Kako smo se našli usred vrućeg srpnja, već smo dobro zagazili u drugu polovicu mjeseca. Kako se bliži kolovoz, nalazimo se na pragu novog godišnjeg doba i utjecaja retrogradnog Merkura u Lavu. Nadolazeći mjesec obećava niz zadivljujućih kosmičkih događaja koji će izazvati naše strpljenje, sposobnosti i utjecati na svaki horoskopski znak, prenosi Luftika.rs.

  • U kolovozu 2024. astrolozi predviđaju da će tri specifična znaka Zodijaka doživjeti udar financijske sreće, dok ih zvijezde obasipaju mnoštvom zlatnih prilika. U mjesecu kolovozu može se doživjeti izdašno razdoblje ispunjeno obiljem. Kako biste u potpunosti prihvatili potencijal za sreću i prosperitet, važno je otpustiti sve prepreke koje bi mogle spriječiti ovu pozitivnu energiju. Otkrijte optimalne strategije kako biste maksimalno iskoristili prilike koje vam se ukažu.

Djevica

Oni rođeni pod horoskopskim znakom Djevice doživjet će visoku razinu produktivnosti kada su u pitanju njihovi profesionalni napori. Pojedinci rođeni pod ovim astrološkim znakom posjeduju jedinstvenu sposobnost da obave značajno veću količinu posla, a sve to uz isto ili čak smanjeno ulaganje vremena.

Tijekom mjeseca kolovoza osobe rođene u horoskopskom znaku Djevice imaju priliku povećati svoju zaradu, potencijalno dobiti bonus ili čak osigurati napredovanje. Oni rođeni u horoskopskom znaku Djevice nedvojbeno će uspjeti u postizanju željenih ciljeva. Ključni element leži u odvažavanju izvan granica poznatog i prihvaćanju strpljenja.

Vodenjak

Pojedinci o kojima je riječ nedvojbeno će naići na značajan trijumf dok se upuštaju u potragu za svježom inspiracijom. Za osobe rođene u znaku Vodenjaka, mjesec kolovoz ima veliki značaj, označavajući ključno razdoblje u njihovim životima. Vodenjaci posjeduju potencijal za postizanje visoke razine intelektualnog rasta, što ih izdvaja od drugih.

Sada je povoljan trenutak da se upustite u neistražen teritorij i istražite nove mogućnosti. Kako biste ostvarili svoje želje, morat ćete prihvatiti određenu razinu preuzimanja rizika. Općenito, Vodenjaci imaju tendenciju doživjeti značajan porast sreće i uspjeha. Od početka do kraja osmog mjeseca imat će sreće u financijskim poslovima.

Jarac

Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca mogu s pouzdanjem raspodijeliti svoje financije prema osobnim užicima i dobrobiti svojih voljenih. U mjesecu kolovozu imat će sreću da imaju obilje financijskih sredstava. Promjene u zdravstvenim navikama mogu se smatrati najpovoljnijima. Prema NajŽeni, vjerojatno ćete se odlučiti za upis u teretanu, posjećivanje bazena, konzultacije sa zdravstvenim radnicima, kupnju vitamina i usvajanje režima hranjive prehrane.

BONUS TEKST

Potaknut susretom sa zanosnom Novopazarkom Ajle Etemović, proslavljeni nogometaš donio je životnu odluku da primi islam. Nogometaš Jota Peleteiro donio je životnu odluku da se obrati na vjeru zbog značajnog utjecaja bivše manekenke Ajle Etemović. Novinari u Španjolskoj, naciji poznatoj po snažnoj privrženosti rimokatolicizmu, poduzeli su istragu o motivima prelaska Jote Peleteira (32) s katolicizma na islam.

Njihova su istraživanja donijela zapanjujuća otkrića. Put do sreće Žote Peleteira krenuo je neočekivano. Nije to bila pomoć bogatog Kuvajćanina, poznanika, Faisala Bureslija, ili boravak u arapskom svijetu. Umjesto toga, bila je to ljubav koju je pronašao sa ženom porijeklom iz Srbije. Nakon što je pretrpio krah braka s Jesikom Buenom i raspad veze s Miriam Ruiz, Žota Peleteiro otkrio je pravo zadovoljstvo uz djevojku iz Novog Pazara.

O ovoj zanosnoj osobi podrijetlom iz Raške ne zna se mnogo. Rođena 1991. u Novom Pazaru, dugo je boravila u zadivljujućem Amsterdamu u Nizozemskoj. Ajla, zanosna osoba, posvetila se polju modelinga već duže vrijeme. Tijekom svoje karijere imala je privilegiju surađivati ​​s prestižnim modnim brendovima na značajnim kampanjama, posuđujući svoj talent u produkciji brojnih reklama, te čak težiti postizanju zvjezdane slave u indijskoj filmskoj industriji.

Unatoč tome što je izvorno rođena kao crnkinja, posljednjih je godina doživjela transformaciju. Neko je vrijeme eksperimentirala s crvenokosom, a nedavno je odlučila postati plavuša. Ajla i Žota upoznali su se u oktobru prošle godine i od tada su nerazdvojni. Bivši nogometaš ponosno pokazuje slike svoje voljene partnerice na raznim društvenim mrežama. Inače, Žota ima povijest igranja za Celtu, Real Madrid i Aston Villu.