OVU MJEŠAVINU OD 2 SASTOJKA PIJEM SVAKO JUTRO NA PRAZAN ŽELUDAC

Mučite se s nakupljanjem sala na trbuhu koje vam kvare oblik tijela i želite se riješiti tih problema. Pa, kako piše Stil.kurir.rs, postoji jednostavan recept koji može pomoći. Osnovni sastojak koji vam je potreban su šljive.

Evo kako možete pripremiti ovaj lijek: Sastojci: 1 litra vode 100 grama šljiva priprema: Uzmite hermetički zatvorenu posudu i stavite šljive u nju. Šljive preliti vodom. Zatvorite posudu i ostavite u hladnjaku oko sedam dana. Sedmi dan procijediti kroz gazu. Lijek je spreman za upotrebu. Uzimati po jednu čašu svako jutro prije doručka natašte. Rezultati su zajamčeni i vidljivi već nakon kratkog vremena!

Evo vrlo snažnog kućnog lijeka za ravan trbuh i cjelokupno zdravlje. Jednom kada počnete svakodnevno uzimati ovaj napitak, prva stvar koju ćete primijetiti je da se ne samo osjećate svježije, već će vam i trbuh postati puno ravniji. Upamtite, zdrava prehrana i redovita tjelovježba potrebni su da biste ga održali cijeli život.

Ne samo da je ovaj recept učinkovit u sagorijevanju masti, već ga je i vrlo jednostavno pripremiti, što ga čini prilično praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Uz lagani trud i postojanost, možete postići rezultate koje želite i vratiti samopouzdanje koje zadesi snažno, srčano tijelo.

Ne samo da je napitak od šljive koristan za gubljenje masnoće, već može i ubrzati probavu zahvaljujući vlaknima koja šljive sadrže. Ako se konzumira redovito, može pomoći u kontroli vašeg probavnog sustava, kao i nadutosti.

Osim toga, budući da je prirodno rješenje, korisno je za opće zdravlje jer šljive sa sobom donose antioksidanse koji pomažu u zaštiti stanica od slobodnih radikala koji bi mogli uzrokovati štetu. Uzimanje ovog napitka kao dijela dnevne rutine moglo bi vas odvesti korak bliže zdravom životu, a dobrobit je dugoročna vizija.

BONUS TEKST

Dok je bila djevojčica, Željka Bojić (34) odlučila je biti od pomoći drugima te je upisala medicinski fakultet. Kada su joj 2011. godine dijagnosticirali žučne kamence, nakon operacije je saznala da je istina puno gora – da je njezina bolest jetre u poodmakloj fazi i da je jedina mogućnost života transplantacija.

Bila sam dvadesetogodišnjakinja, studentica druge godine medicine, netko tko je oduvijek brinuo o zdravlju i netko kome je zdravlje uvijek bilo na vrhu liste prioriteta. Tako sam na redovnom ultrazvučnom pregledu kod izabranog liječnika doznao da je kod mene prisutan kamenac u žučnom mjehuru, u narodu poznat kao žučni kamenac.

Budući da sam zdravstveno i stručno obaviještena, odlučila sam zaustaviti ovaj problem dok se ne pojave komplikacije koje ova dijagnoza nosi sa sobom ako se na vrijeme ne djeluje – počinje Željka svoju priču za Zdravlje Kurir. Željka je 3. studenoga 2011. godine dobila termin za operaciju i puna optimizma ušetala u operacijsku dvoranu, ni ne sluteći da će joj se život potpuno promijeniti.

– Sjećam se da sam čak u bolnicu nosio knjigu iz fiziologije jer sam za dva tjedna imao kolokvij koji sam morao sam pripremati, ali nažalost, cijeli taj semestar moje mjesto u amfiteatru Medicinskog fakulteta ostalo je prazno. U udruzi “Zajedno za novi život” odlučio sam da ću se svojim zalaganjem boriti zajedno sa svojim kolegama borcima da se izbriše predrasuda o doniranju tjelesnih organa.

Susret sa strahom od smrti Postoperativno su nastupile komplikacije koje se i događaju u vrlo malom postotku, no Željka je nažalost bila jedna od nekoliko tisuća kojima se to dogodilo. – Mjesec dana nakon prve operacije nalazi su mi bili jako loši i hitno sam prebačen na VMA.

Tek tamo sam osjetila da sa mnom nešto nije u redu i prvi put sam osjetila strah od smrti jer su mi liječnici u jutarnjoj viziti dali šture informacije i nisu djelovali nimalo optimistično. Moje bjeloočnice i koža su postale jako žute. Skoro da nisam imao apetita. Majka mi je tek kad je došla u posjet uspjela ugurati komadiće hrane u usta. To je užasan osjećaj. Osjećao sam da polako gubim bitku.