Za aktiviranje žabe zavežite crvenu vrpcu oko nje ili je stavite na crveni papir ili bilo koju površinu u boji. Ako ste već kupili žabu s crvenom vrpcom, ne morate to ponoviti. Žaba je vrlo popularna u donošenju novca i može se staviti i kod kuće i u ured kako bi privukla bogatstvo.

  • Postoji mnogo vrsta takvih maskota, ali najučinkovitija prema Feng Shui pravilima je žaba s tri noge koja u ustima drži novčić, kaže Lofsensa. Stavite žabu ispred vrata okrenutu prema unutra s glavom prema vašem domu. Dnevna soba jedno je od najboljih mjesta za njezino postavljanje jer simbolizira privlačenje dobre energije — osobito ako imate privatni posao.

U slučaju da radite u uredu, postavite ga tako da svi mogu vidjeti na vrhu vašeg radnog stola. Ako je postavljena blizu izlaza i okrenuta prema vratima, Feng Shui žaba će odbijati energiju novca jer takav položaj znači da novac napušta vašu kuću. Pričvrstite crvenu vrpcu oko žabe kako biste je pokrenuli ili je stavite preko crvenog papira umjesto bilo koje druge boje.

  • Ako ste kupili žabu koja već ima crvenu vrpcu, nemojte ponavljati ovaj korak. Zavežite crvenu vrpcu oko žabe kako biste je aktivirali ili je stavite na crveni papir ili drugu obojenu površinu. Ako ste već kupili žabu s crvenom vrpcom, ne morate ponavljati ovaj postupak. Kako biste aktivirali žabe, upotrijebite ih u eksperimentima nakon što su označene za identifikaciju.

BONUS TEKST

Veliki depresivni poremećaj je bolest mozga koja uzrokuje emocionalni stres. Ali promjene u mozgu mogu dovesti do značajnih učinaka i na tijelo. Neke bolesti također mogu potaknuti depresiju, stvarajući tako krug iz kojeg je teško izaći. Depresija je daleko više od samog osjećaja potištenosti.

Evo nekih uobičajenih fizičkih simptoma: pojačana bol, zabilježena u oko dvije trećine osoba s depresijom kronični umor gubitak interesa za seks smanjena glad Nesanica, nedostatak dubokog sna ili prekomjerno spavanje — fizički simptomi depresije? Kako to da promjene u mozgu dovode do drugih fizičkih sustava osim boli? Mnogi tjelesni sustavi su pod utjecajem mozga.

Na primjer, abnormalni rad neurotransmitera poput serotonina može promijeniti razinu praga za bol; to vas čini osjetljivijima na bol, osobito u leđima. Ako se osjećate depresivno, potražite stručnu pomoć. Na što utječe serotonin? Serotonin također utječe na san i smanjuje seksualni nagon. Gotovo polovica svih osoba s depresijom ima problema u partnerskim odnosima.

Utjecaj depresije na imunološki sustav može otežati tijelu obranu od infekcije. Neka cjepiva mogu biti još manje učinkovita kod starijih ljudi koji su predisponirani za depresiju. Osim toga, ova bolest je povezana sa bolestima srca. Te promjene rezultiraju svim tim modifikacijama koje mogu stvoriti začarani krug koji se može prekinuti samo uz velike poteškoće bez liječenja same depresije i drugih bolesti; — krug teško pobjeći.

Imunološki sustav je pod utjecajem depresije. Kao posljedica toga, tijelo se ne može lako boriti protiv infekcije. Neka cjepiva mogu biti manje učinkovita kod starijih osoba sklonih depresiji. Ova je bolest također povezana s bolestima srca. Situacija kada navedene promjene stvaraju začarani krug koji je bez rješavanja depresije i drugih bolesti teško prekinuti.