Sreća će ih napustiti. Prema indijskim astrolozima, većina znakova može očekivati ​​ugodan kolovoz bez značajnijih problema. No, četiri su nesretna znaka koja će imati dosta izazovno vrijeme, opisano kao hodanje “bos po trnju”. Kako bismo utvrdili spadate li u jednu od ovih nesretnih kategorija, proučimo indijski horoskop i otkrijmo vaš znak.

Osobe rođene između 14. travnja i 14. svibnja spadaju u horoskopske znakove Ovan/Bik (Meša). Tijekom drugog dijela kolovoza, osobe rođene u ovom astrološkom znaku susrest će se s potrebom za značajnim transformacijama. Međutim, za njih je ključno da budu oprezni i izbjegavaju impulzivne izbore.

Radno okruženje može biti burno i povremeno neodoljivo, što navodi astrologe da preporučuju suzdržavanje od upuštanja u nepotrebne rasprave i održavanje emocionalne pribranosti. Štoviše, postoji povećana vjerojatnost nailaska na prometne nesreće, stoga je preporučljivo suzdržati se od vožnje dok doživljavate ljutnju ili nervozu. Unatoč tome što uživaju u stalnim prihodima, financijska udobnost im može izmaknuti zbog znatnih izdataka.

Od 15. svibnja do 14. lipnja mogu se naći osobe rođene u horoskopskim znakovima Bika i Blizanaca, također poznate kao Vrishabha. Počevši od 15. kolovoza, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku susrest će se sa značajnom količinom stresa. Nažalost, grdno su se prevarili oni koji su potražili utjehu krenuvši na putovanje u nadi da će pobjeći od svojih problema. Po povratku su ih dočekale brojne nevolje. Da bi im bila još veća nevolja, dugogodišnji protivnici ovog znaka će se jako potruditi da im zagorčaju život.

Osobe rođene između 15. siječnja i 12. veljače pripadaju horoskopskim znakovima Jarca i Vodenjaka, a Jarac je dominantan znak. Predstavnici ovog znaka će tijekom cijelog mjeseca kolovoza osjećati pojačanu napetost, tjerajući živce do pucanja. Suočit će se s brojnim odlukama koje moraju donijeti, ali će im umovi biti zamagljeni frustracijom, što će dovesti do impulzivnih radnji koje će im se vratiti. Astrolozi strogo savjetuju osobama ovog znaka da ne delegiraju svoj posao drugima i ne prepuštaju se lijenosti. Iako je putovanje u inozemstvo možda na pomolu, ni to im neće pružiti mir koji traže.

Od 13. veljače do 14. ožujka, osobe rođene pod horoskopskim znakovima Vodenjaka i Riba, također poznatih kao Kumbha, dijele ovo astrološko razdoblje. Očekivani ishodi odluka donesenih tijekom drugog dijela kolovoza neće se ostvariti prema očekivanjima. Uporno naprezanje može dovesti do poremećaja sna, dodatno pogoršavajući osjećaj nemira. Pojedinci rođeni u ovom znaku nalaze se zarobljeni u krugu neizvjesnosti, nesigurni kako pobjeći iz njegovog stiska.

Ovi izazovi prvenstveno se odnose na profesionalne napore, službena putovanja i sve pothvate koji uključuju strane države. Kako se mjesec bude približavao kraju, njihovi će izdaci biti znatni, što će biti pravo čudo ako uspiju izdržati bez pozajmice.