U slučajevima kada je odnos između muža i žene zategnut, njihova svakodnevna komunikacija po povratku s posla često se svodi na samo nekoliko riječi. Protojerej Andrej Tkačev se u svojim raspravama često osvrće na različita suvremena društvena pitanja koja se tiču ​​dinamike između muškaraca i žena, au svom najnovijem govoru posebno ispituje prirodu prijateljstva među njima.

Analogiju koja potiče na razmišljanje iznio je otac Andrej, koji je istaknuo potencijalnu opasnost od sijena i vatre u neposrednoj blizini. Čak i ako je sijeno vlažno, njegova blizina vatri može uzrokovati da se osuši i zapali. Umjesto da krivnju svaljujemo na sijeno, ključno je da budemo oprezni i da ostanemo oprezni u pogledu vatre. Ispravan poredak stvari nalaže da muškarac stupi u brak sa ženom prije nego što se upusti u prijateljstvo.

Ako muškarac i žena žele njegovati platonsku vezu, moraju potisnuti sve romantične osjećaje koji se mogu pojaviti. Ako to ne učine, neizbježno će spriječiti uspjeh njihova prijateljstva. Nepobitna je istina da muškarci i žene posjeduju inherentnu magnetsku privlačnost jedni prema drugima, onu koja se ne može izbjeći ili sakriti.

Sasvim je uobičajeno da pojedinci razviju romantične osjećaje jedni prema drugima u situacijama u kojima često komuniciraju, kao što je na radnom mjestu. Ove osobe često provode dosta vremena zajedno, baveći se aktivnostima poput dijeljenja obroka ili ispijanja šalice kave.

Nije neuobičajeno da otkriju zajedničke interese i sklonosti. Ljubav može potencijalno procvjetati u takvim okolnostima, gdje pogoršani odnos između bračnog para rezultira minimalnom komunikacijom po povratku s posla. Ova situacija samo pojačava privlačnost koju muškarac osjeća prema drugoj ženi s kojom komunicira tijekom zajedničkog radnog vremena.

BONUS TEKST

Skandali su postali sastavni dio njezina života, ispunjavajući ga kontroverzama i ozloglašenošću. Objavljeno u 14.36 sati. 21. srpnja 2024. U prošlosti se Karla Bruni, koja je nekada bila oličenje kontroverzi, usko povezivala sa skandalima. Ipak, unatoč pojavama koje sugeriraju promjenu u narativu u novije vrijeme, najnovije optužbe protiv bivše prve dame Francuske i poznatog modela proturječe ovoj percepciji.

Prema Sky Newsu, pojavile su se nedavne optužbe za korupciju protiv nje, jer je otkriveno da je vršila pritisak na svjedoka koji je optužio bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja da je primao nezakonita sredstva za kampanju iz Libije. Postoji mogućnost da ovo zaokupi vaš interes.

Stručnjaci za klimatizaciju naplaćuju pozamašne naknade do 150 eura za samo trideset minuta svojih usluga. No, vrijeme čekanja na njihov dolazak može se protegnuti i do mjesec dana, a nažalost, kada se konačno pojave, zna se pojaviti neki značajniji problem. Ovo je nesretna realnost situacije. U međuvremenu, bivša manekenka dobila je jamčevinu, ali joj je zabranjeno kontaktirati bilo koga tko je povezan sa slučajem, osim svog supruga.

Optužbe protiv nje obuhvaćaju petljanje svjedoka i pokušaj prijevare, posebno u vezi s nezakonitim sredstvima uključenim u predsjedničku kampanju 2007. godine.  Karla je otkrila značajan aspekt svoje povijesti, rekavši da ju je majka rodila kao rezultat afere izvan braka. U dobi od gotovo 29 godina, 1996. došla je do zapanjujućeg otkrića: njezin biološki otac nije bio čovjek za kakvog je vjerovala.

Na samrtnoj postelji, Alberto, koji je bio u braku s njezinom majkom od 1959., konačno je otkrio istinu svojoj kćeri. Karli je otkriveno da je plod majčine ljubavi i bogate Brazilke Marici Remert. Marici, koja je tada imala samo 19 godina, strast je svirala gitara, dok je Karlijeva majka Marisa imala 36 godina.

Putevi su im se ukrstili kao članovi kvinteta, a ljubavna priča odvijala se kroz šest godina. Unatoč Albertovoj očajničkoj molbi za tajnošću, istina je teško opterećivala njezinu savjest, navodeći je da se suoči s majkom o godinama prijevare. Unatoč tome, nakon njezina priznanja, brojni su je pojedinci dodatno kritizirali zbog naknadne romantične veze s Rafaelom Entovenom.

U tom su razdoblju pojedinci na društvenim mrežama izražavali zaprepaštenje njezinim postupkom, priznajući da je svjesna goleme boli koju će joj to nanijeti. Vrijedno je napomenuti da je prije toga bila upletena u skandal kada se spetljala s Jean-Paulom Étovenom, vrlo cijenjenim novinarom. Nakon njihove veze, sklopila je devet godina dugu vezu s njegovim sinom, a da sve bude više, postala je i majka njihovog djeteta.

Zbog proživljenih događaja i otpornosti u njihovom prevladavanju, Karla je dulje vrijeme tražila terapiju. Godine 2008., nakon četiri desetljeća šutnje, njezin biološki otac Remet napokon je priznao očinstvo.

Trenutačno živi u Sao Paulu i održava dosljednu komunikaciju sa svojom kćeri. Vrijedi spomenuti da se nakon raskida romantične veze s Étoveovim sinom povezivala s raznim utjecajnim osobama, uključujući i Donalda Trumpa, što je manekenka oštro opovrgla. No, 2007. godine susrela se sa Sarkozyjem i među njima se rasplamsala neosporna kemija.