Retrogradni Merkur obično unosi kaos u živote pripadnika zodijaka, ali za ovih 5 znakova počinje dobar period! Neće svima retrogradni Merkur izazvati kaos, sreća će im se osmjehnuti od 5. kolovoza: Ovim znakovima donosi velike dobrobiti. Fotografija: Shutterstock Retrogradni Merkur razdoblje je tijekom kojeg astrolozi savjetuju da se opustite i ne krećete se bez potrebe.

  • Kaotično je i stoga nije preporučljivo potpisivati ​​važne papire ili donositi odluke jer očito nered koji vlada u ovom razdoblju neće vam donijeti dobre rezultate. Iako se tradicionalno očekuje da će retrogradni Merkur svima zeznuti život, neki horoskopski znakovi uopće ne trebaju brinuti! Kojim će znakovima dobro doći retrogradni Merkur u kolovozu?

Bik

Smireni, razumni i strpljivi Bikovi ne boje se neugodnih posljedica ovog astrološkog događaja. A sve zahvaljujući tome što majstorski ostaju smireni, čak i u onim slučajevima kada se čini da je sve potpuno propalo. Pokušavaju ne podleći melankoliji i zadržati sklad u sebi, čak iu najtežim situacijama. Zato Bik ima sve šanse preživjeti retrogradni Merkur bez nepotrebnog kidanja živaca.

Tekst napisan umjetnom inteligencijom: Smireni, razumni i strpljivi Bikovi ne boje se neugodnih posljedica ovog astrološkog događaja. A sve zahvaljujući činjenici da majstorski ostaju smireni čak iu onim slučajevima kada je, čini se, sve potpuno propalo. Pokušavaju ne podleći melankoliji i zadržati sklad u sebi čak iu najtežim situacijama.

Zato Bik ima sve šanse preživjeti retrogradni Merkur bez nepotrebnog kidanja živaca. Ljudski tekst: Smireni, razumni i strpljivi Bikovi ne boje se neugodnih posljedica ovog astrološkog događaja. A sve zahvaljujući činjenici da majstorski ostaju smireni čak iu onim slučajevima kada je, čini se, sve potpuno propalo. Pokušavaju ne podleći melankoliji i zadržati sklad u sebi čak iu najtežim situacijama.

Zato Bik ima sve šanse preživjeti retrogradni Merkur bez nepotrebnog kidanja živaca. Urođenici ovog znaka imaju dvostruku, možda čak i trostruku sreću budući da im je vladar Merkur. Moglo bi se pretpostaviti da će se njegov utjecaj na njih očitovati posebnom snagom, ali ne – ovdje je upravo obrnuto. Djevice se čak iu najgorim danima na svijetu osjećaju prilično samouvjereno. Zahvaljujući analitičkom razmišljanju, lako i jasno pronalaze rješenja za nove probleme u bijegu bez pokazivanja emocija.

Škorpion

Škorpionu se može samo zavidjeti na intuiciji. Uočavanje tragova sudbine, slijeđenje zova srca omogućuje im da budu u skladu sa sobom i da ne ulaze u sukobe s drugima. Stoga retrogradni Merkur nije tako strašan događaj za predstavnike ovog znaka. Sposobnost brzog prilagođavanja promjenama i njihovog ublažavanja pomaže da ne brinete o tome što se događa i da ostanete vjerni sebi.

Jarac

Glavno jamstvo uspjeha Jarca u svakom poslu je praktičnost i smirenost. Njihovom trudu i racionalnosti može se samo zavidjeti, a svatko treba naučiti sposobnost da čvrsto stoji na nogama i deklarira svoje ambicije. Ponekad se čine previše izravni i skrupulozni, ali sve im to omogućuje da se ne boje poteškoća i preuzmu odgovornost čak iu najtežim danima retrogradnog Merkura.

Vodenjak

Vodenjaci su jedan od rijetkih znakova koji se uvijek oslanjaju samo na vlastite snage i znaju trezveno procijeniti što se oko njih događa. Dobro su svjesni što se događa i prilagođavaju se raznim obratima sudbine. Iako ih stres s vremena na vrijeme još uvijek svladava, pokušavaju ne počiniti nepromišljene radnje: sigurno neće dopustiti da ih svakodnevne nevolje izlude!