Konzerviranje kruha može izgledati jednostavno, ali često se javljaju pogreške koje utječu i na njegov okus i na rok trajanja. Spremanje kruha u plastičnu vrećicu na kuhinjskom pultu, u ladici ili u kutiji za kruh česta je pogreška. Nažalost, ova metoda može dovesti do sušenja kruha i podložnosti plijesni. Čuvanje kruha u hladnjaku, iako se može činiti nekonvencionalnim, zapravo je najučinkovitiji način da osigurate njegovu svježinu i omogućite jednostavno odmrzavanje kada je to potrebno.

  • Ako vam je potrebno odmrzavanje kruha, postoje dva pristupa koja možete poduzeti. Za one koji traže brzo i učinkovito rješenje, jednostavno izvadite kruh iz hladnjaka, zamotajte ga u aluminijsku foliju i zagrijte u pećnici. Ova metoda je savršena za one koji žele brz i učinkovit način odmrzavanja kruha.

Međutim, ako radije održavate svježinu kruha, možete planirati unaprijed tako da ga noć prije izvadite iz hladnjaka i pustite da se postupno otopi na čistom kuhinjskom ubrusu. Kad jutro stigne, možete uživati ​​u divnom okusu kruha koji je svjež kao da je upravo kupljen u obližnjoj pekari. Ove tehnike omogućuju vam da uživate u iskustvu svježe pečenog kruha, a istovremeno umanjuju brige o razvoju plijesni ili o tome da će kruh postati suh.

  • Važno je imati na umu da je ključ očuvanja svježine kruha u njegovom pravilnom skladištenju. Dodatni dio teksta koji daje dodatnu vrijednost ili nagradu. Osvrćući se na svoju bogatu karijeru, Radmila Živković, renomirana glumica koju su proslavile kultne uloge u srpskoj kinematografiji i cijenjeni doprinos Narodnom pozorištu u Beogradu, prisjetila se izuzetnih i zahtjevnih trenutaka koje je proživjela.

I dok je njezin portret slavne ministrice Živke u “Žanki Stokić” pobrao posebno priznanje, neizbrisiv dojam na nju je ostavio angažman u “Naivku”… Bilo je zaista zapanjujuće kako su se događaji odvijali na setu. Partner u filmu neočekivano joj je postao proslavljeni srpski kazališni umjetnik Ljubiša Samardžić. Unatoč pedantnom planiranju pridržavanja scenarija, njihova kultna scena poprimila je potpuno autentičnu i nenapisanu kvalitetu. Bio je to iznenađujući razvoj događaja koji je prkosio svim očekivanjima.

  • U snimanju prvog filma pod naslovom “Naiva” postojala je posebna scena u kojoj je slikar dobio zadatak prikazati mene, zamislivši portret na kojem su bile otkrivene grudi. Obukla sam bluzu od šantunga, čvrste i grube svilene tkanine. Tijekom vježbanja, slikar je besprijekorno izveo scenu. Međutim, kad je kamera počela snimati, on je neočekivano počeo otkopčavati gumbe moje košulje i pokušavati je skinuti.

U nedavnoj epizodi televizijske emisije “Sceniranje” na Kuriru, glumica je ispričala svoje iskustvo kako nije mogla da zaustavi kadar, već je objema rukama čvrsto uhvatila bluzu kako bi ostala netaknuta. Nakon što je završila scenu, skinula je bluzu da bi otkrila da je poderana zbog pojačanog intenziteta, što je rezultiralo krvavim ramenima. Iako se trudila prikriti suze od ostatka glumačke postave, neizbježno su joj navrle na oči.

  • Osvrćući se na incident koji se dogodio na snimanju YouTube/Amig showa/Printscreena, Radmila Živković je naglasila da to nije zanemarila. Konačno, nakon dvadeset godina, mogla je tražiti odmazdu. Prošla su dva desetljeća od naše posljednje suradnje na filmu. U našem posljednjem pokušaju, postojala je specifična scena u kojoj sam ga morao udariti kišobranom.

Nemilosrdnom snagom zadavao sam udarac za udarcem sve dok nije podlegao do besvijesti. Očekujući moju namjeru štrajka, upozorio sam kolegu da se ne miješa. Ipak, Zoran Cvijanović je stao u njegovu zaštitu, ostavljajući Ljubišu Samardžića da podnese svu snagu mog napada. Neka utjehu nađe u dubini domovine, ali ova se pojava pretvorila u puku priču koju prepričavam sa smiješkom.