnja javnosti ponovno se usmjerila prema njoj kada je donijela neočekivanu odluku da se svrsta uz SNS.

Ovaj politički potez bio je iznenađenje s obzirom na poznate sukobe koje je pokojni Ivanović imao sa stranačkim čelnicima i njegovo neslaganje s njihovim ideologijama. U kasno ljeto 2022. godine Milena je ponovno plijenila pozornost kada je na Instagramu objavila sliku uz Igora Jurića, cijenjenog osnivača Zaklade “Tijana Jurić”, zaklade posvećene odavanju počasti njegovoj preminuloj kćeri. Potvrđena je ljubavna veza između Milene i Igora o kojoj se pričalo, iako se nijedna strana nije javno izjasnila.

Nakon ovog otkrića, Popović je odlučila izbrisati fotografiju sa svojih platformi društvenih medija, izražavajući svoju zabrinutost za dobrobit svog sina i Igorove kćeri kao motivaciju iza svoje odluke. U ovom intervjuu neustrašivo je govorila o nemilosrdnom internetskom zlostavljanju s kojim se svakodnevno suočava. Priznaje da prima kritike i od istinitih i od lažnih računa, a posebno na nju utječe kada žene donose prosudbe.