Naš odnos karakterizirala je savršenost, uzorna zajednica, sve do one kobne noći kada sam se vratio kući sav bijesan i opijen. Ušavši u sobu, zatekao sam je kako stoji blizu ulaza, prepuna želje da otkrije nešto važno. No moji su me postupci izdali jer sam impulzivno pribjegao fizičkom nasilju, udarcima i šamarima.

Ne izustivši ni jednu riječ, tiho se povukla iza sigurnosti naše zaključane sobe. Obuzet grižnjom savjesti, proveo sam noć spavajući uz tu neprobojnu barijeru. Sljedeće jutro iznenada je razbilo moj san prodornom zvonjavom telefona, i na moje zaprepaštenje otkrio sam da su vrata bila malo odškrinuta, a njezinih stvari nije bilo.

Tada sam primio poražavajuću vijest o njezinoj preranoj smrti, koja je bila posljedica tragične prometne nesreće u ranim jutarnjim satima. U najokrutnijem obratu sudbine, otkrio sam istinu koju je namjeravala otkriti prethodne noći – nosila je naše nerođeno dijete u sebi. Dodatni članak: Samo dva dana nakon našeg vjenčanja, praktična šala mog supruga izazvala me veliko poniženje.

Nakon hrabre odluke jedne žene da javno objavi razvod od supruga samo 48 sati nakon njihovog vjenčanja, društvene mreže preplavile su salve komentara. Kako je izvijestio Mirror, ispričala je priču o novootkrivenoj fascinaciji svog supruga Jakea video snimkama svadbenih šala koje su dovele do njihovog vjenčanja. Unatoč tome što ju je uvjeravao da će se suzdržati od takvih smicalica na njihov poseban dan, na kraju nije ispunio svoje obećanje.

Žena, koja je odlučila ostati anonimna na Redditu, nedavno je podijelila svoje razočaranje nakon što je svjedočila nevjerojatnim slikama mladenke koja se projicira na ekranu kako bi je svi mogli vidjeti, a mladoženja joj razigrano maže tortu po licu. Uznemirena onim što je vidjela, nije gubila vrijeme izražavajući svoju zabrinutost svom partneru, potpuno jasno dajući do znanja da ne želi sudjelovati u sličnim nestašlucima na njihovom vlastitom vjenčanju.

Na njezino olakšanje, on se tome nasmijao i uvjerio je da nema namjeru ugraditi takve elemente u njihov poseban dan. Budući da je problem naizgled riješen, više nije razmišljala o tome sve dok nije počela primjećivati ​​neobično ponašanje njega i njegovih prijatelja. Odjednom je inzistirao da osobno odabere fotografa i svadbenu tortu, što je kod nje pobudilo sumnju.

Izrazila je svoju zahvalnost za njegovu gorljivost da se pobrine za njihove nadolazeće svadbe i zatražila njegovu pomoć u kontaktiranju fotografa i pekare kako bi se započela faza planiranja. Prethodno mu je naglasila posljedice bilo kakvih šala na tu temu, nedvosmisleno dajući do znanja da će takvo ponašanje dovesti do trenutnog otkaza. Kako je dan vjenčanja odmicao, sve se odvijalo besprijekorno do same ceremonije.

Upravo u trenutku kad su se trebali uključiti u tradiciju rezanja kolača dogodio se nepredviđen događaj – otkrila je. Dok je nježno rezala prvi komad torte, pozornost su joj privukli budni pogledi uprti u nju. Smještajući se ravno ispred nje, fotograf je čvrsto stiskao svoju kameru. Iznenada, snažna ruka dodirnula joj je stražnji dio glave, snažno joj zarivši lice u kolač.

Posljedice su bile ozbiljne: ne samo da je izbrisana njezina pažljivo nanesena šminka, već je i njezina netaknuta vjenčanica doživjela istu sudbinu, izazvavši gromoglasan smijeh gomile, predvođene njezinim suprugom. Upravo u tom trenutku fotografkinja je ovjekovječila spektakl, ovjekovječivši ga kao službenu fotografiju vjenčanja, što potvrđuje i njezino svjedočenje. Ispunjena frustracijom, brzo se okrenula i snažno pljusnula Jakea po obrazu prije nego što je pobjegla niz hodnik, a njezino lice obliveno suzama odražavalo je njezinu tugu.

Uzbunjen za njezinu sigurnost, Frank, njezin šurjak, žurno ju je progonio, odlučan osigurati njezinu dobrobit. “Nevjerojatno, karma nije gubila vrijeme da se otkrije, materijalizirajući se u obliku Jakeova brata i sestre”, ispričala je drhtavim glasom.

Tražeći utjehu u toaletu, shvatila je da su je emocije svladale kada je prodoran plač odjeknuo hodnikom. Bio je to Frank, žurno ju je dozivao. Izašavši iz zahoda, otkrila ga je kako strpljivo čeka, pogleda prikovanog na nju. Drhtavim glasom, Jake je teturao kroz svoje isprike, izbjegavajući izravan kontakt očima. Frank je inzistirao da sretne njezin pogled i još jednom se ispriča.