Je li dobra ideja miješati pastu za zube s pivom? Što misliš? Namjeravamo, kroz tijelo ovog članka, iznijeti na svjetlo potencijalne mogućnosti koje proizlaze iz miješanja ove specifične kombinacije u vašem domu. Koristite li još uvijek te štetne kemikalije za čišćenje kućanstva? Pa, ne morate više!

  • Postoji mnogo različitih učinkovitih sredstava za čišćenje površina koja će obaviti posao čišćenja i dezinfekcije površina u vašem domu. Slijedite upute na YouTube kanalu cucinare kako biste napravili ovo vrlo učinkovito sredstvo za čišćenje. Za kompletan recept potrebno je dodati pola čaše piva. Količina soli koja odgovara dvije žličice.

Mjera paste za zube 5 cm. Spremnik koji raspršuje tekućinu u obliku fine maglice obično je poznat kao boca s raspršivačem. pristup: Polako ulijevajte pivo u čašu, pazeći na višak pjene. Posolite pivo i dobro promiješajte. Nakon četkanja nanesite još 5 cm paste za puni učinak. Nakon što su sastojci pomiješani, ulijte u bocu s raspršivačem (pomoću lijevka ako ga imate) i zatvorite; zatim dobro protresite.

  • Visoka prisutnost aminokiselina u pivu pomaže u učinkovitoj razgradnji prljavštine, stoga se lako uklanja tijekom čišćenja. Tako čišćenje postaje vrlo jednostavno. Nakon što to učinite, vaše će slavine blistati i izgledati potpuno novo—. Dezinfekcijska svojstva kuhinjske soli čine je također idealnom za čišćenje toaleta. Za tvrdokornu prljavštinu i postizanje željenog sjaja, proizvod izdašno nanesite na površinu. Kada se pomiješaju, ocat i pasta za zube – dvije osnovne stvari u kućanstvu – mogu napraviti ozbiljnu magiju.

Potrebno je samo nekoliko minuta za miješanje ovog ultra-snažnog sredstva za čišćenje, a vjerujte mi, uštedjet će vam toliko sati. Ocat je poznat kao prirodni dezinficijens, a također je vrlo dobar u uklanjanju kamenca i vraćanju sjaja površinama. Pasta za zube može dobro očistiti zube, a može se koristiti i za čišćenje različitih površina u kući.

  • Za to će vam trebati jedna šalica deterdženta za pranje posuđa u prahu. Koristite jednu žlicu paste za zube. Dodajte jednu šalicu octa. Dodajte jednu žlicu sode bikarbone. Dodajte jednu šalicu ohlađene vode.

Upute: Pomiješajte sve sastojke u zdjeli. Miješajte dok se ne sjedini i postane glatko. Nakon što je smjesa gotova, uzmite bocu s raspršivačem i počnite je nanositi na površinu koju ste čistili. Pripremite se na ugodno iznenađenje rezultatom jer će i lonci i štednjak zasjati u novom svjetlu.

BONUS TEKST

Osjećate se umorno i iscrpljeno, a bolesti idu u savršenom koraku s vama? Ako ste uvijek umorni bez obzira na to koliko ste spavali i ako se često razbolite, možda će vam trebati taj potpuno prirodan skok kako biste obnovili svoju energiju. Travari dijele da postoje biljni čajevi pomiješani zajedno koji vam mogu pomoći da ozdravite i pronađete energiju. (Pažnja! Prije upotrebe bilo koje biljke kao lijeka, posavjetujte se sa svojim liječnikom.)

Čaj za vitalnost Potrebni sastojci: vrana trava kadulja ružmarin timijan metvica bosiljak zdrobljeni ginseng čaj od kamilice, čaj od stolisnika, čaj s medom, matični ured, biljni čaj priprema: Sve sastojke dobro sjediniti, da dobijete jednoličnu smjesu. Uzmite četiri supene kašike ovog sastava, stavite ih u posudu, prelijte litrom kipuće vode i ostavite da odstoji dva sata, kako bi se iskoristila puna snaga sastojaka.

Zatim čaj procijedite i mlak uzimajte tijekom dana. Po želji zasladite medom za dodatnu snagu. Prednosti čaja: Brusnica: pomaže kod prehlada i upala, jača imunitet i opušta. Kadulja: djeluje antibakterijski, pomaže u zadržavanju pamćenja i smanjuje stres. Ružmarin: poboljšava cirkulaciju krvi i pamćenje, jača srce.

Majčina dušica: sredstvo za suzbijanje kašlja, protiv astmatičnog bronhitisa, za jačanje imuniteta. Matičnjak: sedativ za živčani sustav, nesanica i antistres. Metvica: ublažava dispepsiju, hladi i opušta. Ginseng: jačanje imuniteta, pojačivač energije i pospješivanje kognitivnih funkcija. Bosiljak: Protuupalno, smiruje kašalj i podiže raspoloženje.